Мъжът ми ме напуска

• 24 500
  • 649
  •   1
Отговори
# 345
Прекрасная Василиса, съмнявам се да правят секс. Нали онзи има любовница.
А и нали не я понася авторката, обижда я.
Иначе авторката въпреки всичко съм убедена, че би легнала, би простила изневяра, обида, даже и да я биеше пак нямаше да и е проблем.
Ама сигурно му готви, чисти, глади, прави кафенце. ЖДНБ
Щото, таковата, тя го обичала.

Много жени живеят така, дори и от пишещите тук. Някоѝ не знаят, други се правят че не знаят, но сърчицето е свито и неспокойно, да не им кажат Отивай си, или пък класиката- сърдит след работа. Настроението се сменя от слънце на облаци често. Готвят, чистят и правят секс след вечеря да не вземе да тръгне по ку.ви или да се разсърди- страха е голям. Някоѝ не искат, ама ще го изтърпят там 5 -10 минути. То това им е ѝ секса, не като оня по филмите. Никоя не признава. А и кой го интересува комшийката как живее. Затова навежда главата на стълбите ( някой да не и намигне ), бърза да се прибере от работа преди мъжа и крета като животно години. Във всяка килийка има по нещо. Пълно щастие имат малцина

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 11:40 от dsfds

# 346
Да, ама мен ми се струва, че той не иска да се изнася, а тя да се изнесе. Искал, видиш ли, човекът, вечер, като се прибере вкъщи, да му е тихо и спокойно, за това и не се прибира, познайте къде ходи.

Нали уж казал, че ще се изнася той.
Нещо много се мота Joy

# 347
  • Варна
Темата се върти основно  около хипотези.
Какво ще стане , ако мъжа напусне настоящата работа и мине в сивия сектор?  Моля да ми отговорят дамите с юридическа практика!
Янчето има осезаема нужда от психолог.подкрепа и мотивация. Адвокат е задължителен при подобни дела. Той ще е медиатор и защитник на интересите на детето. Всяка обида, травма или аморален акт могат да се използват в съда . Тя трябва прецизно да знае как да подходи и какви преференции да издейства за нея и детето.
Мисля, че мъжа ще е склонен на отстъпки за да получи ергенския си живот.

# 348
А това не е ли хипотеза, при това безумна? Какво щяло да стане, ако напуснел сегашната си работа и минел в сивия сектор? Такава заплата не се среща често, особено е провинцията, та който я получава, се държи със зъби и нокти за работата си, или преминава на по-високо платена позиция. Не напуска, за да работи в сивия сектор.

# 349
Не е ясно дали е в сивия сектор, нито какво работи точно.

# 350
  • Варна
Кукумицинка, ти познаваш ли мъжа или хора от богати фамилии? Програмист се осигурява на минимална заплата умишлено заради издръжката. Но работи онлайн с фирми от САЩ.
Имах предвид, че са възможни промени спрямо професията и доходите му .

# 351
Аз лично познавам човек/мъж назначен на минимална работна заплата заради издръжката.
Остатъка се плаща скришом ….. и не, не е в България.
Възможно е всичко, ако мъжа реши

# 352
Фокусирани са хората върху издръжката, защото трябва да оцелеят в големия град с детето. А тя няма имущество на нейно име, нито такава заплата, с която да може да си позволи наем и нормален живот за нея и детето, след като го плати. Напълно нормално. Всички тук разбират, че тя трябва да се събере психически, да бъде силна, да преодолее разочарованието или предателството/ на кой както повече му харесва/,  но и те двете трябва да се хранят, да живеят някъде, да се обличат, да могат да си платят сметките. А нямат никакви активи, доколкото разбрах аз поне.

# 353
  • Далечният изток
Нали има съдебно решение с размер на издръжката?! Какво значение има, че сменил работата? Ако пък не може да заплаща след време присъдената издръжка поради различни фактори, може да заведе дело за намалението ѝ.

# 354
Много хипотези, много нещо. В чужбина издръжките не са по 300 - 500 лева максимум.
Авторката да се включи и да каже, след като мъжът й е казал в прав текст, че иска развод по взаимно съгласие,, и че ще й даде детето на нея, тоест, че няма претенции за родителски права, други аспекти на предстоящия развод обсъждали ли са, като тя къде ще отиде да живее, той каква издръжка ще й дава, или той отбягва този разговор, като не се прибира, и чака тя сама да се сети и да се изнесе? А пък тя ясно, че изобщо не смее да повдигне въпроса. Щото това е много важно. От една страна, може и да му мине желанието за развод, ако тя каже, че остава в неговото жилище с детето, от друга - че е голям мръсник, който иска да я принуди тя сама да се изнесе, като й хвърля някаква мизерна издръжка, която няма да й стига само за наем, при това тя няма как да се върне в родния си град, където няма работа, а родителите й едвам свързват двата края.
Янчето, ако при развод по взаимно съгласие той не е съгласен да ти преотстъпи жилището, искай поне в спогодбата да се запише, че той е длъжен да ти плаща наем на жилище в същия град до пълнолетие на детето, освен ако ти не си купиш свое, не се омъжиш, или преместиш в друг град, плюс издръжка. И не отлагай консултация с адвокат, първо това, после той да говори с него относно условията по развода, защото съм сигурна, че ти сама няма да се справиш, и ще подпишеш каквото той прецени.
Изобщо, след като ти е казал, че иска развод, на тази тема говорили сте? Може пък човекът да има желание да се погрижи поне финансово и жилищно за детето си. Дето се вика, може пък неговите намерения да са да остави жилището на детето и да дава 1000 лева издръжка, а янчето да не знае, щото не смее да го пита, докато ние тук се хабим напразно.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 12:10 от Прекрасная Василиса

# 355
Янчето вместо да се фокусира върху всички важни аспекти по предстоящия развод, който явно няма да ѝ се размине както ѝ се иска, стои и нищи психичното здраве на любовницата..
сама, ако не се стегне да си 'постели' докато може, после и адвокатите няма да ѝ помогнат..

# 356
Янчето вместо да се фокусира върху всички важни аспекти по предстоящия развод, който явно няма да ѝ се размине както ѝ се иска, стои и нищи психичното здраве на любовницата..
сама, ако не се стегне да си 'постели' докато може, после и адвокатите няма да ѝ помогнат..
И килограмите...

# 357
Много хипотези, много нещо. В чужбина издръжките не са по 300 - 500 лева максимум.
Авторката да се включи и да каже, след като мъжът й е казал в прав текст, че иска развод по взаимно съгласие,, и че ще й даде детето на нея, тоест, че няма претенции за родителски права, други аспекти на предстоящия развод обсъждали ли са, като тя къде ще отиде да живее, той каква издръжка ще й дава, или той отбягва този разговор, като не се прибира, и чака тя сама да се сети и да се изнесе? А пък тя ясно, че изобщо не смее да повдигне въпроса. Щото това е много важно. От една страна, може и да му мине желанието за развод, ако тя каже, че остава в неговото жилище с детето, от друга - че е голям мръсник, който иска да я принуди тя сама да се изнесе, като й хвърля някаква мизерна издръжка, която няма да й стига само за наем, при това тя няма как да се върне в родния си град, където няма работа, а родителите й едвам свързват двата края.
Янчето, ако при развод по взаимно съгласие той не е съгласен да ти преотстъпи жилището, искай поне в спогодбата да се запише, че той е длъжен да ти плаща наем на жилище в същия град до пълнолетие на детето, освен ако ти не си купиш свое, не се омъжиш, или премести в друг град, плюс издръжка. И не отлагай консултация с адвокат, първо това, после той да говори с него относно условията по развода, защото съм сигурна, че ти сама няма да се справиш, и ще подпишеш каквото той прецени.
Изобщо, след като ти е казал, че иска развод, на тази тема говорили сте? Може пък човекът да има желание да се погрижи поне финансово и жилищно за детето си.
Аз пък не мога да разбера защо толкова ви интересува всички какво работи мъжът ми.Позицията на която е вмомента ,сам си я постигна с много труд и упоритост.Въпреки връзките които имат родителите му и фирмите които имат,той сам се насочи в друга сфера и абсолютно никой не му е подавал ръка за да се издигне,защото той така искаше.
Нито свекъра ми ,нито моите родители знаят за ситуацията в която сме вмомента.
Вие ме питахте за любовница:аз ви я описах.Казах това което знам за нея.
Мъжът ми иска да се развежда,да,само че и той не знае кога(поне така заяви днес).
Секс не правим от доста време.Той спи в друга стая.Каза,че никога няма да отдели детето от майка му,но не е готов той да се отдели от него и да го вижда според някакво споразумение.Тука малко си противоречи,защото хем иска да е до детето си,хем пък иска развод и не му обръща внимание.За жилището каза ,че той щял да се изнесе ЕДИН ден.
Не го вълнувало и интересувало особено моето психично здраве като цяло и това го каза след като му казах как се чувствам обидена,унижена,наранена и още много други.

# 358
  • Далечният изток
Сладур! Аз бих задействала развода незабавно при това положение...

# 359
Ами никой софиянец няма да напише "голям град", а всичко извън София е провинция Stuck Out Tongue

Голям град може да е Пловдив, Варна, Бургас …. Та това не е провинция
Всички градове, които не са столица се наричат провинция.

Общи условия

Активация на акаунт