ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 19 528
  • 736
  •   2
Отговори
# 555
Добро утро. Имаме бг превод
https://www.facebook.com/share/p/aCc3XPSUMNeHZbRx/
А,жената ,която Чаатай прегръща е  същата с която го снимаха .
И се акцентира на пръстена му . Току виж ни гръмне една бомба 😁😁😁

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 11:10 от diana_atanasova55

# 556
Не си вкарвайте бръмбари в главата. Да е прегърнал някоя какво от това?? Има различни видове прегръдки. Това е аксесоар със същият беше и на гала вечерта на ”Кюбрата” и тогава какво ли не съчиниха
( нямам предвид пресата. Те изобщо не са обърнали внимание на това. Ако мислеха, че е халка щяха да го питат и нямаше да подминат това. ) Пази съкровенно ЛЖ.. ако имаше някоя нямаше да отрече или ако се е върнал при шаманката. Вече две години от раздялата. Много работи и така му е добре. Разхубави се още , грижи се за себе си личи, че му е готино и в настроение.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 15:16 от femmi2

# 557
Здравейте, дами!

Днес не открих нищо ново и интересно из сайтовете, та ще започна със снимки от сета и една статия за епизод 12 от "Gaddar".
     Честно казано, ние тук направихме по-стойностен обзор на епизода, но да не омаловажавам труда на журналистите ще постна и статията, за да ни служи за ориентир ако решим да продължим с коментарите по епизода.
     Нямах време да я редактирам, затова ме извинете за повторенията и разбъркания словоред.

Екшън епизод от "Gaddar"

В последния епизод от поредицата „Gaddar“, която привлече голямо внимание в петък вечер в платформата NOW на Ay Yapım, спасяването на Дахан от Коркут, докато го погребваше в ковчег, предизвика голямо вълнение. Въпреки това, Коркут застрелва Давут пред децата му, за да си отмъсти и това остави впечатляващо сбогуване с финала на епизода.

В 12-ия епизод на сериала „Gaddar“, с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya и Erdal Özyağcılar, конфликтът, започнал със Zakkum Kardeşler, продължи. Коркут погребва Дахан жив в ковчег, за да отмъсти за смъртта на брат си. Директорът и Курт обаче спасиха Даган в последния момент и го измъкнаха от мястото на погребението му.
 Докато наситените с екшън сцени продължиха в новия епизод, сериалът привлече голямо внимание и в социалните мрежи. Етикети като #Gaddar, #AyDağ, #Dağhan бяха на дневен ред.

Коркут зарови Дахан под земята!
След като Коркут каза на Екбер, че се е отървал от Дахан, той се обади на Оя при първата възможност и я информира, че Дахан е мъртъв. Когато научава новината от Oя, Aydan шокирана се втурна към къщата на семейството на Dağhan  и сподели тъжната новина с тях. Докато в къщата цареше голяма тъга, пристигането на Дахан от балкона на къщата накара всички да си поемат дълбоко въздух.

Dağhan излезе от земята и влезе през балкона!
Докато всичко това се случва, Гюркан се натъква на ситуация, подобна на инцидента с насилника на дете Шуку Метин Шенай, който шокира цяла Турция по време на разследването. Гюркан, който води голяма битка със съвестта си, помоли Гадар за помощ, за да убие човека. Дахан, след като научи какво се е случило, се съгласи да сътрудничи на Гюркан и отмъсти за малтретираните деца, като уби мъжа.
По време на този процес Дахан беше притиснал в ъгъла братята Заккум и планираше да ги убие, но Коркут го видя в последния момент и Дахан избяга от него.

Във финала на „Gaddar“ Коркут отвлича Ямур и Рюзгяр, за да отмъсти на Дахан, който идва с баща си и се натъква на неочакван ход от страна на Коркут. Дахан казва на Коркут да остави семейството му, а Давут се намеси, искайки да защити децата си. Коркут застреля Давут, без да му мигне окото. Давут рухна пред очите на децата си.
„Ще оживее ли Давут?“ Въпросът остави отпечатък върху финала на сериала.

И снимки от сета:

Желая ви приятен и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

# 558

Здравейте , Благодаря за споделенето на всички и да изпием кафенце с агента .

Грасияс и за гифчетата

Ощеее  усмивки и сексапил , енергия и харизма . Heart Eyes Искаше ми се повечко да го поразпитат сллед като рядко може да се снима и види някъде . Да го питат какво мисли за героя  Дахан .. Какво ще прави след Гаддар ? Щеше да отговори кратко и ясно . Инфо от Извора.

Радват му се хората и го Обожават

Цитат
това е такава наслада за очите и ушите, че думите не могат да го опишат😍😍😍 Чага е толкова приятен за гледане, очите му светят, а на нас още повече🥰❤‍🔥

Цитат
Сега той е свободен и много щастлив.

Цитат
Уморен, много уморен, но общува много любезно с досадните журналисти и как се усмихва... Винаги различен, но винаги много добър...😊💛💛💛👑🔥💥💫✨💣🧿👍👏

Цитат
Боже, той е толкова сладък❤Той е толкова нереален💔💔💔

Цитат
Чага е красив🔥🔥🔥🔥, скромен 😍Обичам го❤❤❤❤❤❤

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 17:12 от femmi2

# 559

Феновете започнаха да пишат сценарий за сезон 2 на "Gaddar". И плакат са измайсторили. Не ни се иска да свърши този сериал.
Цитат
Всъщност имам такъв сценарий в съзнанието си: Ако Големият шеф работеше за разузнаването и те са се срещнали, докато Дахан е бил в армията. Тогава те влизат в агенцията и започват да работят под прикритие като в Ичерде, не би ли било легенда, ако имаше среща между двамата във финала на сезона, като края на първия епизод на İçerde?

Колкото и да ровя из нета досега не съм попадала на негативно отношение към Чачо и продукциите, в които участва. Обичат го феновете, ценят го журналистите, а продуценти и представители на турската киноиндустрия се отнасят с уважение и респект към таланта му.
       Хареса ми това мнение на фенка:
Цитат
Чаатай е най-добрият турски актьор.
В актьорството, както в рисуването или музиката, това е начин на общуване. Влагаш духа си в това - влагаш целия себе си в ролята, която играеш
💓🟡

# 560

Ново от Сюмието Sunglasses Определено поддържа фигура и тяло и храни здравословно.
Понякога ми изглежда по -голяма от колкото е. На доста снимки е различна визуално .  Не ми харесва, като се усмихва .. иначе е симпатична и хубава .. Весел , естествен и искрен човек . Като актриса има още какво да се желае ..  

екшън боя между Дахан и Коркут . Еййй , много е луд  и жесток Ибо в образа.Scream
Щом го намразваш значи си върши добре работата.

https://twitter.com/khalidulusoy/status/1776589396633899201/video/2

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 21:14 от femmi2

# 561
Привет ,ммомичета! Heart

Изгледах и аз епизода...този път ми хареса...а,пропуснах малко от началото ,но по късно ще се върна да го догледам.
За Чачо...нямам какво да кажа...особено края.... изрева като див звяр...уникално...
Айданка...тъй и не проля една сълза...
Ония двамата пък ...боса и солетата ,много мудни ,бе.... докато се наканят да копат, Дахан щеше да предаде богу дух...
Между другото , тази сцена със заравянето на жив човек ,вече ми е позната...преди години  така заровиха и Серхат /Алпчи/ във Феникса.
Енверчо, както винаги беше на линия...и чест му прави ,че си призна пред всички ,че той е виновен за преследването от  Коркутови...много си го харесвам и върви към промяна момчето...
И полицая ми хареса...едно ,че е красавчик ,а сега и човек излезна...бравос...
За Ибо...без думи...въобще нямаше място в този сериал...лично мнение...и брат му също,артиста ,де....
Лейля... за мен се справя добре...
И края...разплаках се... и... пак много се забавиха...защо не извикаха линейка ,но явно така са решили СЦ-те... Thinking Дано по късно разберем каква е била връзката  м/у бащата и Фекрие/май беше/ Thinking

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 22:00 от Svet_sz

# 562
От сторито на Уур

Свеееет Hug
Как хумористично описваш нещата , уумеш това. Като див  Звяр плаче от болка и му вярваш и искаш да се пресегнеш от екрана и гушнеш. Имаше такава сцена в Терзито , ти не си го гледала..
Това да те заровят жив не е нещо нечувано и невиждано в сериалите . На Давут образа нямаше на нерде повече да развиват .. Жертва се за семейството . Дахан ще обвинява себе си за смъртта му , заради войната с братята.
По -добре той отколкото  от по младите от семейството. Не мисля, че Коркут колкото и луд убиец  да е ще посегне на хамиле жена и убие два живота.  

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 01:37 от femmi2

# 563

Свет, радвам се, че намина и си изгледала епизода. Аз съм до средата, тази нощ дано успея да го довърша.
Цитат
📸 Итир Есен (Ямур) актуализира своите социални мрежи и сподели снимки зад кадър от епизод 12!

# 564

Фото от сета със сцената с насилника. Тук са усмихнати ама ..  Тая метаморфоза на Гюркан  за един епизод как да се изразя .. нереално  е . Разбирам, че е жестоко да види това с децата и го е заболяло .. още повече , че е човек на закона. Сега приятели ли ще са и няма да го преследва повече?
 Актрисата  , която играе сестрата на Дахан се  справя добре смела и решителна много си подхождат с Енвер.
Тя  също е подопечена на Енгин бей . Той има трима от агенцията в Гаддар начело с главните актьори.

Когато не знаят жив ли си или мъртав и ти скачаш през прозореца ..

сладки трапчинки , усмивка и очичките му светят и личицето . Heart Eyes
 Репортерите са от тв 100 и са по възпитани за разлика от други .. Бирсенката преди работеше за тях.
 Офф, пак да измрънкам че  можеха да се възползват да го поразпитат повече за работата му вместо тъпия въпрос що не се следват с Киво и дали са отчуждени или скарани?  Не са скарани просто нямат време да се видят  графиците им не съвпадат на работа и почивка . Той отделя повече време на семейството си .
 Видя се колко е уморен Чаатай и недоспал  пак е  намерил време и сили да разпусне с приятели.

През новата седмица ще са ваканция за Байряма и няма  да работят .  
Ще имат няколко дни почивка. Дали ще има представители на Мипкома в Кан от Гаддар ?  Пожелавам им много продажби в чужбина и нашите тв да го закупят .  

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 22:26 от femmi2

# 565
Добро утро

# 566
Здравейте, дами!

Нов понеделник, нова седмица, нови цели и... липса на очакване и трепетно вълнение за нов епизод.
     Ще го преживеем! Реалният живот ни поднася толкова много изненади, а пролетта ни дарява слънце, нежност и цвят.

Усмихнете се и направете деня си прекрасен!
Успешен старт на новата седмица!

# 567
Здравейтееее , през новата седмица . Здрава , цветна и ползтоворна да е . Flowers Four Leaf Clover

Няма да имаме нови вълнения с Гаддар , но има достатъчно какво да коментираме от по стари епизоди или от тази , която излъчиха. Аз още не съм изгледа епизода до края .
Ще се радваме  ако темерутчето ни е в Чаннакале за празника аркадашите да качат фото .

Най после Осветление по въпроса колко епизода ще е екшън сериала Гаддар
 Инфото не е измислица от компанията , която разпространява сериала е. Няма да има втори сезон , освен ако не го броят за такъв, ако не завършат през юни снимките . 25 епизода по сметки трябва да приключат през юли лятото . Зависи как ще процедират или ще работят до юли или ще излязат лятна ваканция, когато дизи сезоните свършват. Каквото решат продуцента и канала. Каста ако е много изморен и иска почивка ..
Започва  Европейското по футбол така че каналите ще са по икомомични и на летните  ромкоми, които по принцип излъчват и снимат . Футбола  много дърпа от рейтингите .
По - добре за нас да са ваканция и през новия есенен сезон да продължат .
Така няма да е прекалено суша, като се покрие .. и ще ни е пред очите .  
Друго се сетих.. ако Чаатай има други планове за проекти  вероятно ще работят до юли , щото няма как всичко да заснеме и да отпочине и събере енергия .  Все пак и вътершно се изтощава .. Този Коджа пехливан какво ще го правят кога ще го заснемат ? Визията му ще е различна и тялото. Освен, ако не го отложат пак ..  След като е Обещал и се интресува от ролята ще си изпълни думата.. Не дава заден ход професионалист  и честен човек .

Дистрибуторът Madd - Entertainment обяви, че сериалът “Безмилостен” ще има 75 епизода по 45 минути, тоест 25 епизода в турски формат. Като се има предвид, че сериалът беше в пауза, едва ли ще имат време да покажат всички епизоди този сезон. Може би, като опция, снимките ще продължат през лятото, а останалите епизоди ще бъдат показани в началото на есента.

Дали няма да го Одължат с повече .. всичко се променя в движение ..  Знаех си  убедена бях и тези, които го познаваме че Чаатай си е опекъл нещата и няма де се остави на рейтинговата система.  Може да си позволи да изисква и да подписва договор с клаузи не само за епизоди . Актьор от висшата лига е и  име .

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 12:47 от femmi2

# 568

Дистрибуторът Madd - Entertainment обяви, че сериалът “Безмилостен” ще има 75 епизода по 45 минути, тоест 25 епизода в турски формат. Като се има предвид, че сериалът беше в пауза, едва ли ще имат време да покажат всички епизоди този сезон. Може би, като опция, снимките ще продължат през лятото, а останалите епизоди ще бъдат показани в началото на есента.

Дали няма да го удължат с повече .. всичко се променя в движение ..  Знаех си аз убедена бях и тези, които го познаваме, че Чаатай си е опекъл нещата и няма де се остави на рейтинговата система.  Може да си позволи да изисква и да подписва договор с клаузи не само за епизоди. Актьор от висшата лига е и  име.

Страхотна новина си ни донесла, Феми! Благодаря ти!
     25 епизода - СУПЕР! Напълно достатъчни да се доразвие историята, да се надгради и обобщи, без излишно разточителство, стегнато и подредено.
     Адмирации за екипа и взетото решение. И няма значение кога ще приключи - дали лятото или през есента, по-важното е че ще приключи по план и ние ще се наслаждаваме на воля на всеки детайл от сериала.
     Олиии, ами какво ще правят тези, които предричаха крах на сериала до 13-ти епизод?! Жалко, ще трябва да се мъчат да гледат още 12 епизода и да "смучат от пръсти" негативни коментари и злостни нападки срещу актьори и екип.
     Доволна съм и с удоволствие излизам, за да се порадвам на слънчицето и приятното време!

# 569
 В Туитър се върти това фото от сторито на мениджъра Енгин бей . Това е операторския стол на Толга Кутлуай . Чачо и Сюмие са там , даже са заградили пътя със знаци че в момента се снима .  Значи  не са излезнали почивка още.  Предполагам заснемат  запас за да могат след Байряма на 19 - ти да излъчат новият епизод .  

Ох не мога да отлепя очи от тази усмивка и Съвършенство ! Грее и Озарява  като Слънчице. Наизуст научих видеото , движенията  на тялото  и емоцийте .  Направо взривява екрана и всичко около себе си .Nature Boom Когато той е някъде  никой друг не е интересен и вниманието е към Чаатай бей .  Дори най - добрият му и близък аркадаш  Мустафа само за  него го питат , не за творчеството му .
Той знае какво предизвиква и  не се оплаква ..  всеки иска да знае повече за  Чаатай и ежедневието му , приятелите. 

Лудият Коркут . Погледа му е като на психо .  Каква мъжкарска походка и тренирано тяло .
https://twitter.com/AliAv24/status/1776431506354794512

Няма още Официално инфо и Бирсен нищо не пише дали ще са толкова наистина ?  След като  ще го разпространяват и продават и купуват не може  да не се знае бройката.Rolling Eyes
Няма излишно да разтягат . Чачо не си пада по това особено на турските екрани и тв. На платформи може .
Тези, които предричха провал , финал .. не са познали ..
В пресата се пише, щото името на Чаатай продава , чете се .. пълнат трафик .  Нали писаха, че УУр ще напускал .. имало напрежение в екипа .. и рейтингите не са високи.
Екипа и атмосферата са чок добре и се справят страхотно и рейтингите са добре.  Чаатай лично каза че една от причините да се завърне освен историята  е екипа с който са работили и се познават от преди.  Той е земен , весел с лекота се работи . Колегите лоша дума не са казали за него досега. Не ща да го мисля... след лятото да се настройваме на суша .. Няма да се показва така често . Като снима на платформи там е  потайно нищо не издават ..  Терсене е така, като свикнеш на изобилие и репортаж и после потайности... Темерута не се сеща да качи нищо и паролата в ИГ .  Това му прави лоша услуга, щото това е част от работата и трябва да радва и поне малко ”ухажва” тези, които го поддържаме.

В социопола тази седмица сме седми с точките .  Първи е колега снимал проект за НФ . Чачо и Мехмет Куртулуш са работили и в "Прокетор" също . Мисля, че този в който сега участва по НФ е исторически проект .

Композиции на Гаддар от вълшебника Тойгар Ъшъклъ:clap:

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 00:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт