ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 19 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Много напрежение, много екшън, малко любов и тайната на Давут, която остана неразкрита. А може пък той да я е споделил с Дахан, когато си говореха двамата.

# 526
Ами тя лелята е още жива. Тя може до сподели какво е станало между тях. Мен щеше да ме е по яд да убият някой друг от семейството. Честно казано, не ми е толкова  гадно за Давут, нито, ако беше Фатма. Направо си ме дразнят тези двамата майка и баща и техните разправии и драми😀

# 527

Това ли е финала на епизода убиха Давут. По - добре той отколкото някой друг от семейството..
Тези братя не са никак лесни.. обиграни и жестоки и няма отърване.  Сега още повече ще са нахъсат след като Дахан е жив.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 14:18 от femmi2

# 528
Ами тя лелята е още жива. Тя може до сподели какво е станало между тях. Мен щеше да ме е по яд да убият някой друг от семейството. Честно казано, не ми е толкова  гадно за Давут, нито, ако беше Фатма. Направо си ме дразнят тези двамата майка и баща и техните разправии и драми😀
     Ооо, аз също предпочитам да е Давут, а не някой от младите, пък и неговия образ е тотално изчерпан, няма какво повече да дават за него.

# 529
Момичета беше ми приятно. Hug Страхотен епизод, и на мен ми хареса боя на Курт, Уур е професионалист и е удоволствие да го гледаш в действие. И Гьоркан претърпя голяма метаморфоза. Но насилника на деца му повлия и той прибегна до услугите на Гаддар. Това не са хора и не заслужават да съществуват. Гаддар не е просто убиец, а чистач на престъпници. Лека вечер! Heart

# 530
Прекрасна игра на Чаатай🔝🔝🔝

Като цяло интересен епизод.
Хареса ми. Но забелязах, лично за себе си, че ми харесват повече епизодите без семейството. Много ми дойде в този епизод всичките тея разправии. Много викат, крякат, като кокошки, та и един петел, дето никой не го чува там. Петела замина.
Не ми въздейства новата любовна линия на Куркут и Лейля. За мен образът на Лейля си остава слаб. С нея ми олекна и образът на Коркут, поне в тоя епизод. Видя я и се влюби?🤷‍♀️ В края на серията, Коркут беше забележителен. Страшен и твърд.
Сцената, когато всички ревяха в къщата също беше някак странна. В Инстаграм гърмят за лошата игра на Сумейе, когато реве. Мен тя не ме дразни като реве, просто такова й е изражението. Тя така реве.
Но сцената беше смешна, честно.
Това са ми като цяло нещата, които не ми допаднаха.
Иначе епизодът беше хубав. Хареса ми. От тук нататък също ще ми е интересно какво ще се случи.

# 531
И на мене ми беше много приятно във вашата компания, момичета.
     Много ми хареса епизода и ще чакам превода с голямо нетърпение. Любопитно ми е как Лейля "отряза" Коркут, а и много неестествено ми се видя това влюбване на закоравелия убиец от пръв поглед. Той чак се прехласна по момичето.
    Интересен ще ми бъде разговорът между Дахан и Давут. А и словестният "двубой" между Оя, Фатма и Фикрет също ми е любопитен.
     Не съм чела коментарите, но Сюмейе в този епизод не ме подразни или напрежението ми дойде малко в повече, та не ѝ обърнах внимание.
     Имаше невероятни екшън сцени. Курт ми напълни душата. А за играта на Чаатай нямам думи. Уникален е! Такова превъплъщение, такова сливане с героя, толкова искрени и истински чувства бликат от него, че не можеш да отделиш актьор от герой.
     Адмирации! Ненадминат е Чачо в този образ.

# 532
Следващият епизод ще бъде чак 19ти Април, момичета. Така ме ще си почакаме.
Беше ми приятно. Лека вечер на всички ви😊🌹🌹🌹

# 533

Çağatay Ulusoy говори за телевизионния сериал „Gaddar“ и неговия „любовен“ живот!
Първо интервю след дълго време..

Момичета, след малко ще резна гифки. Ще чакам и превод от рускините, но ако си включите автоматичния превод можете да се ориентирате за какво иде реч.

# 534
Какъв прекрасник !!! Просто нямам думи ... 🤐🖤👑🖤.
Пускам с английски субтитри
https://www.instagram.com/reel/C5ZOHndvXUx/?igsh=cXltYW5ibGhpdnU0

# 535
    Диди, благодаря за англ. субтитри. Аз ще го пусна и с превода от руски език. Да има!

Çağatay беше забелязан от журналисти и отговори на няколко въпроса

- Çağatay Bey, здравейте, добър вечер. Вие с вашият близък приятел Мустафа Мерт Коч ли бяхте?
- Да, бяхме заедно на бизнес вечеря.
- Как си?
- Добре благодаря.

- Добър си в песните.
- Свети много ярко.
- Ще го намалим малко.
- Оказахте голяма подкрепа с песента. Заедно ли пеете?
- Той самият вече е много успешен, пише много добри текстове.

