Всичко за всички марки гел лакове - тема 55

• 43 329
  • 825
  •   1
Отговори
# 795
Тези каменните не са за кутикули. Вземи се нормално диамантено топче. От тези на снимката 040 би било подходящо.

https://www.google.bg/search?sca_esv=dccc38f8e2930152&q=ball+dri … EDkM&vssid=mosaic

И 5 мм става, но е най-голямото възможно и е вероятно да ти е неудобно да работиш с него. Между другото, от Али или Шейн ще поръчаш цели 10 за 4 евро.

# 796
CruellaDeVil, много красив маникюр!
Ето нещо тазсутрешно и от мен. Първи опит за омбре на 3-4 пръст, но на снимките не си личи.

# 797
  • Бургас
topsy1, добре е станало. По-добре така, отколкото  да стои на черти или точки.

Аз имам питане, малко офтопик към тези, които са изкарали курс за маникюр или просто имат повече познания за ноктите:
Скрит текст:
Дъщеря ми /9г./ има много малка нокътна плочка, т.е при отрязан свободен край се вижда поне 2-3 мм от пръста над него. За капак има навик да си гризе ноктите, с което още повече влошава положението. От известно време е спряла да го прави и малко й порастнаха. Оформих ги леко с пила  и оставих около 0.5-1 мм свободен край. И се чудя, ако ги поддържаме така, има ли вероятност поне малко да се уголеми нокътната плочка, все едно този свободен край да се срастне с пръста? Сигурно звучи глупаво, но... Или медицински маникюр, ако може да помогне по някакъв начин?  Мога и снимка да кача, но мисля че се разбира какво е положението.

# 798
Днес ми пристигнаха Spider Gel-овете от намаленията на prettyzone и нямах търпение да ги тествам (досега не съм работила със спайдер). Та рефрешнах отгоре предния си маникюр.

# 799
Sunny, да, може. Стига да не ги гризе, ги поддържай с 1-2 мм свободен край, с времето плочките й ще станат по-дълги. Момичетата, които гризат нокти, със започването на поддържане на маникюр имат значителен прогрес след 3-4 месеца.

# 800
  • Шумен
Страхотни маникюри показвате!Това е новият на дъщеря ми,първи мой опит за вграден френски 🙂

# 801
Благодаря, есмералда. Допълвам поръчка за този комплект Balsan Lotion Kit , с който се обработва мъртвата кожа на краката. https://sergionails.gr/shop/balsan-lotion-kit-%CE%BC%CE%B5%CE%B3 … MIUxoCV8YQAvD_BwE
Има го и Елена Арт, и ДМ. Лятото краката ми се изсушават и това ми се струва лесен начин да ги поддържам, когато си правя педикюра. Вие как поддържате краката си лятото и нужен ли е такъв продукт?

# 802
  • София
Topsy, с какво направи преливката? Много добре се е получило..

# 803
Страхотни маникюри показвате!Това е новият на дъщеря ми,първи мой опит за вграден френски 🙂

Много красиво, какъв е брокатът?

# 804
  • София
Sunny, не съм карала курс, но мога да кажа от личен опит. Преди да започна да си правя маникюр, при мен също се виждаше пръста над свободния край. Но вече много време ходя само с дълги нокти и отдавна са се срастнали. Вече и да искам няма как да ги скъся повече, а понякога ми се иска.

# 805
  • Бургас
Esmeralda, meoww, благодаря ви! Много ме зарадвахте. Ще я следя изкъсо, дано и тя да има воля като види промяната. То и при батко й е същото положението, ама там е загубена кауза, даже и кожите ръба.

# 806
  • Шумен

Благодаря!Броката е сух,смесих го със база за да може да се задържи на нокътя и после запечатах с прозрачен гел 🙂

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 17:47 от Мимчето7

# 807

Благодаря!Броката е сух,смених го със база за да може да се задържи на нокътя и после запечатах с прозрачен гел 🙂
Благодаря! Стои страхотно Simple Smile

# 808
Topsy, с какво направи преливката? Много добре се е получило..
Ползвах четка купена от make up и бял лак със ситен брокат.

# 809
  • София
Здравейте,
имам въпрос към всички вас , които така добре се справяте с маникюрите си: когато се слага лак трябва ли да се лакира и отпред нокътят, мисля че се казва "запечатва" или се оставя да се вижда.Някои маникюристки след изпичане на топ лака запиляват, а други не. Как е правилно или на когото както му харесва се прави.

Общи условия

Активация на акаунт