Нощен скитник през форума минава - това е ЯНУАРСКА мама!

• 14 177
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Free Soul, и аз съм против термометъра. Масажирах коремчето и той пръцка. Дано се изака, че целия става червен като се напъва. За зехтина ще питам.

Изписаха му Вигантол, но не внимавах. Като навърши 1 месец ли се дава? Забравила съм как беше при баткото.

Дава се от 21-ия ден по една или две капки, в зависимост как наддава. Аз , засега, давам по 1 капка и след консултацията ще видим дали ще продължавам по 1 или ще увеличим на 2 капки.

# 91
Намерих статии за запека:

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/140/53/
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1003/53/
http://www.moetobebe.net/-submod=19zapek.htm
http://www.mamaibebe.com/?id=220

Оказва се, че може Любока да няма запек, а просто да ака по-рядко заради АМ. Ще го наблюдавам. Дано статиите са полезни и за други с подобни въпроси.

И на нас ни изписаха по 1 капка Вигантол, ще започна от утре. Доки нещо спомена, че като стане лято май ще ги спрем. Вит. Д ще си набвя от слънчевите лъчи. Но ще трябва индиректно, че такова бяло бебе никога няма да изложа на слънце. А аз имам слънчева алергия и уважавам сенките Grinning

# 92
  • София
Чаталджа, ама кой номер беше  newsm78, май 13. Ивонска беше дала телефон някакъв, ако искаш звъннете да питате точно как да стигнете до там.
Клеми благодаря    bouquet
Момичета може ли да ми намалее кърмата, ако не цедя на всеки 3 часа, едната от двете?  newsm78 От това цедене не ми остава време за нищо друго, а и през ноща много ме мързи.  Tired Например снощи от 10 до 11 изцедих и двете, после сутринта към 6,30-7,00 пак двете и сега докато пиша пак цедя, но интервалите стават все по-големи. Да не пресъхна така?  newsm78

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 14:05 от vicks

# 93
  • София
Всички сте навън, а????  Mr. Green Ние 2 часа се разхождахме в зоопарка и беше много гот! Сега се кърмим и после ще джиросам Шош на бабата и дядото, а аз отивам да купувам найлона за опаковането на насраните ни пампита ( за оная кофа, специалната). Но въпросният памперс диспенсър си заслужи всеки лев! Голямо удобство.

# 94
  • София; Дружбето
И ние отмаахме гащи 2 часа покрай езерото, толкова много майчета има и ме е яд, че не познавам никой наоколо. Намерих само едно майче и мисля да го експлоатирам успешно при всеки удобен случай Mr. Green
Аз се надявам другата седмица вече да посетя педиатъра, щото нищо не пием освен капките срещу колики и се притеснявам да не изостанем в растежа Thinking

# 95
Момичета и аз качих снимки на нашия бебок в албума.
Що се отнася за отслабването и аз не знам как стана. Общо взето нямам никакъв апетит и карам на вода, безкофеиново кафе и бял шоколад(педито каза, че за него няма проблем). Но май най - много се отслабва като ревне две три нощи поред Laughing

# 96
Направихме разходка, накърмихме се и сега някой ни подпира очите с клечки и не искаме да спим...
И аз не познавам мама с бебче което да е приблизително колкото нас и двете да ходим на разходки. Имам приятелки с по-големи дечица и са ми в голяма услуга когато ми трябва съвет. Е, разбира се,че и на вас тук много разчитам.
Ще пробвам и аз да малко диета, ама знам ли. Нали ми е трудно да кажа край на сладкото.

# 97
  • София
Къде и кога дават "Бягство от затвора" и аз защо не знам?!?!

# 98
  • София
Къде и кога дават "Бягство от затвора" и аз защо не знам?!?!
И аз искааааааааааам!  newsm45

Айде и мама слон - като в доброто старо време - похарчи някой лев за официалния си, слонски гардероб!!!

smile3535

Вече мога да се впускам в социални приключения в режим 3:3 (3 часа миткане; после - при беб)

# 99
  • София/Варна
И ние бяхме на разходка в Южния парк, засякохме се със stiliana1 и малката Аксиния. Simple Smile

# 100
Браво на вас, ние се разхождаме все още само на терасата, понеже не сме си купили количка. Но утре вече отиваме да се снабдим с превозното средство, че Морската градина ни зове.

И радост в къщи настана, Любо се изака Mr. Green, ама толкова солидно количество, че имаше чак на гърба. И не беше запечено, та ми олекна Wink Такава радост от едно ако Flutter

# 101
  • София
Качих още снимки на Борис, има и една с таткото специално за Ивонска.  Joy

# 102
  • София
Качих още снимки на Борис, има и една с таткото специално за Ивонска.  Joy

Отивам!!!  tongue

# 103
Здравейте и от мен.Ние днес бяхме на църква попа да ни чете очистителна молитва и после гостувахме на мама. Laughing Мъника го храня с АМ и след това цица  Mr. Green Теглим се преди и след хранене,засега качва по малко и ака като за световно  Crazy Яде по 50-60 мл. Ам и по20-30мл. кърма.Мисля,че след като един месец е ял по 20мл. не може изведнъж да започне да яде по 100-120мл.Сега яде по 80-90мл. общо и мисля ,че е напредък  bowuu

# 104
  • София
Викс, добре си подбрала генетичния... потенциал!  Mr. Green

И аз добавих 3 нови снимки: Шош и тати, Шош спи и Шош гледа строго...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт