ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 771
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 035
Ако още един път чуя нострадална, мострадална, настрадална и не знам още каква Геновева от това нещо Барбара, направо изключвам ТВ

Ми то не се издържа..айде мен и теб остави ти, ми мисля Кукушев как ще го понесе, тежко..тва литературно безумие...Joy

# 1 036
Първо Киара, после Барбара произнесоха Състрадална Геновева.
Ерудитка до ерудитката...
Quo vadis, domine?

# 1 037
Хубаво трябва да имаме злобни персонажи за конфронтация, ама тези момичета не се ли усещат колко хейт ще получат в реалния им живот, за това крайно гнусно държание?
За съжаление в реалния живот е пълно с такива, като тя, та не разчитай на хейт... И подкрепа ще получат даже...

Лошото е че май наистина е така.. и съответно при тях важи максимата "много сме, силни сме".

# 1 038
След всеки епизод, мисля че няма, повече как да се закопаят, обаче.....то бездънна яма.
Много грозно поведение, пълен срам. Васка реши да грейне, точно тази вечер с простащината си и да е категорично причислена към групата на Габриел.

# 1 039
За момента Мария, Надя, Виктория са ми най нормални. Йоана на моменти. За Маги се колебая.
Останалите твърдо не.

# 1 040
Гледам, гледам и не мога да разбера как някой може да намери за красиво това добиче Барбара...
Принципно е хубава към красива, но тази злоба и агресия я прави адски грозна в моите очи.

# 1 041
Аз , ако още веднъж чуя “лъжа “ и тн ще откача !
Виктория беше почнала добре да комуникира с Алек, после почна само да злослови за другите , явно знае , че няма шанс да изпъкне с нещо.

# 1 042
От началото на сезона проспивам розораздаването. Но коктейлите са още по-драматични. Надявам се да стоя будна и да видя дали Алек ще разбере за Габриел

# 1 043
Мазната Валерия преди коктейла минала през обора кравата да я залиже

# 1 044
Кривата уста на Барбара ми е трудна за гледане.

# 1 045
Сега последно Нострадална Геновева или Състрадална е, че не разбрах 😂😂

И двете дядо Попе!

# 1 046
Песента, която тия кухи лейки изпяха за Виктория, беше едно от най-гнусните и отвратителни неща, които съм чувала някога!

# 1 047
Аз съм ЗА Викито, Надя, Йоана. Другите копаят дъното.
Алек луд ли е, че пак на Валерия даде роза? Колко е слаба, а с голяма глава. Хич не е искрена.

Барбара и Габа са като гамени.

Маги ме дразни и тя.

Васка прилича на Емануела с тъмна коса. Ама и тя не блести с интелект.

Теа спешно да се подстриже и боядиса.

# 1 048
  • София
Хора, това не може да е реално! Наистина ли има толкова прости, кухи и невъзпитани жени?!
Ми те не могат две думи да вържат в изречение, но седнали да се присмиват на другите. "Състрадална Геновева". Rolling Eyes То не е прочело явно една книга в живота си, явно само сградички барове е посещавало, но нагло и безпардонно добиче.
И все едно живеят в джунглата - разчитат само на физическа сила. "Дами"!

# 1 049
Колко са жалки Барбара и Габриела.
Хубаво правят, че ги показват.

Общи условия

Активация на акаунт