Мъжът ми ме напуска

• 24 500
  • 649
  •   1
Отговори
# 360
А как стигнахте до това положение? Защо е толкова студен и отдръпнат от теб? Любовницата е симптом, не причина.
Никой не се променя така за няколко седмици/месеца, обикновено е резултат от дълго неудовлетворение.

# 361
Мъжът само я баламосва че ще се развеждат, много си му е добре с две жени, едната чисти, готви, поддържа дома, другата за кеф.

# 362
Сладур! Аз бих задействала развода незабавно при това положение...
Абсолютно! Работата звучи съвсем безнадеждно.
Хем ще си джитка с любовницата, хем ще се прибира вкъщи когато реши да се наяде, наспи и преоблече, хем ще тормози авторката и няма да му пука за нея, хем развода в необозримо бъдеще, хем баровеца с две жени.
Момиче, недей така, ще се съсипеш, изгони го ти него и задействай развода.
Елунария, удоволствие ли ви доставя да се ровите в мъката и мръсното бельо на хората?
Мъжът само я баламосва че ще се развеждат, много си му е добре с две жени, едната чисти, готви, поддържа дома, другата за кеф.
И гледа детето, и глади ризите.
Авторке, ако останеш с него, тая няма да е нито първата, нито последната. Колко време мислиш, че ще можеш да издържиш по този начин? Сменяй ключалката.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 12:55 от Прекрасная Василиса

# 363
Сладур! Аз бих задействала развода незабавно при това положение...

Защо тя. Нека той да си подава там молбите.
Нали той иска развод. Защо тя да ходи и да плаща пари.

# 364
Да. Унижава си я както си иска. Янчето, не сте права да се отнасяте с хората тук по този начин. Те ви помагат в момента, а вие си защитавате унижението. Изкривяването на истината не е добре за вас, никой от тук коментиращите не твърди, че не заслужава парите си, а всички се опитват да ви кажат, че трябва да се борите за детето си. За съжаление това дете не го чака нищо добро. Не заради баща му, а заради вас - майката. На това ли ще учите момиченцето си, да търпи унижения и обиди, да се отнасят с нея като с изтривалка? Предателството от ваша страна е налице, спрямо собственото ви дете. И не, неговата заплата, лично аз, не я считам въобще за висока, тази сума не ме впечатлява грам. Писах от гледна точка на това, че явно вие сте неспособна да се справите без него, а детето, както и вие, разбира се, заслужавате да живеете нормално. Вас няма да ви бъде, със или без развод, все едно, защото позволявате да се отнасят с вас като с парцал. И не приемате истините, които ви пишат тук хората. Той не ви зачита не от загубата на детето, а от преди това още. Наивна сте и страхлива. Дори нямате смелостта да се разведете, ще обирате трохите, докато той прецени. Как може да стоите при човек, който не ви обича?

# 365
Въпроса е авторката да приеме, че е дошъл края и да си гледа интереса.
Ако бях на авторката бих го приела като съквартирант. Аз ще гледам да си кътам мойте пари, а да искам той да дава повече. Ако може и повече в домакинството да се включва, ако не му харесва, да се изнася при любовницата. 
Задължително сподели с родителите си какво се случва. Да ще се притеснят, но това така или иначе ще стане един ден. Може да ти дадат съвет или друга помощ.
Също започваш да се оглеждаш за по добра работа или преквалификация.
Явно работата с другата е само на ниво любовница и мъжа изчаква. Може любовницата да е привлечена от парите, позицията, но да не иска мъж с ремарке. Тук подаването на документи за развод от авторката само би и попречило. Така ще го освободи по бързо и нея ще обвинят за разпада на брака.
За мен въпроса е за пари, но авторката го обръща на чувства.

# 366
Елунария, удоволствие ли ви доставя да се ровите в мъката и мръсното бельо на хората?

Излишно драматизираш. За всичко си има причина, и за да се стигне до това положение, обикновено са нужни двама.

# 367
то е ясно, че на него не му пука за нея, но и на нея не ѝ пука за нея си...
стои и се унижава да му търпи наглостта и бягането от отговорности..
аз ако бях щях да съм бясна и да го натискам до край, докато не клекне, за споразумение, срокове и преговори по развода, взаимно съгласие..
никакви такива - 'някой ден', ама когато му е удобно на него...
грам самоуважение няма Янчето явно..

# 368
Има една приказка за да те обичат, трябва себе си да обичаш.

# 369
Мда, за пореден път става ясно, че тук достойнство няма. Една достойна жена още в момента, в който научи за любовницата, би си хванала чантата и детето и айде бай. После веднага подава тя исковата молба и го съди по вина, защото изневярата се доказва и е вина. Съдът в този случай, ще й присъди и ползване на жилището до 18г на детето, и висока издръжка ако доходите му са доказуеми. Един добър адвокат само и трябва, а да, и самоуважение.

# 370
Мда, за пореден път става ясно, че тук достойнство няма. Една достойна жена още в момента, в който научи за любовницата, би си хванала чантата и детето и айде бай. После веднага подава тя исковата молба и го съди по вина, защото изневярата се доказва и е вина. Съдът в този случай, ще й присъди и ползване на жилището до 18г на детето, и висока издръжка ако доходите му са доказуеми. Един добър адвокат само и трябва, а да, и самоуважение.

Ами не е толкова лесно. Как ще докаже изневярата ? Ако тя се заяде, може и той да иска да вземе детето да го гледа

# 371

Не го вълнувало и интересувало особено моето психично здраве като цяло и това го каза след като му казах как се чувствам обидена,унижена,наранена и още много други.

ЖДНБ. Ти на манипулации, сълзи и сополи ли го удари.
И какво очакваше като му каза тия неща. Какви очаквания имаше?  Да скочи, да те гушне, да те цунка и да те оправи и да ти каже, че остава при теб.
Айде да слезеш на земята.
Любовта не е вечна. Особено пък при мъжете.
За противоречието за детето, можеше да го попиташ. Попита ли го, а?
Пита ли го как така иска тишина, не обръща внимание на детето,пък не бил готов да се отдели от детето.
Явно не е много и читав баща.
Явно ти си поела ролята на баща и майка.
В тая къща явно този мъж няма никакви задължения.
Нищо чудно, че е отишъл на друго място да се прави на мъж.

# 372
Абе вие хубаво я съветвате да живеят като съквартиранти, ама междувременно тя ще се поболее от нерви. Трупа реве, трупа, реве, и накрая я психическо разстройво, я някоя болест. Ключалката, куфарите пред вратата и да реши на спокойствие какво иска. Не вярвам той да прави скандали, все пак ще пострада имиджа му. В началото ще й е терсене, ама като свикне да живее сама с детето, ще установи, че се чувства много по добре без него. Ем курвар, ем помияр.
Мая, и като докаже в съда изневяра, какво от това? Нито по висока издръжка, нито жилището ще й присъдят, освен морално удовлетворение да получи, друго нищо.
Елора, няма противоречие, много мъже са на принципа - жената е за вкъщи, да ти гледа децата, за любов са всички останали. Ама поне повечето се крияг и се грижат и уважават съпругите си, за разлика от тоя. И децата са грижа на майките, тяхна грижа е да се грижат за млади и хубави жени, не за свине-майки.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 14:18 от Прекрасная Василиса

# 373
Не знам дали може да смени ключалката при положение че апартамента е на него а може и да е на половина и на свекъра …. Тогава тя се прави подсъдима ако не им дава достъп.

# 374
Абе вие хубаво я съветвате да живеят като съквартиранти, ама междувременно тя ще се поболее от нерви. Трупа реве, трупа, реве, и накрая я психическо разстройво, я някоя болест. Ключалката, куфарите пред вратата и да реши на спокойствие какво иска. Не вярвам то,й да прави скандали, все пак ще пострада имиджа му. В началото ще й е терсене, ама като свикне да живее сама с детето, ще установи, че се чувства много по добре без него. Ем курвар, ем помияр.

Аз не я съветвам такова нещо.
Ако тя имаше друг дом, щях да и кажа да изчезва.
Но тя няма.
Това, че се поболява от нерви е неин проблем. Тя сега ли се сетила милата да реве. А когато я е подритва, обиждал. Сама пише, че от много време не спи с нея.
Ама тя да не би да  е очаквала някакъв друг развой Joy
Лично аз при такова положение няма как да страдам и да дрънкам глупости как го обичам.
Аз още на първата обида бих му извъртяла един як шамар и после аут.
Още по-смешното е, че любовницата му също е дебела.
Така поне коментира тя.
Значи не килата са проблем.
Само авторката си знае защо такава уж голяма любов се е счупила Wink

Общи условия

Активация на акаунт