Нощен скитник през форума минава - това е ЯНУАРСКА мама!

• 14 192
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен!!Аз току що нахраних мъника и той взе,че заспа сам и доста бързо!!!Че много ни мъчи това заспизане!!!
И ние не бяхме акали 2 дена ,но днес я свършихме тази работа!!!Явно проблема се среща често!!!Ние бяхме разредили храненията,заради трудното заспиване,та при нас може би това е била причината!!!
Иначе като заспим няма събуждане после!!!
Видях се в чудо вече !!!
В петък сме на консултация,та ще видим как се справяме!!!
а сега ще кача снимки на малкия,така че може да го видите!!1

# 106
Страхотни снимки!Всички бебчовци са толкова следки!

# 107
На нас днес ни идваха на гости бандата другарчета на мама и тати. Донесоха на малката една камара подаръци, ама нали е първото бебе в компанията, та всички я зяпат с отворена уста, все едно е извънземно  Simple Smile
Относно килограмите - още незнам колко съм свалила, ама с тая липса на какъвто и да е  апетит успявам да си вляза в абсолютно всички дрехи от преди бременността  Grinning
Във вторник сме на консултация най-сетне, пък да видим как вървим, че и аз взех да дохранвам с АМ. Ама забелязах, че е доста по-спокойна след като я нахраня само с АМ.

Качвам и аз снимки на нашта мома.

# 108
Все се каня да ви питам - вашите бебовци стряскат ли се често? Забелязвам напоследък, че Ева реагира странно на определени шумове.
Вчера например, докато се разхождахме, покрай нас минаха около десетина рокери с мотори. Знаете за какъв шум става въпрос, обаче тя не реагира по никакъв начин, спеше си блажено в количката. А друг път, се стряска насън от някакъв супер безобиден и минимален шум. Разперва ръчички и малко ме е страх така като прави. Дали може ли да се сепне нещо и да се стигне до това "захласване" дето Ивонска спомена? И защо ли не реагира на големите дразнители, а чува по-леките?

# 109
  • София
И аз оценявам по достойнство мъжа на Викс! хайде, пускайте снимки на мъжовете да се запознаем с тях и да не им налетим случайно "някога веднъж, в цифналата ръж"  Crazy . Така де, няма да си правим сечено, да не стане някоя грешка.  Mr. Green

# 110
пуснах и аз една снимка с двамата мъжове на живота ми

# 111
Ох , тов детенце пак не спи. Цял ден сме така явно и вечерта ще изкараме будни. Как може таков малко дете да не спи немога да се начудя.

# 112
  • Русе
Здравейте, майчета! И аз да се похваля, че преди няколко дни се снабдихме с количка и вече сме по разходки  1stroller На моята принцеса миткането в местния парк доста й  допада.  Другото ни любимо нещо е къпането  newsm37 и ритането по голо дупе когато сменяме памперса. За масажите - не правя специални, само като я изкъпем и я мажа с олиото. За звуците на сън - ами и ние си мрънкаме, проплакваме, дори се смеем   moresmile Норче, и моята се стряска от дребни звуци, друг път и танк не може я събуди - така че не се тревожи, твойта мома си е ОК  reverance Момичета, чета че често пръскате на вашите бебоци физиологичен разтвор в нослетата. Моля, простете невежеството ми, но каква е целта на занятието и разтвора сами ли си го приготвяте или купувате някакъв готов  newsm78 Айде и аз да сложа снимка на беба в количката и на татито, докато целува една ревяща мумъ    Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Здравейте аз съм от февруарските мами о по стечение на обстоятелствата родих януари
Чета ви редовно а сега решиш да пиша за да ви попитам дали сте срещали проблем като моя
явно имаме колики давам еспумизан и чайче от анасон но последните две вечери бебчо се мъчи много пищи, проплаква или се напъва ама толкова много и дълго че имам чувство че ще се пръсне, иначе си ака нормално по 2 пъти горе долу на ден а след напъните като пръцне има леко зацапване на памперса. говорих с лекарката според нея е нормално и смени капките на сап симплекс но според мен такива мъки не може да са нормални Sad
и хълца много и силно и то както си седи след напъването изведнъж почва
При вас имали такива колики или съм права да си мисля че нещо не е наред
Ако се успокои заспива спокойно и дълбоко даже се смее на сън но като я свие е ад Sad

# 114
  • София
joya , да ти е живо и здраво февруарското януарче!!!   bouquet

Всичко, което описваш се случва с почти всички наши бебоци... И на нас ни е мъчно за горките мъници, но явно е неизбежно. Дано само мине скоро...

# 115
Елеонора, изобщо не се притеснявай от разперването на ръчичките, това е нормална реакция на нервната сустема на новороденото, която още е незряла. Не е проблем.
А насън Любо и се смее и плаче - какво ли сънува едно малко бебенце? Grinning И такива интересни звуци издава, и такива физиономии прави, че мога с часове да го гледам и слушам Heart Eyes

# 116
Ели,не се притеснявай за разперването.Аз го обожавам Тоти като почне да маха като жабче-като го събличам,като се стресне и при други единични случаи.Днес съм мнооого доволна от детето ми,че изяде 100мл. АМ и после цока и от мама   bouquet С неговите 20мл. дето ядеше (без да знам,че имам толкова малко) сега е направо постижение.Вече е 4.220кг.,а в петък беше 3.800-3.900кг.  Party Даже от радост ощастливих и татито рано-рано  Mr. Green
Аз днес се каних да миткам из града,ама то почна да вали  #Cussing outДано да спре и да мога да изведа бебо. Praynig

# 117
Качих малко снимки.

# 118
  • София; Дружбето
Добро утро. Такива планове правих за разходки днес, то пък ще вали Crossing Arms А беба цяла сутрин се държи безобразно - плаче, сърди се.
Да попитам и аз - ние много кашляме и се появиха сополки в нослето. Педито каза, че не е страшно, но все пак има ли и други бебчета като Миша?
А и ме интересува как ги научиихте да смучат бибата, ние я плюем упорито Crazy

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 09:51 от tsveta

# 119
Все се каня да ви питам - вашите бебовци стряскат ли се често? Забелязвам напоследък, че Ева реагира странно на определени шумове.
В медицината тази реакция се нарича рефлекс на Моро и един от критериите по-който се определя доколко е нормално новороденото,така че не би трябвало да се притесняваш,а да се радваш че бебо се развива добре.Постепенно тези стряскания намаляват до изчезването им до около 3 месец.
В момента чета 1 книга,в която по месеци е описано как се развива и какви проблеми можем да очакваме с бебето-малко е дебеличка 830 страници,но има доста интересна информация."Какво те чака през 1-та година на детето"Арлийн Айзенберг,Санди хатауей,Хайди Мъркоф:ИК"ЕМАС" София,2005  
 мими 81,защо вместо да му даваш АМ не опиташ да се цедиш и да му даваш кърма от шише,така хем ще бъдеш спокойна,хем бебчо ще получава най-добрата храна.Опитай да ядеш поне по 1 супа на ден и пий преди или по време на цедене много вода,може пък да ти се увеличи количеството кърма.Аз поне така правя и съм стигнала до 110 мл на цедене на около 3 часа.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 09:46 от bori7

Общи условия

Активация на акаунт