ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 522
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 920
Не си заслужава да защитаваме нито едните, нито другите. Но с песничката отбор
Скрит текст:
един общ
мозък прекалиха.

# 1 921
Значи ако шушукаш, без да повишаваш тон, си лош и злобен, ако си от шуши груп, си дъно така или иначе, ако не искаш да си нито едното, нито другото, си хитър и безхарактерен. Няма угодия. Аз започвам да симпатизирам на Надя и Йоана. Мълчаливата Троица Маги, Надежда и Милена не правят предаване.
И да, защо очаквате Надежда и Маги да заемат позиция, но от Милена никой не изисква такова нещо?

# 1 922
Аз щях да реагирам като Горджъс-а , нямаше да ми издържат нервите като ходят по мен и мелят едно и също , което не ме вълнува .

# 1 923
Милена аз лично предпочитам да не коментирам.

# 1 924
  • софия
Да, Габриела е със същия аутфит в Преди обед и после Надкаст. Гледах Надкаст с превъртане -  Виктория не я ли е страх, че много говори - пита Неделчо.
Габриела - много непрофесионално от Виктория, замесила хора за които работи, изложила цялото БФС, ако била на тяхно място(БФС) щяла да вземе мерки...( някой видял ли е Вики дали е коментирала нещо, или и тя се е покрила сега?)
За Надя - първо тя (Габи) видяла каква е, казала на Шушитата - наблюдавайте я и кажете какво мислите, Шушитата се разнаблюдавали сериозно и казали "вЕрно Габи, права си за Надя"  и Вал и плеснала тортата на другия ден...нещо от сорта беше.

От мен
За Маги - аз все още я харесвам на фона на цялата тъпотия, та в нейна защита да вметна - тя има синхрони по почти всички теми и има мнение за случващото се и ни го показват.

Това че повечето се познават не ме учудва. Аз лично гледам всяко риалити като шоу с правила,  сценарий, отиграване на непредвидени събития и основно монтаж.

Ако от продукцията искаха същите тези момичета щяхме да видим като благородни, умни и успели жени борещи се за любовта. А голямата дилема на Ергенът - как да избере една, като всичките ги  иска.Grinning примерно...

# 1 925
Значи ако шушукаш, без да повишаваш тон, си лош и злобен, ако си от шуши груп, си дъно така или иначе, ако не искаш да си нито едното, нито другото, си хитър и безхарактерен. Няма угодия. Аз започвам да симпатизирам на Надя и Йоана. Мълчаливата Троица Маги, Надежда и Милена не правят предаване.
И да, защо очаквате Надежда и Маги да заемат позиция, но от Милена никой не изисква такова нещо?

И аз точно си задавах този въпрос Simple Smile
Може би очаквам от зрели жени със самочувствие и претенции повече. А Милена заема позиция, просто не влиза в безмислени спорове. Което не може да се каже за Надежда и Маги. Аз поне не помня да са изказали мнение пред момичетата (не броим синхрони), виждам само някакви престорени мимики, възклицания и подхилквания... докато лавират между лагерите.  Единствения път когато Надежда се опита да изрази характер и мнение когато друг е на пангара, беше когато емнаха Силви... и то бе много плах опит. Което на мен лично ми говори че те двете са малодушни и/или егоисти.

# 1 926
Туджаров пита Габриела как се е стигнало до това да не понасят Надя, защото от епизодите не ставало ясно. Габриела отговори, че Надя много искала да бъде близка с тях и ѝ се мазнела,, повтаряла ѝ колко е силна и др. под., но после забелязала как Надя си говорела ту с тяхната група, ту с Виктория. И тогава казала на нейните съотборнички да наблюдават Надя ("разбира се, без да им влияе, сами да си направят изводите"). И така те всички стигнали до заключението, че Надя не става. На същия въпрос на Туджаров Кристина, която нарече Надя зло,, призна, че наистина станало много внезапно намразването на Надя по времето около  играта с тортите - първо била тихичка, но после забелязали, че има нещо много зло в погледа ѝ. Според Габриела Надя драматизирала излишно, когато толкова момичета ѝ забили торти, много по-неприятна била едната тортат, която тя получила с агресия от Йоана. Доказателство колко била злобна Надя бил и фактът, че забила торта на Валерия, нищо че преди това я харесвала, само защото Валерия първа ѝ забила тортата. Слушах и не вярвах на увереността, с която говореше пълни глупости. Надя подразни с приказките си около играта млади-стари. Моментът с тортите обаче го понесе много стоически, също и гаврата с парцала. Поведението им с Йоана за мен е реакция на организираните нападки на "пантерките". Естествено, че няма да харесва и ще обсъжда поведението на момичета, които ѝ организираха линч с 10-тина торти в лицето и я нарочиха за враг , защото не им харесвало как гледа и общувала с Виктория.

# 1 927
И аз искам да видя среща с Мария. Искам да гледам готин флирт, а не измъчени и нелепи изпълнения...не мога да го мисля Алек обаче, как ще сложи границите.. няма да е лесно, както се видя на диванчето.

И какъв й е готиния флирт на Мария,че не ми е ясно?
Засмука го безсрамно като трифазна помпа ..айде малко да снижи желанието,че е прекалено...

Йоана и Надя са много хубави,възпитани и интелигентни момичета,за мен те са фаворитки и ще се радвам за срещи и шанс за тях !
Засмука го като кум бъклица Simple Smile
Те и други го засмукаха ама тяхното  не може да се нарече флирт. А на Мария може - има там женска закачливост, интерес към него, а не обяснения от рода "аз съм много емоционална" и  "имала съм големи трудности в живота"...и не тя му се нахвърли да го целува, а направи така, че той да го направи и то с истинско желание. Не от немай къде.  И не се държи пошло, а е по женски кокетна и сексапилна. И акцентът и дори и придава екзотика.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 00:17 от pandorina

# 1 928
Ако Милена коментира с нейния глас ще стане 4 часа предаването.

# 1 929
Аз не искам да коментирам Габриела, честно казано, обаче ние от къде сме наистина сигурни, че е любовница на Вердон? Аз мисля, че видях жена му на откриването на салона. Може би наистина да са в някакви приятелски, семейни отношения. Или пък жена му да няма нищо против, макар че се съмнявам да ви кажа. Любовниците обикновено мъжете ги крият, пък тук всичко ми е прекалено видно.

# 1 930
Доста е видно , ме смятам , че ако са се крили ше ходи на откриване на салона или Виктория ще знае . Човек , ако иска да се скрие има начин.

# 1 931
Аз започвам да симпатизирам на Надя и Йоана. Мълчаливата Троица Маги, Надежда и Милена не правят предаване.

Ааа момент, аз казах че ме дразнят като хора, но Надя и Йоана са си супер телевозионни персонажи. Аз правя разлика между човека и телевизионния му образ. Със сигурност бих гледала тях, пред добрите, но скучни Надежда и Милена. Маги ми е интересен образ за наблюдение, защото се чудя дали е наистина толкова във филма, или си изгражда много старателно екранния образ. Мисля, че е по малко и от двете.

# 1 932
  • here and now
Е нали според теб, тя се хвалела пред другите момичета и от там продукцията е научила за това.

Жена му може да си мисли, че са просто на събитие, може да няма против съпругът ѝ да има гаджета, може да не знае, че салона е на мъжа ѝ, може да мисли че е просто "инвеститор"... мога още хипотези да изредя, но и тези стигат...

# 1 933
Идея нямам кое и защо , ако беше толкова тайно нямаше и да се хвали вътре . Не знам , на мен ми е доста безинтересен този сюжет .

# 1 934
Е нали според теб, тя се хвалела пред другите момичета и от там продукцията е научила за това.

Жена му може да си мисли, че са просто на събитие, може да няма против съпругът ѝ да има гаджета, може да не знае, че салона е на мъжа ѝ, може да мисли че е просто "инвеститор"... мога още хипотези да изредя, но и тези стигат...

Да, всъщност. Кой ли знае какво е приказвала, че Виктория да я захапе с име. Мен ми стана малко мъглива тая история, особено като видях снимките от откриването. Ама все тая де. Който с когото иска да бъде любовник. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт