ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 554
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз не искам да коментирам Габриела, честно казано, обаче ние от къде сме наистина сигурни, че е любовница на Вердон? Аз мисля, че видях жена му на откриването на салона. Може би наистина да са в някакви приятелски, семейни отношения. Или пък жена му да няма нищо против, макар че се съмнявам да ви кажа. Любовниците обикновено мъжете ги крият, пък тук всичко ми е прекалено видно.
Реално няма как да знаем истината. Но ми се струва странно, че първата й реакция, когато Виктория го спомена беше "този не го познавам" и после "запознавали сме се много отдавна". Защо не каза "ние сме семейни приятели и той ми е бизнес партньор, дори познавам жена му, не пускай фалшиви слухове за нас".
Много ми е странно, че няколко месеца след снимките скучайно точно споменатият от Виктория й става бизнес партньор. А приятелят й всъщност е друг човек, но не сме видяли доказателство за съществуването му май.

# 1 936
Аз не искам да коментирам Габриела, честно казано, обаче ние от къде сме наистина сигурни, че е любовница на Вердон? Аз мисля, че видях жена му на откриването на салона. Може би наистина да са в някакви приятелски, семейни отношения. Или пък жена му да няма нищо против, макар че се съмнявам да ви кажа. Любовниците обикновено мъжете ги крият, пък тук всичко ми е прекалено видно.
Реално няма как да знаем истината. Но ми се струва странно, че първата й реакция, когато Виктория го спомена беше "този не го познавам" и после "запознавали сме се много отдавна". Защо не каза "ние сме семейни приятели и той ми е бизнес партньор, не пускай фалшиви слухове за нас, отношенията ни не са романтични и дори познавам жена му".
Много ми е странно, че няколко месеца след снимките скучайно точно споменатият от Виктория й става бизнес партньор. А приятелят й всъщност е друг човек, но не сме видяли доказателство за съществуването му май.

Да, по принцип това би била най-първичната реакция на някой, който е обвинен несправедливо. Не се бях замисляла много над самата й реакция, но абсолютно логично е всичко написано.

# 1 937
  • SF
Толкова грозно представяне имаше тази жена там, а и толкова лишено от смисъл присъствие, но хич не й пука. Не изпитва срам. Застава в студиото на Преди обед и продължава с наглото поведение: Към момента на кастинга не бях обвързана, обвързах се преди да вляза.
Ако и останалите 25 участнички са се обвързали дни преди да влязат, предаването се съсипва, а то струва пари.
Памела имала нужда от подкрепа. Що??? Трябва й някой да й свети?
Христина, психо психоложката, към момента на кастинга била психоложка, преди да влезе вече не била. А какво е била?
Те не знаят ли, че се прави някакво представяне, пише се някакъв сценарий, подбират се персонажи?

Но не им пука! Изложила се, излъгала, продължила да лъже и някак горда от постъпката си.
И от мене да  знае Габриела, че нищо не е постигнала в живота си! Абсолютно нищо!
Тя завършила ли е нещо повече от разградската гимназия с 3,50?

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 00:25 от Esmee

# 1 938
  • софия
По тъмни доби да се похваля, че успях да изгледам затрития подкаст и искрено се забавлявах. Момичетата са описали доста от нещата. Оплиташе се, като пате в калчища, много глупости надрънка, но до сълзи от смях ме докара Неделчо, как фино и сипа, а тя изобщо не се усети.
 Цитирам по памет: ти имаш и някои добри черти, призна си за  гаджето и се извини. ( това с пълното съзнание, че всъщност е продиктувано от продукцията) При което Гибона светна от щастие и: ми да, така е, аз държа на истината. Плюс това не съм замълчала,  както каза Виктория. Това не било замлъкване, това било възпитание и тя говорила пред когото трябва, пред продукцията.
 Дечо деликатно: искаш да кажеш пред Алек.
 Габи умното: кхъ, и пред Алек де.

# 1 939
Габриела я гледах в Преди обед, стига ми толкова, не смятам да си губя времето с подкасти и анализи.
Цялата ситуация се раздуха, тя май още повече се оплете. Както е споменато по-горе, можеше още в началото да излезе от ситуацията. Или пък сценаристите трябваше да представят информацията на Виктория по друг начин, естествено сестрите пак щяха да бъдат изгонени. Не съм на нейна страна в никакъв случай, не е ок да влиза в предаването, като е обвързана. Дори Габриела да има интимна връзка с въпросния господин, не смятам, че трябва да обявят в ефир името му, отбора му.
Накрая да не излезе, че всичко е за рейтинг и последователи.