- Първо искам да попитам за "Gaddar". Всяка седмица се появявате с нови епизоди. Какво можете да кажете за това?
- Както знаете, работя с екип, с който съм работил и преди. Всички се познаваме много добре, така че всичко върви добре.
- След 7 години се завърнахте на екран с "Gaddar". Защо избрахте този проект?
- Преди всичко заради самата история и разбира се заради екипа.

- Харесвам тази прическа.
- Благодаря ти.
- Името на прическата Gaddar не съществува, но всеки го прави, показвайки го в интернет.
- Вярно ли е?
- Какво мислиш за това?
- Това е чудесно.
- Празникът наближава...
- Пожелавам на всички весел празник. Целувам ръцете на възрастните и бузите на малките.

- Всъщност ние рядко се виждаме, може би бихме могли да поговорим малко повече. Защо бягаш, каква е причината?
- Много съм уморен, братко, снимаха до късно, имам много малко време за почивка.
- Наскоро беше рожденият ден на вашата партньорка Сумейе Айдоган. Празнувахте ли заедно?
- Бяхме там като екип.
- Мога ли да попитам отново?
- Питай.

- Бяхте приятели с Къванч бей, прекарвахте си добре заедно, но сега като че ли има студ между вас, спряхте да се следите в социалните мрежи.
- Никога не сме се следвали, аз просто имам работа, той също има работа, освен това има дете, прекарва много време със семейството си и т.н.
- Но виждали ли сте се?
- Разбира се, разбира се.
- А сина му виждал ли си?
- Той е много сладък, Машаллах.

- Но какво ще кажете за личния си живот? Има ли някой?
- Не, братко, сега нямам време.
- Благодаря много.
- Благодаря и на теб, бъди здрав.

# 536
    Диди, благодаря за англ. субтитри. Аз ще го пусна и с превода от руски език. Да има!

Çağatay беше забелязан от журналисти и отговори на няколко въпроса

- Çağatay Bey, здравейте, добър вечер. Вие с вашият близък приятел Мустафа Мерт Коч ли бяхте?
- Да, бяхме заедно на бизнес вечеря.
- Как си?
- Добре благодаря.

- Добър си в песните.
- Свети много ярко.
- Ще го намалим малко.
- Оказахте голяма подкрепа с песента. Заедно ли пеете?
- Той самият вече е много успешен, пише много добри текстове.

- Първо искам да попитам за "Gaddar". Всяка седмица се появявате с нови епизоди. Какво можете да кажете за това?
- Както знаете, работя с екип, с който съм работил и преди. Всички се познаваме много добре, така че всичко върви добре.
- След 7 години се завърнахте на екран с "Gaddar". Защо избрахте този проект?
- Преди всичко заради самата история и разбира се заради екипа.

- Харесвам тази прическа.
- Благодаря ти.
- Името на прическата Gaddar не съществува, но всеки го прави, показвайки го в интернет.
- Вярно ли е?
- Какво мислиш за това?
- Това е чудесно.
- Празникът наближава...
- Пожелавам на всички весел празник. Целувам ръцете на възрастните и бузите на малките.

- Всъщност ние рядко се виждаме, може би бихме могли да поговорим малко повече. Защо бягаш, каква е причината?
- Много съм уморен, братко, снимаха до късно, имам много малко време за почивка.
- Наскоро беше рожденият ден на вашата партньорка Сумейе Айдоган. Празнувахте ли заедно?
- Бяхме там като екип.
- Мога ли да попитам отново?
- Питай.

- Бяхте приятели с Къванч бей, прекарвахте си добре заедно, но сега като че ли има студ между вас, спряхте да се следите в социалните мрежи.
- Никога не сме се следвали, аз просто имам работа, той също има работа, освен това има дете, прекарва много време със семейството си и т.н.
- Но виждали ли сте се?
- Разбира се, разбира се.
- А сина му виждал ли си?
- Той е много сладък, Машаллах.

- Но какво ще кажете за личния си живот? Има ли някой?
- Не, братко, сега нямам време.
- Благодаря много.
- Благодаря и на теб, бъди здрав.

Хораааа , толкова са редки такива репортажи и непренудени интервюта от улицата. Папараците са доволни. Това да уловиш Чаатай Улусой да е в настроение и да говори е постижение.  Напомни ми за доброто златно време от началото на кариерата му когато беше активен и социален  и необвързан. Има голяма разлика, когато е сам е повече социален и излиза с приятели и не се затваря, като отшелник. Прекрасник!  Няма такава усмивка , красота и харизма и Класа.  Уникален  , страхотен , жесток. Елегантен в черно и с любимото кожено яке. Много му отива такъв стил. Не е  сутен и ползва и пази стари дрехи след като са му удобни. Коженото чок му отива и го отваря.
С ризка е неустоим.  

В настроение  говори с журналистите и не се крие.  Били са на заведение с аркадаша Мустафа на работна среща. Толкова сладко говори с този мек  , топъл ,секси глас и тембър.Heart Eyes Като казва табики , табики още  преди превода разбрах, че отговаря разбира , разбира се. Това е било в отговор на въпрос  за аркадаша Киво.  Отдавна не сме ги виждали заедно ,но и преди и двамата са казвали на журналистите, че не се следват в социлните мрежи. Едни и същи въпроси задават. Не съм се съмнявала, че е виждал детенцето му и че са още аркадаши . Това, че не споделят не значи че не се виждат. Графиците са им такива, че нямат време много за почивка и срещи. Сега Киво  почива, щото му свърши сериала , а на Чачо  почна след това. Миналото лято също работи и снима ” Кюбра ” между почивките двата сезона.
Личи умората на лицето му със зачервени очи е недоспал.
Най после да продума за проекта ”Гаддар”. Имам чувството, че в договора му има клауза да не снима фотосесии и дава интервюта и  ходи по участия. Не знам дали е така ,но прави впечатление.
 Споделил е това ,което сме убедени познавайки го. Винаги е различен и предизвиква себе си и рискува затова е толкова успешен и се гордеем. Heart Грабнала го е историята затова се завърна след 7 години и му е комфортно с  екипа с който работи. Познават се от преди и са работили заедно.  Всичко върви добре не се притесняват за рейтинги.  Самите журналисти  не го тормозят излишно с тъпи въпроси за рейтинги и конкуренция.
Чачо не знаел ,че  прическата и дрехите на Гаддар са модерни и хората си правят Дахановата прическа и се купуват суитчъри. Казва чок гюзел - колко хубаво и се усмихва.  

За любовният му живот каза, че е сам и нямал време за Ашк от работа.  Нека да е натоварен да работи много да не мисли за това. Не му трябва никой той си е Самодостатъчен. Ние сме ревностни и го пазим и в Огъня ще скочим и не го даваме на всяка още повече на лелки и с такива с лоша енергия ,като шаманката. Не е от тези, които търсят любов или просто  човек за компания  и не могат да живеят сами.  Не се влюбва  лесно още по малко истински.  Красотата не е най важната за него. Вкуса му е сбъркан е факт. Сладур  .. ще го изям и нацелувам. Yum  Щом отговори, че няма никоя така индиректно за първи път потвърди раздялата с бившата.  
Ще изминат вече две години оттогава .  Онази ,която си криеше лицето е била позната или също са се видяли по работа.  То е ясно, като пожалае и се разбошуват хормоните ще забие някоя за спорта или страстта.  

Тешекюлер за гифчетата и превода.  Не мога да заспя и отлепя очи.. изпотих се, препотих се..  Истинско  изкушение и наслада. Heart Eyes Поздрави за Рамадана и изпрати целувки.
Сега ще са ваканция и ще събере сили и енергия. Следващият епизод ще е на  19 - ти април.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 15:41 от femmi2

# 537
Добро утро Simple Smile

# 538

Ваййй , надминахме Чапкъна с рейтинга.Hands Clap Те са чок зле и чета че епизода не си заслужавал и зрителите показаха това.  Като цяло сериала зацикли и историята .. Торлю гювеч е .. Какъв трети сезон ще правят ?? Може и да се откажат , ако продължават така да не измъчват актьорите с глупости..
Ейваллах на Гаддар и Чаатай и екипа на сериала.Hands Clap
Супер епизод и раздвижване и напрежение. Цифрите заслужено се покачиха. Можеше още повче и на това сме доволни.  Само напред и нагоре от тук нататък.
От канала и те са доволни.  Няма да ми омръзне  да пиша и казвам не случайно заложиха и довериха на Чаатай бей и сериала в този ден. Само той може да бори конкуренцията. Романтиката и целувката също имат значение. Новите сюжетни линии с братята психопати Заакум.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 14:31 от femmi2

# 539
Здравейте, дами!

Утрото наистина е добро, започва с така желаното покачване на рейтинга и нестихващите емоции около епизода, който гледахме с интерес снощи.
     А краткият репортаж с Чачо ни беше поднесен за десерт. Не се появява на обществени места нашият сладък темерут, но появи ли се, превръща се в сензация.
    Спокоен, усмихнат, уверен и мнооого сладък. С лекота отговаря на въпросите, без да пренебрегва журналистите. Извинява се, че трябва да тръгва, защото е много уморен. Няма помпозност, няма звездеене, няма високомерие. Непринуден и естествен, без излишно разточителство - кратко, точно и ясно. И отново с усмивка подмина въпроса за личния си живот. Така и трябва - да брани личното си пространство и да се доказва с действие на екран. А там е в свои води - раздава се на макс, гори в образа на героите си и постига съвършенство с всяка роля, в която се превъплъщава.

📈 Ratings: #Gaddar on NOW!

Цитат
След излъчения тази вечер 12-ти епизод от сериала Gaddar, “ #ÇağatayUlusoy ”, “ #Gaddar ”, “Dağhan” и #Aydağ ” влязоха в дневния ред на Турция.

Пожелавам ви приятен уикенд!
Всичко да върви гладко по желания от вас начин!
Усмивката да не слиза от лицата ви!

Общи условия

Активация на акаунт