ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 563
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 890
Ергенът казвал ли е на  някоя, че свири на пиано.
Момичетата  знаят ли още при влизането кой ще е ергенът, че да прочетат нещо за него?

# 1 891
  • Варна
Не е на център тая Габриела и лошото е, че грам не се усеща.

# 1 892
  • гр.Пловдив
И аз искам да видя среща с Мария. Искам да гледам готин флирт, а не измъчени и нелепи изпълнения...не мога да го мисля Алек обаче, как ще сложи границите.. няма да е лесно, както се видя на диванчето.

И какъв й е готиния флирт на Мария,че не ми е ясно?
Засмука го безсрамно като трифазна помпа ..айде малко да снижи желанието,че е прекалено...

Йоана и Надя са много хубави,възпитани и интелигентни момичета,за мен те са фаворитки и ще се радвам за срещи и шанс за тях !

# 1 893
  • София
На Йоана и Надя не мога да им забележа възпитанието и интелигентността, злобата им ги засенчва.

Подкрепям за среща с Мария, но само ако Сашко обещае да не и дава да говори. Каквито иска методи да използва Grinning

# 1 894
На мен ми прави впечатление и забелязвам че Надя и Йоана говорят без да повишават тон, без да викат, не съм ги чула да крещят истерично..допада ми това. За мен това е част от възпитанието.
Също..не се държат лековато. На ниво са..
Не пеят песнички в лицето на друг.

# 1 895
В надкаста с Габриела (който имах късмета да изгледам, преди да изчезне) Неделчо оприличаваше действията на Шуши груп като на популярната клика момичета в училище, които си мислят, че са много забавни, но отстрани изглеждат противни. Докато Йоана, Надя и Виктория действат много по-обиграно и умно и с методи, които се харесват на публиката отвън. И двете групи имат една цел: да се злепостави другата група, но методите им са коренно различни.
На мен ми прави впечатление и забелязвам че Надя и Йоана говорят без да повишават тон, без да викат, не съм ги чула да крещят истерично..допада ми това. За мен това е част от възпитанието.
Също..не се държат лековато. На ниво са..
Не пеят песнички в лицето на друг.

# 1 896
  • София
Аз не мога да приема за възпитано злобното шушукане по пейките.

# 1 897
Те не крещят факт е , но добра дума не съм чула от устата им , както и само ходят и дуднат коя каква е 😀  не са такива бесни селянки , но са си злобарки .

# 1 898
И като са злобни..как това вреди на околните?
Нито ходят с парцал да бършат гърбове, нито надуват главите на някого  с крясъци.
Да говорят...човек без комплекси не би бил повален от приказки...на мен лично не ми пречи, че бабите пред блока говорят за мен, като минавам там. Трябва ли чужди приказки да ми пречат? Не.

От друга страна агресията..дива и грозна, от другата клика...е многооооо ама много далеч от възпитанието.

# 1 899
  • София
Според мен двете групи не се различават толкова, просто четворката са по-интелигентни, а шушитата действат просташката и хамалската. Съответно вторите са по-неприятни на първо четене, но мисля, че след като бъдат отстранени, другата група ще си покаже същността много по-ясно. Колкото и да не харесвам Горджъса, начинът по който Надя и Йоана я притискаха, си беше доста гаден.

# 1 900
  • София
Че кой е казал че другите са възпитани? Аз просто не харесвам и Йоана и Надя, освен другите.
Един дол дренки, но се презентират по различен начин.

# 1 901
  • гр.Пловдив
Аз не мога да приема за възпитано злобното шушукане по пейките.

А умилкването като котарана и мълчаливото киснене по диваните на Надежда и ехидното учудване с отворена уста на Мага е по-добре ли? По-приемливо ? Хитрите свраки да си ваканцуват и да се възмущават ..само сеир да гледат..

# 1 902
Едната групичка като не крещи, я прави по-възпитана от другата, но нека не се заблуждаваме, че възпитания човек не може да бъде и злобен. Аз ако живеех с тях и знаех, че най-вероятно ме одумват, щях да се изнервя, независимо колко съм уверена. Да, бабите пред блока също ме одумват, но не деля кухня и баня с тях, няма нужда да контактуваме постоянно.
Това което не ми харесва в Надя и Йоана е, че от тях малко лъха чувство за превъзходство, другите са ни под нивото, затова ние можем да ги поучаваме как да мислят и какво да говорят.

# 1 903
А дали сте гледали Габриела в Студио Ергенът (в Преди обед)?
Габриела е в същите дрехи и в Надкаст , май с Туджаров заедно са се запътили натам.
Заедно с нея участват: Туджаров, Пам Велидис, Поли Недкова и Мила Михова.

Там Габриела говори че, разбира се, намерила е приятеля си преди влизането в предаването. Памела не била социална и ако не влезли заедно, Пам нямало да влезе сама да търси истинската любов.
С човека била в бизнес отношения и се извинява на семейството му.
Тук добавям неща от Надкаст : Надя, Йоана, Виктория..като нямало с какво да изпъкнат те взели да нападат нея. А пък Надя и Йоана искали да са в техния отбор, но те не ги искали и затова са си направили нова група. А Габриела четела по устни и затова от разстояние знаела какво си говорят.

Мила Михова ( беше ми противна, сега ми е още повече) обяснява поведението на Габриела като : " провокирана по най подлия начин, за да акумулира тази негативна енергия" ; "нападана защото е директна", всичко това от : "гаслайтера Йоана и нейните пинчери Надя и Виктория" които имали "скрити схеми".
Също така в играта с патетата са били 2 от синия отбор една от розовия , как може да има агресия като сините са вповече. Явно не брои Барбара за трима Simple Smile (както аз, примерно)

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 23:10 от Glutenfree

# 1 904
Слушах малко от Надкаста с превъртане.  Габриела е нагла, тъпа и нарцистична.
Не знам кого си мисли, че лъже като самата тя постоянно си противоречи.
На няколко пъти хванах как твърди нещо и буквалното със следващото изречение казва обратното Joy

Общи условия

Активация на акаунт