Дубай/Тема 17/

• 44 087
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • До морето
Най- долу в ниското не е добре. Те през повечето време са горе артистите - скачат, висят, хвърчат над главите на зрителите. Ще ви се отвинтят вратовете да гледате все нагоре.

Сега отворих схемата- ние бяхме секция 204, ред H - golden tickets. Местата бяха страхотни. По - нависоко,  но първи ред - пред нас нямаше никой.

# 226
Мисля тази година да ползвам Е-сим
Как стоят нещата? Предварително се купува, но как се активира точно?

# 227
Аз ползвах esim на Airalo - тегли се от приложението в Бг и се активира преди да излетиш, защото се активира с интернет. Има инструкции в самото приложение, но общо взето си изключваш настоящата карта и включваш тази на Airalo, включваш и Data roaming само на esim. 3 гб за 1 седмица не можах да ги изхабя.

# 228
Аз ползвах esim на Airalo - тегли се от приложението в Бг и се активира преди да излетиш, защото се активира с интернет. Има инструкции в самото приложение, но общо взето си изключваш настоящата карта и включваш тази на Airalo, включваш и Data roaming само на esim. 3 гб за 1 седмица не можах да ги изхабя.

От къде се купува?

# 229
Изтегля се приложението Airalo oт app store/google play, въвежда се държавата и излизат картите, които предлагат.

# 230

Има опция за закупуване на Е-сим директно чрез Револют.

# 231
Тези esim карти предполагам не са само за Интернет. Могат и за обаждания там да се ползват ако се наложи, нали? Ние предния път си купихме СИМ карти на място и си ги сложихме в телефоните, имахме интернет за гугъл мапс, защото бяхме с кола под наем. При есим има ли възможност за зареждане евентуално, ако не ти стигне интернета или просто купуваш нова?

# 232
  • на земята
Здравейте, искам да попитам за Нова година мислим да пътуваме, ще останем около 5 дни, намерих хотели цените варират около 3000-3500 лв. със закуска дали е добре като цена, какво мислите?
Двама възрастни с две деца на 11 и 7 години.
Как е  по Нова година ,искаме зарята да гледаме, бих се радвала да споделите недостатъците освен плюсовете. Ще пътуваме за първи път, моят мъж ще е рожденик.
Много благодаря .

# 233
  • Русе
Тези esim карти предполагам не са само за Интернет. Могат и за обаждания там да се ползват ако се наложи, нали? Ние предния път си купихме СИМ карти на място и си ги сложихме в телефоните, имахме интернет за гугъл мапс, защото бяхме с кола под наем. При есим има ли възможност за зареждане евентуално, ако не ти стигне интернета или просто купуваш нова?
Само за интернет са esim картите

# 234
Здравейте , отивам за 3-ти път в Дубай , летя на 3 Ноември но полета ми каца в 00:15 след полунощ , препоръчайте ми фирма за трансфер или приложение за такси нещо . Защото си спомням , че автобусчето от летището за ibn мол , май последното беше в 00 часа .

# 235
  • До морето
Здравейте, искам да попитам за Нова година мислим да пътуваме, ще останем около 5 дни, намерих хотели цените варират около 3000-3500 лв. със закуска дали е добре като цена, какво мислите?
Двама възрастни с две деца на 11 и 7 години.
Как е  по Нова година ,искаме зарята да гледаме, бих се радвала да споделите недостатъците освен плюсовете. Ще пътуваме за първи път, моят мъж ще е рожденик.
Много благодаря .

Като за НГ цената е добра, според мен. Зависи все пак и какъв е хотела, къде е.

# 236
  • София
Здравейте , отивам за 3-ти път в Дубай , летя на 3 Ноември но полета ми каца в 00:15 след полунощ , препоръчайте ми фирма за трансфер или приложение за такси нещо . Защото си спомням , че автобусчето от летището за ibn мол , май последното беше в 00 часа .
Ако летиш с Уиз полетът каца в 00:55ч. в Абу Даби, а не в 00:15ч. Шатъл бъсът до Ибн Батутта е на всеки кръгъл час 24/7.
Но ако все пък искаш трансфер можеш да използваш Get transfer.
Аз резервирах частни трансфери през тях преди два дни, тъй като не ни се хваща шатъл бъса в 2 часа. В 3.30 да бъдем в Дубай до Ибн Батутта и да хващаме такси до хотела. Че ще стане най-малко 4 часа. А с трансфера се надявам малко след 2 часа да сме вече в леглата.
А и за обратния път горе долу е  също положението..
Трансферът за 2 души от летище Абу Даби до апартамента ни в Дубай Марина излезе 52€ на посока за 2 човека, или общо 100€. Ползвал съм Гет трансфер над 30 пъти в няколко европейски страни и досега не съм имал издънки с тях. Надявам се и сега да е така.
През Букинг не ми се резервира трансфер, защото малкото пъти, в които съм резервирал шофьорите не бяха много доволни от резервацията и ни се наложи доста да почакаме на летището докато най-накрая тръгнем. Това е за друга страна не за Дубай.

# 237
Уизз обявяват кацането в 00:15 ч., не в 00:55.

# 238
  • София
Уизз обявяват кацането в 00:15 ч., не в 00:55.
тоест по разписание е в 00:55ч., а в действителност кацат в 00:15ч. Така ли да разбирам?

# 239
Цитат
по разписание е в 00:55ч., а в действителност кацат в 00:15ч. Така ли да разбирам?
По разписание нашият полет трябва да кацне в 00:15 ч.
Не знам какъв е този час 00:55, за който се говори по-горе. Може да има дни, в които излитат и кацат по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт