Отговори
# 120
Това имение златно отвън ама мрачно отвътре..
Имение,коли,пари,злато… нищо от това няма значение ако сърцето ти е злобно а душата празна без капка любов…
Ферит малко се попретесни че дадоха ялъто на Леля Хатуч.. ама за 2секунди и му мина 😂
Много им се радваше 😍
Това момче сърцето му е пълно с любов 😍
Мерт изигра страхотно характера на Ферит за пореден път ❤

Ифакат,Суна, Пелин и вече Асуман няма да ги коментирам… кога пък развалиха и образа на Асуман? От статист стана змей…

# 121
# 122
  • София
Много хубава серия. Мерт беше страхотен, най-после да се насладим на веселия и щастлив Ферит Корхан.
Явно Ифакат е отровила Фазилет и аз оставам с това впечатление.
А иначе има турски и арабски профили, дето така дълбаят в семейните връзки и кой е още жив и се крие, та не знам как не са изкарали Ферит и Сейран брат и сестра Joy
Тази жена много ме изплаши накрая. Явно е майката на Акън и има някакви проблеми. Аз също мисля, че е много вероятно той на се окаже син на Халис, оставиха си вратичка сценаристите.

Палавият Ферит, щипе ли я или я гъделичка Joy
https://twitter.com/Miyythee/status/1771297881158304195?t=7x2BmO … GV74BwoCQ6fg&s=19

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 01:15 от MysteryG

# 123
https://x.com/uzaktaniyi/status/1771308740869759074?s=46  

Обожавам тази мацка 😎❤

Какво му имаше на танца че някои хора не мога да ги разбера?🙄

Нейсе лягам си с позитивизъм

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 01:47 от x BlackRose x

# 124
Много ми хареса епизода.Ето какви са моите сценарии.Това,с камерата на треньора е поръчка на Невра.На откриването на магазина,може би ще пусне записа и така ще опозори Корхан и ще си отмъсти.Не знам,обаче,какви ще са последствията за Асуман.Най-вероятно ще я изгонят от Ялъто и така ще прекъснат безмисленото и стоене в сериала и неучастието и в 3-ти сезон.Пипилотка ще използва Кая,за да научава какво се случва в Ялъто и крои планове за раздяла на Сейфер.Едва ли ще и се получат,защото имаше "лошия" късмет да излъже Сертер,но не и стигна пилешкия мозък да осъзнае,че той не е Ферит.Сертер ще разкрие игричките им и Кая ще си пострада.Суна разбра,че каузата "Ферит" е недостижима.Той и го каза много точно,кратко и ясно.Тогава се сети за Кая да му звъни и най-вероятно той ще се завърне при нея.Пипилотка става за една вечер,но за нищо повече,точно като братовчедка си.Надявам се,че Суна ще разбере кой стои зад гадателката и ще съжалява горчиво за всички грешки които допуска.След думите на Нюкет към Орхан,че му поверява сина си,оставам с надежда Таро да остане в сериала и за 3-ти сезон.А за Сейфер не ми се мисли.Ще изяснят нещата помежду си и ще се обединят заедно срещу всички.Но ако има бременност сега,а не в края на сезона се притеснявам,че наистина ще навредят на Сейран и ще има спонтанен аборт.В края на сезона,обаче,ще има бременност с близнаци.И аз малко така,като гадателката,но така ги виждам нещата.

# 125
Добро утро с лудата ни двойка Heart Eyes

https://twitter.com/gfruels/status/1771297437749006761

# 126

Добро утро и от мен!
Еве, мерси за настроението! Прекрасни са и невероятни сладури, да им се ненагледаш. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 127
Напълниха ми душата тези двамата. Heart

# 128
Рейтинга

# 129
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
Серията ми хареса, въпреки, че не разбрах някой  от диалозите озвучаката много ми прекъсваше.
Мерт еи Афра бяха страхотни в пресъздаването на емоциите от радостта и щастието си.
Пипи и Суна не са изобщо за коментираме, а Асуман не ми се мисли на какви пачи яйца сама се насади.
Да видим какъв ще бъде рейтинга.
За сега Ви пожелавам хубав ден и Честито на имениците,  ако има такива.

# 130
Добро утро! 🫶 Рейтингът на Ялъто е супер!

Но този още повече ме радва! 😂

# 131
Супер е рийтинга, предвид мача и Сървайвър, който пък да не се бута в петък другия път хахаха

Още малко хуморески от мен и Чапкъните Heart Eyes

https://twitter.com/nsliisa/status/1771313328574382579

# 132
  • Яко в Матрицата...
Хубав беше епизодът, доволна съм. Само дедето ме ядоса, че се направи на велик пред Сейран, но тя добре му каза, че нищо не е забравила...

# 133
Добро утро и прекрасен уикенд!🌺
Супер са клипчетата,особено второто 😂😂
Благодаря за настроението,Еванджелин🌺

Събудих се с мисълта колко са прости Суна и Пелин..как си пропиляват живота…За Суна мисля,че ще има осъзнаване,но Пелин вече я виждам танцьорка в някой бар……

# 134
  • Яко в Матрицата...
Хората смятат, че спадът в АВ е заради изтеклите кадри със сцените на Буче. Те не харесват метреси и са фенове на КайСун. Всички казват, че вече няма нужда от Пельо, че историята ѝ отдавна се е изчерпала, че заради 58 епизод с нейната драма рейтингите паднаха. Но изглежда от продукцията смятат, че тя е важен елемент от историята и си я държат. Да видим кой е по-важен - тя или рейтингът Wink Засега се очертава победа за Пельо ... или пък Буче...

Общи условия

Активация на акаунт