Нощен скитник през форума минава - това е ЯНУАРСКА мама!

• 14 195
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София
хайде, пускайте снимки на мъжовете да се запознаем с тях и да не им налетим случайно "някога веднъж, в цифналата ръж"  Crazy .
Ама много снимки с татковци се качиха изведнъж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
Мамчета, страхотни са ни бебчовците. Днес и аз ще кача снимчици - вече сме мноооого красиви - нямаме и една пъпчица по муцунката. Изчистиха се и пъпки и корички и т.н. Дано не се повтори  Praynig
А и тати ще снимам  Mr. Green

# 121
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Брей,изчетох си очите - как пък за 2 дена успяхте и нова тема, и 6 страници Crazy Crazy Crazy

Ние събота и неделя бяхме много активни Mr. Green Аз там дето не го изкарвах, сега не мога да го прибера Mr. Green Mr. Green

В събота бяхме в зоологическата градина - първото посещение на Алекс и на Никола Mr. Green, беше много забавно, вчера бяхме в Банкя, голяма разходка,и първото посещение на Никола на ресторант Mr. Green Mr. Green много добре се справи детето,спа си през цялото време,аз така от рано си свиквам децата на ресторанти Joy Даже майка ми вчера така се смя, защото Алекс, си седна, взе си менюто,поръча си супа с кюфтета и картофи Crazy Crazy/  трябва да се обадя на Иван Звездев да се научи на нея Mr. Green Laughing Laughing/,поръча си сок,десерт, и отиде да бяга Grinning Хубавото беше ,че и двата дни ни се размина дъждът,и аз бяха много хепи Mr. Green

Ивонска, Ники също се дави нещо напоследък,дори снощи ме позплаши доста,като спря да диша за секунди,но аз в такива случаи ги обръщам с главата надолу - действа без.отказно,и веднага изплакват.

Абе мами, да ви питам,защо всички давате АМ - някаква мода ли е, или това си е специално мляко някакво newsm78 Аз на Алекс давах Фризолак, и сега ,като ни дойде времето пак мисля да си давам Фризолак,че съм много доволна, ама ви чета - всички само АМ давате,що така newsm78 newsm78

Имам си една мечта - да спя,да спя , да спяяяяяяяяяяя smile3507 smile3507 smile3507 smile3507

# 122
Магнолия, АМ е Адаптирано мляко - съкратено.
Нашето е Аптамил Grinning

Цяла нощ мъдрих име на тема:

Баба Марта бърза, тича, от далече е дошла с мартенички да закичи АНУАРСКИТЕ деца Grinning

# 123
Някой ползва ли за колики Lefax?

# 124
  • София
Клеми, уплаши мацките, взеха скоростно да снимат и качват татковците в албума, та да не им посегне някой...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 125
Клеми, уплаши мацките, взеха скоростно да снимат и качват татковците в албума, та да не им посегне някой...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Презастраховаме се.  smile3534

# 126
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Магнолия, АМ е Адаптирано мляко - съкратено.
Нашето е Аптамил Grinning

Цяла нощ мъдрих име на тема:

Баба Марта бърза, тича, от далече е дошла с мартенички да закичи АНУАРСКИТЕ деца Grinning

Joy hahaha hahaha hahaha Явно още не ми е минало предродилно-следродилното затъпяване Joy Joy Joy Аз пък реших,че е някакво ново мляко Joy Joy Joy

# 127
 smile3521 Ще се оправиш Peace
Отивам да киризя снимките, ако си заплюя някой да казвам ли Mr. Green

И аз качих снимка с татко и с батко.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 10:35 от Анджелина

# 128
И аз оценявам по достойнство мъжа на Викс!

Тоест? newsm03

Абе мами, да ви питам,защо всички давате АМ - някаква мода ли е, или това си е специално мляко някакво newsm78 Аз на Алекс давах Фризолак, и сега ,като ни дойде времето пак мисля да си давам Фризолак,че съм много доволна, ама ви чета - всички само АМ давате,що така newsm78 newsm78

rotfImbo rotfImao ХАхахаха и аз се чудех какво е това мляко, но не ми стискаше да си призная smile3532

# 129
......Мъника го храня с АМ и след това цица  Mr. Green Теглим се преди и след хранене,засега качва по малко и ака като за световно  Crazy Яде по 50-60 мл. Ам и по20-30мл. кърма......
Радвам се, че наддавате.  Simple Smile
Имам само един съвет - първо кърми, после давай АМ. Така бебето, като е гладно и активно, изсуква колкото кърма може, и ако не му стига - си дояжда с адаптирано. По този начин получава възможно най-много от незаменимата кърма, стимулира и гърдите ти да произвеждат повече.
Иначе скоро ще откаже да суче от гърдите, защото ще се наяжда с АМ, и бързо ще се отбие.

Другото, което можеш да направиш е, ако желаеш да продължите с кърменето е, да погледнеш в Библиотеката на Кърмаческия има статии за увеличаване на кърмата. Основното, което сега можеш да правиш е, да се цедиш след кърмене, и в периода между 3 и 8 часа сутринта - когато Пролактинът е в най-високи концентрации в организма ти и се стимулира най-добре лактацията.  А изцеденото давай също на бебето. Първо кърмата, после АМ.

# 130
Момичета,как успявате да влизате във форума толкова често?  newsm78  Искам и аз такааа   newsm45
Имам чувстово, че нашата малка госпожица напоследък е започнала да ме работи.  Crossing Arms Днес сутринта например 2 часа се кокори. Обаче като я оставя в леглото и започва да мрънка, после започва да плаче. Като я взема и се укротява.  Rolling Eyes
Днес ще трябва да се обадя да педито да се уговорим за първата консултация да видим и ние колко сме наддали. Искаше ми се да се разходим малко с количката из квартала, обаче май ще завали всеки момент  Cry Добре поне, че в съботата успяхме да направим едно кръгче из квартала.

# 131
И аз щях да казвам на Мими първо да кърми и после да дава добавката, ама Free Soul ме изпревари  Grinning

А знаете ли как наричат бебтата хранени с АМ?
Тези, дето са на кърма са кърмачета, а тези, дето са на АМ - АМчета Joy

# 132
  • София; Дружбето
Ние най-после записахме час за консултация за утре newsm44 Сега само се моля само хубави неща да чуя и да не се налага да дохранвам Praynig Аз нища АМ-че Whistling

# 133
Качих малко снимки на моя Ники! Тъсим си госпожица Hug

# 134
Момичета,как успявате да влизате във форума толкова често?  newsm78  Искам и аз такааа   newsm45

Докато кърмя съм във форума и в чата. Вече съм майстор на писането с една ръка и с лява ръка.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт