Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната температура на водата за къпане по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни с плацента превия?
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната температура на водата за къпане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни с плацента превия?
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Как се изчислява началото на нов месец по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на аспирин по време на бременност?
аз понеже съм обиколила половин София вече, мога да кажа, че има огромна разлика между гледането на бебе от специалист фетален морфолог и такъв, който не е
цяла седмица носът ми е запушен и дори и без киселини пак нямам особено желание за хранене, то си е такова мъчение да ядеш с постоянно запушен нос. Да не говорим, че явно слиза пак към дробовете и от вчера категорично кашлям на бронхит и чак имам чувството, че ще повърна от кашлица. А тъкмо преди да се разболея си взех мултикукър и имах такова огромно желание да готвя различни неща и да хапвам по-нормално. При мен допълнително се опитвам максимално да вкарвам течности, защото определено ми е трудно, така че тази седмица няколко пъти закусвам едни шейкове (водят ги пълно хранене), останалите дни съм хапвала разни тип кашички. На обяд и вечер почти изцяло тази седмица съм на супа с филийки хляб. Нямам сили да се разправям в кухнята. Онази вечер с големи мъки си доядох тиквичките, снощи много ми се ядеше тост с кашкавал, добре че за малко ме беше поотпуснал носа, иначе не знам. Аз се чудех по едно време дали да не пусна пост във фб групата да споделяме кой какво хапва, защото и идеите се изчерпват понякога. Но там така или иначе не пишем, ако искате може и тук да си споделяме в скрит текст кой какво хапва през деня, така и мамите, които се притесняват да не им се дояде нещо по никое време могат да прескачат. Друго, което на мен ми се е прияло пак е попара със сирене и масълце. Имам апетит за зелена салата, но даже като си го представя и знам, че повече ще се мъча, отколкото да се наслаждавам и изчаквам да ми мине.