Филър в устните

• 779
  • 5
  •   1
Отговори
Привет, много се извинявам, ако вече има отворена такава тема, последната, която погледнах от най-скорошна дата е заключена.

Искам да попитам дамите, които имат филър в устните следните въпроси:

1. Къде си го направихте и имате положително мнение за работата на специалиста (за гр. София)?

2. Какъв точно е филърът, който избрахте?;

3. Вярно ли е това, че след като се сложи веднъж, после постоянно трябва да се слага, тъй като устните “увисвали” (става въпрос за количество от 1мл или по-малко такова).;

4. Мнение за работата на д-р Соми и нейната клиника

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 17:50 от Eleonora1975

# 1
Слагала съм по половин ампула Juvederm при д-р Мирчевска. Аз исках повече, но тя категорично отказа и след това не съм си позволявала да я питам за още. Много, много доволна съм, обожавам я тази жена.

# 2
Също така - ако например си сложа 1мл (нямам намерения да го натрупвам и да ставам като патица), след като “мигрира” ще има ли такъв увиснал ефект? Или се разгражда естествено?
Слагала съм по половин ампула Juvederm при д-р Мирчевска. Аз исках повече, но тя категорично отказа и след това не съм си позволявала да я питам за още. Много, много доволна съм, обожавам я тази жена.

Половин ампула забелязва ли се? Може ли малко повече информация и ако не съм прекалено нахална, снимки на работата, не тук, разбира се.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 18:22 от Eleonora1975

# 3
  • София
Има огромен шанс, ако сложиш 0.5 да им се порадваш два три месеца и след това да изчезнат. Никакво мигриране, увиване и прочие градски легенди.

# 4
Има огромен шанс, ако сложиш 0.5 да им се порадваш два три месеца и след това да изчезнат. Никакво мигриране, увиване и прочие градски легенди.

Ама дори и на 1мл ли? Т.е. разликата с 0.5 е че ще издържат по-дълго, но после също изчезват “естествено”?

# 5

Общи условия

Активация на акаунт