ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 665
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 590
Направо не знам откъде да започна Sweat Smile Значи ще е от края Simple Smile

Голям кеф, че двете сеструги си тръгнаха!
Само ако можеше да ги последват всички от тяхната група, начело с Барбарона... Много, много грозно беше и това с песента, направо нямам думи Rage Направили се на "красиви", а отвътре - блякс.

Виктория, Мария, Надя и Йоана имаха моралното предимство в ситуацията и се възползваха максимално от него. Само не разбрах какво й стана на Мария, та отиде да прегръща Габриела, но нейсе. Да предположим, че е имала хуманистичен порив. Както и Надежда, падна ми в очите, че отиде да седи на тяхното диванче, както и че се смееше на тъпите им шегички. Много се издразних, че повечето момичета мълчаха и не защитиха Виктория, но самата тя не даде на Силви да говори, така че малко ми е смесено чувството.

Сценаристката също ме подразни максимално, супер антипатична ми е, на всичкото отгоре се оказа по-проста, отколкото очаквах. Маги е голяма лепка, като му се океси на врата на Алек направо ми става кофти за него.

А той е прекрасно попадение и един от малкото, които ми прави удоволствие да гледам! Много адекватен във всяко едно отношение Hands Clap

Милена също не разочарова и е като глътка свеж въздух, заедно със Силви, която бе прекрасна в зелено! Green Heart

# 1 591
Тя сигурно е снимала Sweat Smile
Съпругата на О'Коча.

# 1 592
Комеди клуба с лайф за братята габ-пам
Четоха стори от пам и там казва как са постигнали сами финаннсово и не знам си какво.

# 1 593
Потърсих за Оливие инфо в гугъл...Ми то тоз си е насилник ...Колко приятелки е имал от 2019 до сега и на всички им е  дърпал косите.Явно Габито е една от многото.Макар че във фб четох коментар на един мъж,че ги е видял в понеделник в София двамата.

# 1 594
Дали е възможно идната седмица да си тръгне Теа?

# 1 595
  • София
Дали е възможно идната седмица да си тръгне Теа?
Едва ли по-накрая ще си ходи тя.. възможно е да е оставил нея и още някоя. За в момента все още прави шоу, но според мен не харесва искрено Алек.

# 1 596
Според мен Алек е шашнат от нея. И все по-неловко ще му става покрай нея ако съдя по промото.

# 1 597
Горджъса (Криси) сякаш знае, че ѝ е ред да си ходи и решава да прави сеири, за да се задържи още малко.
И по тази логика мисля, че ще си ходи Киарчето. Тя милата е пълен минус.

# 1 598
Според мен Алек е шашнат от нея. И все по-неловко ще му става покрай нея ако съдя по промото.

Шашнат е да, ама продукцията си я сака да прави "шоу".

# 1 599
Тя е толкова долнопробна. Изтезание и за гледане, и за слушане.

# 1 600
Плувкинята защо беше с черни гащета, а не в розовко, привилегирована нещо?

# 1 601
Виктория пък си вкара автогол. Голямата режисьорка скоро ще хвърчи от БФС май.

# 1 602
Криси пък все да се изявява със собствено мнение, искала да бъде "Розово пате", защо се паднала в отбора на "Син Лебед"?

Габриела искаше да се увери, че Ергенът не е бил заблуден от другите момичета.

# 1 603
За жалост реших да си причиня коментарното студио с Габриела и интервюто й преди това. Интересно ми беше докъде ще стигнат лъжите й, скоро не съм виждала толкова нагла персона, честно. Само лъже и маже ли, маже... ужасно човече е това. Добре, че поне водещата деликатно отчиташе някои неща, че останалите бяха пълен минус. Ясно е, че в лицето им е трудно да й кажат истината, ама те много изместиха темата и едва ли не тя излезе чиста ...  Туджаров ми се струваше, че искаше да избяга, въобще не му дадоха думата. Надявам се да гостува в Надкаст-а и там да са поне малко критични към нея...

# 1 604
  • София
Тя е толкова долнопробна. Изтезание и за гледане, и за слушане.
Не знам за Теа или Горджъса говориш, но съм съгласна .

Виктория не знам ще хвърчи ли, аз чакам да видя Вердон ще играе ли.

Общи условия

Активация на акаунт