Дубай/Тема 17/

• 43 947
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София...........
Ако някой знае, може ли да сподели какво се прави ако се разболееш в Дубай? От 2 дни вдигам 37.5 температура, отпаднало ми е и гърлото много ме боли. Карах два пъти гнойна ангина миналата година и се съмнявам да не е пак. Летя за българия обратно в събота но ме е страх да не се влоша много до тогава….
Да търся ли лекар тук?
Да звъня ли на някой лекар пт БГ да ми изпрати рецепта за антибиотик?

Нямате ли направена здравна застраховка???
Ако имате застраховка има два варианта:
- Ако имате такава се обаждате на застрахователя и те ще ви кажат в коя болница да отидете и те ще поемат всичко, което се налага - прегледи, изследвания +лекарства.
-Ако имате претенции към друга конкретна болница каквото ви правят си заплащате, искате фактури и после си движите със застрахователя нещата, за да ви възстановят средствата.
Ако нямате застраховка не е Ок, защото там са в пъти по-скъпи медицинските услуги спрямо БГ.

# 571
  • София
Ние в момента сме тук,топло е по къси гащи и потници сме.Вечер тънко връхно.Имаме басейн на покрива на хотела.Водата е много топла в басейна,и правим плаж ,доста топло отгоре.А в морето е студена,пясъка хладен.

# 572
Ако някой знае, може ли да сподели какво се прави ако се разболееш в Дубай? От 2 дни вдигам 37.5 температура, отпаднало ми е и гърлото много ме боли. Карах два пъти гнойна ангина миналата година и се съмнявам да не е пак. Летя за българия обратно в събота но ме е страх да не се влоша много до тогава….
Да търся ли лекар тук?
Да звъня ли на някой лекар пт БГ да ми изпрати рецепта за антибиотик?
ние като бяхме водихме детето,защото вдигна висока температура. Платихме си прегледа около 200 лв, не ни изписа антибиотик въпреки че аз държах да изпише, каза ми не само нурофен....1 денонощие на следващия ден пътувахме за Бг, тук носих бележки при застрахователите и ми възтановиха сумата, хубаво е обаче да им се обадите, ако ходите. Според мен взимайте нурофен и бонбонки за гърлото

# 573
Спешен въпрос: колко кутии цигари могат да се вземат, когато си само с ръчен багаж?

# 574
В чекирания багаж може ли да се носи алкохол? Какви са ограниченията?

Дали може не знам, провери в сайта на Министерството на Външните работи:
При нас част от групата си носеше в чекирания багаж(няма как да знам в какво количество), част си купи от фри шопа след кацане. С такива количества излязоха от магазина, че си помислих, че ще стоят с месеци. Simple Smile

# 575
Здравейте!Моля препоръчайте фирма за трансфер от летището в Абу Даби до хотел в Дубай до  Mall of Emirates!(знам,че има автобус,но ми се ще по-бързо да се предвижим,защото сме с дете и да не го мъкна по автобуси вечерта)Видях,че се споменава Get Transfer. Нямат много добър рейтинг!Някой друг доволен от тях или друга фирма?Самолета каца в 0.55ч.Тези които са ползвали за колко часа са го поръчали?До 2.00ч дали ще можем да излезем от летището? Благодаря!

# 576
  • София
Здравейте!Моля препоръчайте фирма за трансфер от летището в Абу Даби до хотел в Дубай до  Mall of Emirates!(знам,че има автобус,но ми се ще по-бързо да се предвижим,защото сме с дете и да не го мъкна по автобуси вечерта)Видях,че се споменава Get Transfer. Нямат много добър рейтинг!Някой друг доволен от тях или друга фирма?Самолета каца в 0.55ч.Тези които са ползвали за колко часа са го поръчали?До 2.00ч дали ще можем да излезем от летището? Благодаря!
не зная дали  Get Transfer имат добър или лош рейтинг, но пък зная, че съм използвал техните услуги над 30 пъти в различни страни в Европа и Азия, включително преди два месеца и от Абу Даби до Дубай и обратно, и не съм имал и най-малко основание за недоволство от тях.

# 577
  • Бургас
Ние резевирахме през букинг на случаен принцип и останахме доволни.

# 578
не зная дали  Get Transfer имат добър или лош рейтинг, но пък зная, че съм използвал техните услуги над 30 пъти в различни страни в Европа и Азия, включително преди два месеца и от Абу Даби до Дубай и обратно, и не съм имал и най-малко основание за недоволство от тях.

А ако сте били с този полет може ли са кажете за колко часа поръчвате да ви вземат от летището?Благодаря!

# 579
  • Русе
Ние излязохме от летището в 2 часа. Полетът кацна навреме. Имаше проблем в системата им и се забавихме при паспортния контрол.

# 580
  • Бургас

А ако сте били с този полет може ли са кажете за колко часа поръчвате да ви вземат от летището?Благодаря!
При заявка ти искат номер на полет, явно си ги следят.

# 581
  • София

да, с този полет бяхме. Поръчах за 1.30часа трансфера. Като кацнахме му писах веднага в уатс ап на шофьора, че сме кацнали и той ми написа от кой изход да излезем и къде точно ще ни чака- излизане от изход 2 от пристигащи, като точно срещу него е паркинга. В 1.50 се бяхме качили вече  и пътувахме за Дубай.

# 582
Благодаря ви да отговорите!😊

# 583
  • Бургас
Някой ако скоро се е качвал на колелото да сподели на място ли си взема билет или онлайн.

# 584
Здравейте,

Нашия полет е късен и пристигаме на летище Абу Даби в 00,30(документи,трансфер...), но така като гледам хотелите не настаняват след това време.
Някой може ли да ми каже от личен опит как да процедираме? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт