ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 535
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 905
Аз не мога да приема за възпитано злобното шушукане по пейките.

А умилкването като котарана и мълчаливото киснене по диваните на Надежда и ехидното учудване с отворена уста на Мага е по-добре ли? По-приемливо ? Хитрите свраки да си ваканцуват и да се възмущават ..само да е мълчаливо ..

Буквално Надежда стои и не прави нищо, и пак се намериха кусури. Какво трябва да прави, за да е поведението й приемливо?

# 1 906
То там са се събрали на седенка, за да се обсъждат и плюят. Какво я нарочиха Надя, че била злобна. Сигурно е улучила много лошо някоя от срещуположния лагер с някое прозрение.

# 1 907
Аз не мога да приема за възпитано злобното шушукане по пейките.

А умилкването като котарана и мълчаливото киснене по диваните на Надежда и ехидното учудване с отворена уста на Мага е по-добре ли? По-приемливо ? Хитрите свраки да си ваканцуват и да се възмущават ..само да е мълчаливо ..

Права сте, но само донякъде. Все пак това са зрели жени, които едва ли желаят да се впускат в детски изпълнения. Аз все едно гледам 7 клас в училище. Отвратително е. Този булинг е типичен за училищната среда.

Друг е въпроса, че Надежда е изключително пасивна, наистина. Не показва нищо от себе си, Магдалена понякога се обажда, обаче и тя гледа да е под радарите. Няма изразени истински характери този сезон.

# 1 908
То там са се събрали на седенка, за да се обсъждат и плюят. Какво я нарочиха Надя, че била злобна. Сигурно е улучила много лошо някоя от срещуположния лагер с някое прозрение.
Надя беше много злобна в началото. Все едни подмолни коментарчета, все шушукане.
След случката с тортите обаче с Йоана се усетиха и може да се види много красноречиво в сценката, в която Силви е с хармониката - те по навик са се сгушили и я одумват как върви като кралица, но се усетиха и почнаха да коментират, че е много яко да имаш самочувствие. Ако някой си пусне някой от първите епизоди и след това някой от последните, ще види ясно и разликата в синхроните на Надя - Йоана нямаше много.

Не е странно за мен, че не я харесват. Гаден е начинът, по който го показват, но те са много и акумулират злобата си, отделно и нямат много други теми за разговор и се получава от мухата слон.

# 1 909
Надежда според мен е много неконфликта личност и не иска да се замесва в скандалите, затова стои отстрани (което американските сезони са доказали, че е отлична стратегия за печелене на Ергена).

За Маги обаче имам теория, че всъщност си е конфликтна и би се включила в спора. Но знае, че няма да изглежда добре отстрани, затова си мълчи и си казва коментарите само на синхрон.

# 1 910
  • гр.Пловдив
Мда, изключително пасивната ,но много добра и неповторима в страшно трудоемкото гръцко сиртаки Надежда си "заслужи" тиарата от Алтънбаш ,разбираш ли....

Пак да питам,понеже не ми се отговори на предишни постове ,а може и да ме изтриха-персоналните подаръци от Ергенчо за тях ли си остават-да не им ги вземат после продукцията?
Понеже такава тлъста коронка от Алтънбаш не е за подценяване Thinking

# 1 911
Надежда според мен е много неконфликта личност и не иска да се замесва в скандалите, затова стои отстрани (което американските сезони са доказали, че е отлична стратегия за печелене на Ергена).

За Маги обаче имам теория, че всъщност си е конфликтна и би се включила в спора. Но знае, че няма да изглежда добре отстрани, затова си мълчи и си казва коментарите само на синхрон.

Сигурно е така, но все пак за шоуто би било добре да има поне една любимка на зрителите, която да се вземе с ергена. Да има морален победител, както се казва. Нещичко да е показала. Поне за мен това би трябвало да е идеята.
Миналата година, например, имаше отбор Валерия и отбор Елена при зрителите. Имаше две любимки. А, сега ни има любимки, ни има морални победители, сезона се преполови почти, една интересна среща не сме гледали и само детски изпълнения. Grinning

# 1 912
  • here and now
Аз пък за такава "тлъста коронка от Алтънбаш", не бих си мръднала и малкия пръст. Какво да я правя? Да се чудя как да я полирам или да ида на дискотека с нея? Ни секция имам в хола, ни да ми заема цяло чекмедже, ни в кутия за бижута се събира..Вероятно и трудно се продва.. Изобщо не ми е притрябвала. Ако са обеци или гривна, ок, ама корона...

Доколкото се е писало в предните сезони, подаръците си оставали за тях..

# 1 913
Няма шанс да са за тях короните просто....така мисля поне аз

Надя и Йоана са ми нормални, ако и да са злобни..
Шуши груп са ми..утайка.  Бръмчалки.
Силви и нея слагам към нормалните.

Ако трябва да избирам в чия компания да съжителствам, ще са ..нормалните.
Държанието, външността, всичко на шушитата са ми доста далечни....недоразумението Теа, нямото храстче Васка и лигавата и разглезена Валерия...ми мерси. Нищо положително не мога да кажа за тях.
За другите намирам по добра дума, по нещо което ми допада..но за шушитата   ...само ууииии.....

# 1 914
Надежда защо да трябва да се забърква в скандали ? Дреме и дали Габриела кма гадже , Алек има някакъв интерес към нея , не  е неуверена.

# 1 915
Надежда защо да трябва да се забърква в скандали ? Дреме и дали Габриела кма гадже , Алек има някакъв интерес към нея , не  е неуверена.

Ако трябва да сме акуратни, Магдалена и Надежда уж са зрели жени. С над 10 години по-големи от някои участнички. Би трябвало да са достатъчно мъдри, та да се опитат да омекотят тия скандали между групите, като покажат някаква позиция. Нещо като медиатори. Те наистина не спряха да гледат сеир, да си отварят широко устите и да се хихи-кат. Мен лично това не ме кефи. Хич не харесвам хора по средата, без никаква позиция. И да са заедно и с едните, и с другите.

Винаги можеш да покажеш позиция без да си простачка, да правиш скандали и да обиждаш.

# 1 916
  • София
И Милена е вътре!
Нея всички сме я приели за най- интелигентна уж, нали?
Тя не е ли от мълчащите?

# 1 917
Милена спазва правилото "Убий простака с мълчание" ! Grinning

# 1 918
И Милена е вътре!
Нея всички сме я приели за най- интелигентна уж, нали?
Тя не е ли от мълчащите?

Ох, Милена. Ми аз все забравям, че е там...Grinning

# 1 919
  • София
И правилно прави. Те и други така, ама виновни за същото Joy

Общи условия

Активация на акаунт