Отговори
# 135
# 136
Здравейте  Kissing Heart
Епизода снощи беше  много хубав Heart
Прекрасни СейФер  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts
Ферит цял епизод направо летя от щастие .Събудиха се антепските му гени за песни  и танци та чак  и бяла кърпа извади от джоба си като отидоха да искат момичето,е в техния случай лелчето  де  Simple Smile
А Сейрош ееех ами тя  е такова сладко и мило и красиво момиче ,че как да не я обича човек Kissing Heart
Суна,заблудена ама много заблудена и много ще плаче на края като разбере как нейния идол в в живота Ифакат я е сготвила.За това имение ще се изтрепят тия жени бе и то за какво  Thinking да му бъдели господарки Angry
Я Гюлгюн колко си е рахат само като не е тя господарката .Има си жената съпруг ,който при всичките си кусури и е упора в живота ,има си син,има си и снахичка като слънчице  ,дай Божа ще си има и внуци ,изпритрябвало и да е господарка .
Ферит много добре и го рекна на Суна ,че тя не е Сейран и че Сейран има неограничен кредит на доверие при него .Иска ми се Суна да се осъзнае и да спре с глупостите ,нека пак да бъде добра сестра за Сейран ,а не да я смята за пречка към щастието си.
Ифакат е толкова отвратителна ,че няма дума която да опише отвратителноста и  Angry  Манипулира чрез гледачката Суна и май и Асуман ,замисля пъклени планове да трови Хатидже и е отровила и съпругата на Халис .Кога ли ще излезнат на яве всичките и мръсотии Thinking  Когато и да е все ще е късно и сигурно и още ще навреди на нашите сладурчета преди да се разбере истината за нея.
Хареса ми разговора между Нюкет и Орхан.Халис не намери път към дъщеря си ,но поне пък брат и сестра се откриха .За разлика обаче от майка си Кая задълба дъното като се върза на Пелин.  Angry Ама много му слаб ангела на тоя човек бе  Angry Малко вино ,няколко хубави думи ,един премрежени очета и айдееееееее стана тя каквото стана.А тая Пелин  си доказа просто колко голяма мръсница е . Angry Първо на Сертер му наговори лъжи ,че едва ли не Ферит я е изнасилил ,после омая Кая ,а всъщност единствена и цел да се доближи пак някак си до ферит или пък целта и е да навреди на Сейран Thinking.Не знам вече ,обърках  се тотално с това момиче ,нооо каквато и да целта и  тя е свързана със СейФер което означава проблеми за тях. Cry
И последно да споделя за майката на Акън.Леле тази жена е плашеща  и колко много ненавист е събрала към Корхан .Ще създаде и тепърва много проблеми тя заедно със синчето си Акън ,който да не  се окаже извънбрачен син на Халис Thinking

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 12:52 от Eny87

# 137
Оф толкова мили бяха снощи
Дано Суна изчезнат и Пелин
.......но рускините пишат че Буче е с много връзки и  ще я влачат до 3 ти сезон 😰

# 138
Епизода беше топ !! Суна е просто страшно тъпо парче наистина същата като баща си е !! Асуман много милееше за мъжа си а бързо отиде в чуждото легло !!! Кая не мислих че е такъв женкар тая Пелин какво им прави незнам сигурно магии !! Много и сринаха образа … но пък за сметка на това нашите бяха безумно щастливи и това ми хареса !!! Забравих за майката на Акън тази жена изглежда зловещо 🫢

# 139
  • София
След като Бирсен написа в един коментар, че и тя искала вече да гледа Буче другаде, но нямала предложения, следователно остава, ми стана ясно, че тази ще си я гледаме докато има сериал. Дори не разбирам как сериозен журналист, за каквато се има тази, може да го напише.

