Мъжът ми ме напуска

• 24 422
  • 649
  •   1
Отговори
# 435
Тя има да извърви дълъг път на осъзнаване като главния въпрос е
Какво в мен /какви травми/ ме карат да искам някой, който открито ми показва, че не ме иска?
Много много самоанализ и рефлексия. Може би е нужен психотерапевт,защото не мисля капацитет да се осъзнае сама.
За детето ще е добре да има осъзната майка, а не такава потънала в травми и дефицити.
Ама пак да кажа, акъл не може да се налее. В следващия живот може и да се осъзнае.

# 436
И съжалявам, но авторката трябва да е малоумна, за да остане с такъв човек. Как се има доверие на такъв мъж? Ако утре се тръшне сериозно болна (да не дава Господ), мъжът й ще бъде ли до нея? Готова да си затвори очите и да се прави, че всичко им е ок - това е толкова тъпа постъпка, че няма накъде повече. Ядосвам се и на авторката вече.

# 437
  • ЯМБОЛ
Второто дали е искано еднакво и от двамата,нейно настояване или грешка?Готова ли е да преглъща същите епитети  и поредната любовница?Малко поне самоуважение дали има.Не й вярвам на любовта изобщо,просто удобство.Може и да обича да глади,знам ли???

# 438
Проблема е че това няма да е последната любовница сигурно … защото започне ли се веднъж, той ще си намери и друга
И тя иска явно да го търпи.
Тя иска тука съвети как ще я заобича пак … еми няма да стане за жалост

# 439
На мен ако в прав текст ми се каже...не ме кефиш вече, изобщо, не ме интересуваш, не те обичам....и това подкрепено със съответното поведение, тоест не са само думи....от ясно по-ясно ще ми е, че аз там място нямам. Махам се, или той се изнася..според зависи от сигуацията, и едва след това си ближеш раните емоциално.
Но да седиш там, като той не може буквално да те гледа..за мен е унизително и недостойно.
Любовницата даже не е фактор. Подробност е .
Важното и първостепенното е, че той няма вече чувства!!! Няма.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 20:51 от teta75

# 440
Мъжът на авторката не му стиска да я напусне и я държи на кукичката, че може би не е загубено всичко и нещата ще се оправят. Това с детето е чисто оправдание. Когато се разделяш с майката на детето си, не се разделяш и със самото дете.
А един мъж няма ли топките да реши сам за себе си какво иска и тъпче жената, с която е израснал и го е подкрепяла, не е мъж.
Разбирам я, създава семейство с любов и мисли, че ще остарее с този човек, докато в един момент я тряска по главата и всичко рухва. Не си е представяла такъв развой и е трудно осмислянето му.
Той я е възприел за домашна помощница и вече не вижда жената. Тя се е обезличила и отдала изцяло. Той знае, че когато и да и свирне, тя ще го чака, а точно там е голямата грешка.

# 441
Трябва да си с много ниска самооценка, та мъжа ти, като  каже и покаже, че не те иска в живота си, да продължиш да драпаш и да се слагаш. Това са думи, които трябва да ти светнат, като огромен светофар. И това е момента, в който трябва да осъзнаеш, какво си Ти и какво заслужаваш.
Ако ще да ми е мъж от 20 години, ако ще 3 деца да имам от него, ще се боря до последно и ще го съсипя, в конкретния случай- финансово.

# 442
Според мен сагата с любовницата е започнала точно около бременността на авторката.

Най-вероятно, като не е можела да го "обслужва" понеже е трябвало да лежи и човека си е потърсил развлечение навън.
Много мъже търсят развлечения навън, но не си от*ебават тотално жените. Тук случая е друг. Все пак, дано да стане чудо, и авторката си върне мъжа.

# 443
Брей, ще го съсипеш, защото посмял да не те обича вече? Откога хората могат да ги контролират тези неща? Също толкова вероятно е и ти да разлюбиш някой, и тогава какво? Трябва да съсипят теб ли?
Трябва да си с много ниска самооценка, та мъжа ти, като  каже и покаже, че не те иска в живота си, да продължиш да драпаш и да се слагаш. Това са думи, които трябва да ти светнат, като огромен светофар. И това е момента, в който трябва да осъзнаеш, какво си Ти и какво заслужаваш.
Ако ще да ми е мъж от 20 години, ако ще 3 деца да имам от него, ще се боря до последно и ще го съсипя, в конкретния случай- финансово.

# 444
Аз бих я посъветвала да си използва времето, защото не се знае в кой момент ще я сполети я молба за развод, я тормоз да напуска жилището. Сега, когато знае за какво става дума, да си обмисли действията и да си оплете кошницата.
И да се прави на умряла лисица, че нищо не е разбрала, и да си кюта така с този мъж, не знае какво може да стане след дни и месеци, даже и години. Може тази любовница да не иска сега да е с него, но утре може да го натисне. Може следващата (щото ще има такава), да е по-силна и да му постави ултиматуми. И ще хвърчат и тя, и детето. Но тогава детето може да е по-голямо и ще мине в съзнателна възраст през това.

Ако авторката мисли, че детето ще го спре, много бърка. Виждала съм случай, при който любовницата натисна и мъжа се чудеше как да се отърве от законната и отрочето си. А жената изтърпя две любовници, ама третата вече си ги изгони.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 20:21 от sorscha

# 445
Да, и аз така разбрах.
Според мен сагата с любовницата е започнала точно около бременността на авторката.

# 446
Авторката, моля да отговори, дали, ако мъжът й каже - няма да се развеждаме, но ще живеем като съквартиранти, всеки в своята стая, секс няма да има, нито ще ходим някъде заедно, аз ще си ходя където и с когото си искам, а ти ще се грижиш за детето и къщата, тя би ли се съгласила на такъв вариант?
Елунария, някои хора не сме на библейския принцип ако ни ударят едната страна, да подложим и другата, ако ни откраднат връхната дреха, да предложим и ризата си, а искаме отмъщение.

# 447
Брей, ще го съсипеш, защото посмял да не те обича вече? Откога хората могат да ги контролират тези неща? Също толкова вероятно е и ти да разлюбиш някой, и тогава какво? Трябва да съсипят теб ли?
Трябва да си с много ниска самооценка, та мъжа ти, като  каже и покаже, че не те иска в живота си, да продължиш да драпаш и да се слагаш. Това са думи, които трябва да ти светнат, като огромен светофар. И това е момента, в който трябва да осъзнаеш, какво си Ти и какво заслужаваш.
Човек, рано или късно винаги си плаща за грешките. И не, не затова, че я е разлюбил, а за това как тоя мъж бяга от отговорност и към нея, и към детето си.
Щом иска свобода, ще трябва да си я плати.
А на нея, кой ще плати емоционалните щети и обръщането на целия й живот.
Ай, холан от такива примати.

# 448
Любовницата може да се е появила около бременността, но отношението му 100% се е променило много по-рано. Как това е останало незабелязано?

happy doc, примерът в твоят пост нямаше общо с този на авторката. Нали обясняваш ти какво би направила.

# 449
Любовницата може да се е появила около бременността, но отношението му 100% се е променило много по-рано. Как това е останало незабелязано?

happy doc, примерът в твоят пост нямаше общо с този на авторката. Нали обясняваш ти какво би направила.

Така трябва да постъпи всяка самоуважаваща се жена.

Общи условия

Активация на акаунт