Дубай/Тема 17/

• 43 913
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
И мен не ме впечатлиха градините , та бих си ги спестила и като разход и като време .

Здравейте,  в кой месец сте ги посещавали градините?

# 151
И мен не ме впечатлиха градините , та бих си ги спестила и като разход и като време .

Здравейте,  в кой месец сте ги посещавали градините?

На 2 февруари сме били там, погледнах си датата на снимките.

# 152
И аз съм от впечатлените от Миракъл гардън и от невпечатлените от Глобал вилидж.
В Глобал вилидж усещането ми бе, че съм в Илиянци. Нищо съществено и нищо полезно там не видях. Цигания до шия.
Миракъл гардън ми е фаворит в Дубай и ако един ден се върна там, задължително ще посетя градините.

# 153
  • София
Ние бяхме началото на април, харесаха ни градините. Доста весели снимки си направихме.

# 154
момичета, някой ходи ли само на плаж и почивка и кой хотел със собствен такъв бихте споделили от опит ?

# 155
  • София...........
Две години подред ходим Март месец и посещаваме градините и Глобал и ни харесват. Третия път може би ще пропусна градините Wink

# 156
  • До морето
момичета, някой ходи ли само на плаж и почивка и кой хотел със собствен такъв бихте споделили от опит ?

Повечето хотели в JBR имат собствен плаж.

# 157
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Някой ходил ли е на аквапарк Атлантис? Интересуват ме цените на храната и водата.

# 158
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Хей, никой ли не е ходил на аквапарк в Дубай?

# 159
  • София...........
Ходихме, но не си спомням цените ...., но не са били фрапиращо различни от цените по заведенията

# 160
А някой ходил ли е на плаж в Дубай или отсядал в хотел на изкуствения остров с частен плаж?

# 161
  • София
Ходихме, но не си спомням цените ...., но не са били фрапиращо различни от цените по заведенията

Не забравяйте да си искате терлици за водните атракции, когато отидете в Аквапарка на Атлантис. Те са безплатни, като чорапи,  иначе трябва да ходите боси навсякъде, така поне няма да сте с черни пети накрая. Раздават ги вътре, където са съблекалните /има размери/ .

# 162
Здравейте. Ако случайно някой види изгодни оферти/ самолетни билети до Дубай за Нова година или веднага след нея, моля ви кажете. Това, което аз намирам е около 4000 лв за самолетен билет,  за трима, двупосочно. Вижда ми се множко,в грешка ли съм?

# 163
Здравейте Simple Smile Пътувам другата седмица и смятам да използвам Револют за плащанията, трябва ли да обменя и дирхами, или мога да мина само с картата? Трябва ли ми кеш за някъде?

# 164
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Пътувам другата седмица и смятам да използвам Револют за плащанията, трябва ли да обменя и дирхами, или мога да мина само с картата? Трябва ли ми кеш за някъде?
За някоя сергия евентуално, чувсла съм , че понякога в такситата не работи пос терминалът.

Общи условия

Активация на акаунт