# 1 940
Алек много добре обясни в един от синхроните, след като ги изгони, че изпитва срам от постъпката им. Или нещо подобно чрез немската дума. Точно това изпитах и аз като ги гледах - срам...

# 1 941
Мария не ми харесва изобщо физически, но целувката с нея беше хубава, макар и отново кратичка. Но най-важното инициирана от него и по-различна от обичайните му братовчедски целувки. Така че има шанс на среща с нея да се получи и разговор, и романтика. Изглежда и говори като адекватна и интелигентна жена, не показва простотия или злоба, нито се натиска, нито е нагла, ще се радвам да я покани и заслужава повече от ... Памела и Валерия.

От къде тръгна това да се наричат шуши груп?

# 1 942
От психо...ложката...

# 1 943
  • Варна
Аз започвам да симпатизирам на Надя и Йоана. Мълчаливата Троица Маги, Надежда и Милена не правят предаване.
И да, защо очаквате Надежда и Маги да заемат позиция, но от Милена никой не изисква такова нещо?

Ааа момент, аз казах че ме дразнят като хора, но Надя и Йоана са си супер телевозионни персонажи. Аз правя разлика между човека и телевизионния му образ. Със сигурност бих гледала тях, пред добрите, но скучни Надежда и Милена. Маги ми е интересен образ за наблюдение, защото се чудя дали е наистина толкова във филма, или си изгражда много старателно екранния образ. Мисля, че е по малко и от двете.
За мен Маги си изгражда екранен образ.
Нито е влюбена, нито в реала само стои и наблюдава какво се случва между две враждуващи женски групички.
Според мен може и го прави да крещи силно, надвиква и обижда.

# 1 944
И за мен поведението на Маги е екранен образ. Свикнала е да е пред камери. Знае какво би се харесало и какво не би. И се контролира абсолютно осъзнато и целенасочено. Не мисля, че и идва отвътре да бъде толкова кротка и що-годе неутрална по отношение на лагерите в къщата.

# 1 945
Аз да питам, бат Габриел като го игра бодигард що пусна ПамитУ сама на среща. Ми трябваше да е там да я държи за ръка да ѝ дава сила. Отляво я държи Алек отдясно тя и... отгоре папагала. Красота! 😁 🙃😄

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 12:22 от *Амбър*

# 1 946
Мария не ми харесва изобщо физически, но целувката с нея беше хубава, макар и отново кратичка. Но най-важното инициирана от него и по-различна от обичайните му братовчедски целувки. Така че има шанс на среща с нея да се получи и разговор, и романтика. Изглежда и говори като адекватна и интелигентна жена, не показва простотия или злоба, нито се натиска, нито е нагла, ще се радвам да я покани и заслужава повече от ... Памела и Валерия.

От къде тръгна това да се наричат шуши груп?
Хриси нарича така Мери - Шуши.

# 1 947
  • България
Дами, след последния развой на събитията да си пожелаем за новата седмица да се разделим с Теа, Барбара и Валерия!

# 1 948
Дами, след последния развой на събитията да си пожелаем за новата седмица да се разделим с Теа, Барбара и Валерия!
Сякаш най-спешна ми е Теа! От епизод 2 си мечтая да си ходи 😂

# 1 949
  • София
Габриела я гледах в Преди обед, стига ми толкова, не смятам да си губя времето с подкасти и анализи.
Цялата ситуация се раздуха, тя май още повече се оплете. Както е споменато по-горе, можеше още в началото да излезе от ситуацията. Или пък сценаристите трябваше да представят информацията на Виктория по друг начин, естествено сестрите пак щяха да бъдат изгонени. Не съм на нейна страна в никакъв случай, не е ок да влиза в предаването, като е обвързана. Дори Габриела да има интимна връзка с въпросния господин, не смятам, че трябва да обявят в ефир името му, отбора му.
Накрая да не излезе, че всичко е за рейтинг и последователи.
Името му не беше обявено в ефир от продукцията. Беше заглушавано всеки път при произнасяне.

Общи условия

Активация на акаунт