Вчера Уразбулбени беше във вихъра си и не само това. Намекна за годеж на АфРам, пусна го в Инстаграм и дядо Демир веднага хареса публикацията й. Аз не вярвам на тези щуротии, но вече започна да става много съмнително. Тя ми е най-достоверният източник Simple Smile
Ето я и самата публикация
https://www.instagram.com/p/C41J9LwsfEW/?img_index=1

# 140
Отново първи! 🧿

# 141
Много ме зареди тази серия със Сейфер. Според мен бяха АфРам. Просто играеха себе си.
Дано са такива и  в реала един към друг. Това детинското, което извира в отношенията им е прекрасно, визирам Сейфер. Вярвам, че режисьорите са щастливи да ги режисират, а то в тези сцени не е и нужно да има режисиране, те си играят толкова добре и така си преливат отношенията, че им свалям шапка на тези прекрасни деца Мерт и Афра.
Серията беше много хубава, все едно беше една равна течаща река, но отдолу имаше много подводни камъни, които ни ги разкриха и ни подсказаха какво ще се развива в бъдеще в сериала, а именно:
- Ифакат няма да се примири и ще действа зловещо. Доколкото се разбра е отровила законната съпруга на Халис.
- Суна, под давлението на Ифа ще прави всичко възможно да проваля брака на сестра си.
- Нюкет иска да види Халис да се спомине като самотник с разбито сърце и гузна съвест.
- Пелин ще атакува  Сейфер чрез Кая .
- Сертер ще търси виновниците са бягството на Пелин от Корханови.
- Акън ще разследва похищението на вуйчо си по заказ на майка си, а тя още не е свършила с Корхан и Шанлъ.
- Орхан ще защитава акциие на сестра си и той ще се включи в нейното желание за мъст над Халис.
Какво излезе, че Халис е бил женен, но винаги съпругата му е била гневна, така каза Шефика, защото е обичал  винаги Хатидже , а е имал и любовница в лицето на майката на Нюкет.  Ще видим какво е направил на майката на Акън.
Акън е доста млад, за да е син на Халис. Ако пък да , означава, че Халис въобще не си е поплювал, а напротив той е бил голям чапкън, чоже би най-големият.
Асуман попада в клопка, която не се знае кога и как ще излезе.
Гюлгюн и Есме са добри души, всяка по своему приела съпружеския си живот.

Много ми хареса как Ферит сложи Суна на място като й даде да разбере повече да не мисли за него и Сейран, а да погледне своето семейство. Страхотно я закова.
Сейран много точно каза нещата на Халис, също на Ифа, а и на Латиф. Даде им да разберат, че няма да е Сейран, която познаваха, а напротив.
Хатидже направи бингото. Така е, след толкова загубени години и тъга по Халис да го види дали ще й даде това което иска като толкова я обича и иска за жена. Халис пък склони. Да видим дали това ще се осъществи.
Голяма битка ще бъде за това имение.
На Кязъм му остана да си храни кокошките.

# 142
Привет, момичета 🙂🌞
Най-новия спойлер, който четох:
Скрит текст:
Снимат в ялъто сватбата на Халис и Хатууч. Пак няма да мине безоблачно и ще има паралел със сватбата на Суна и Кая, като този път нахлува Сертер да търси Пело..😂🤦

# 143
Аз сами едно не разбрах, как на кака Пело и се прави кекс едва две седмици след аборт/ раждане или каквото беше нейното.....??

# 144
Идвам като един типичен "изтърсак' в темата, дано не досаждам:)
Обаче какво доживях да ми се случи...За скромните си 40 години съм гледала един единствен турски сериал- Забраненият плод и както става ясно, беше доста отдавна. След това дори не съм се заглеждала, изглеждат ми супер нелепи Simple Smile
Обаче преди 10-ина дни малкият ( на 5 и половина) пуснал бтв стори и се разкрещя, че искал да гледа Златно момче- бил гледал при коледа при свекито:)И както се досещате , взех, че се загледах, че ми и хареса. Точно тогава бяхме и болни, та почнах да го гледам денонощно да наваксам.Ужас, срам:) Но наистина много ме грабна сериалчето, актьорите, всичко.
Все още не успявам да гледам всичко назад и сега гледам в  playtube , 80 епизод на бг. Но ми стана интересно- какво се случва с Абидин? Тъкмо сега се скарват с Ферит и го оставя, знам и че после не се събират със уна, но наистина ли напуска сериала?

# 145
Обаче какво доживях да ми се случи...За скромните си 40 години съм гледала един единствен турски сериал- Забраненият плод и както става ясно, беше доста отдавна. След това дори не съм се заглеждала, изглеждат ми супер нелепи Simple Smile
Обаче преди 10-ина дни малкият ( на 5 и половина) пуснал бтв стори и се разкрещя, че искал да гледа Златно момче- бил гледал при коледа при свекито:)И както се досещате , взех, че се загледах, че ми и хареса. Точно тогава бяхме и болни, та почнах да го гледам денонощно да наваксам.Ужас, срам:) Но наистина много ме грабна сериалчето, актьорите, всичко.
Все още не успявам да гледам всичко назад и сега гледам в  playtube , 80 епизод на бг. Но ми стана интересно- какво се случва с Абидин? Тъкмо сега се скарват с Ферит и го оставя, знам и че после не се събират със уна, но наистина ли напуска сериала?

Не , Абидин не го огрява Суна и не напуска сериала. Остава плътно до Ферит като братче

# 146
Все още не успявам да гледам всичко назад и сега гледам в  playtube , 80 епизод на бг. Но ми стана интересно- какво се случва с Абидин? Тъкмо сега се скарват с Ферит и го оставя, знам и че после не се събират със уна, но наистина ли напуска сериала?

Здравей и добре дошла в темата!

Абидин не напуска сериала, сега временно го няма. Със Суна се разминават.
Ако ти е интересен сериала, както сподели и ако разбираш руски език го има преведен и качен със субтитри до 62 оригинален епизод. Доколкото знам и с английски субтитри го има преведен до 62 оригинален епизод.
63 оригинален още няма субтитри на руски, за английски не знам.

https://turoktv.com/ тук са сериите на руски с дублаж

https://turkishtv.co/page,1,3,1187-zimorodok-yali-capkini-vse-se … zyke.html#comment   тук има  сериите на руски със субтитри и дублаж

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 16:32 от Dimana-nova1

# 147
  • Ямбол
Епизода си беше супер забавен на мен ми хареса.Нямаше тъга,сълзи,сополи и филан филан.Трябва да отбележим,че угодия няма да има никога някой са недоволни от комедийния епизод,други пък са доволни,но това все пак е сериал,не реал така,че аз искрено се забавлявах.Мерт показа,че това,което Господ ти е дал никой не може да ти го вземе - такъв талант притежава неземен, както се смее и танцува, така може да заплаче и да ни скъса сърцето направо браво на него 👏.Афра по същия начин с такава лекота си играе ролята все едно и в живота си е същата 🥰.Всенародни таланти.Честно казано на мен ми стана тъпо,че само Феро и Сейро се зарадваха за сватбата на Халис и Хатидже.Не знам според мен е хубаво,че след толкова дълги години ще се съберат да си изживеят старините.Грозно си беше,че Орхан и Нюкет заговориха за имущество и пари.Уж им липсва любов,бащина подкрепа и разбиране,пък все на първа мисъл им е да са материално подсигурени.Ей това мен ме дразни непрекъснатото съревнование кой ще вземе имането.Ама Халис си е прав за едно това е неговото имане,неговото имение,неговите пари така,че или ще си натискат парцалките като не им стиска да направят нещо повече със собствените си животи или да си хващат пътя както той им каза.Букадар басит.В крайна сметка ,който плаща музиката той казва.Вярно,е че деди Халис е правил много грешки в живота си спрямо приятели,семейство,децата и т.н.,не ми хареса разговора му със Сейро,но тя добре си го нареди да си знае мястото.Но пък милно ми стана как излязоха на двойна среща в парка,хапваха си памук също като малките деца.Беше сладко как деди нямаше пари за памук 😂😂 ела до мен да не ни видят 😂😂 Колко се вълнуваше милия.Всеки има право в този живот да бъде щастлив.Няма безгрешни хора на света,но по-важното от всичко е да се взема поука от грешките,които са били допуснати.Ето като нашите Сейфер колко грешки допуснаха и те за да стигнат до този етап на осъзнатост във връзката си,но въпреки всичко и всички щом са заедно ще се справят.Суна наистина превъртя играта кога ще и дойде ума в главата не знам,че и иска с Феро да говори наглост голяма и безгранична.Вижда и знае колко се обичат сестра и  и Феро и въпреки всичко пак се сравнява със Сейран.🤦🤷 Толкова иска да господарка на имението,че нищо друго явно няма значение.Толкова ли не вижда,че само с пари не се живее, ако нямаш любов в сърцето и човек на който да я дадеш нямаш нищо.Ето заради това никога няма да е като Сейро понеже тя иска да бъде обичана,а не богата това е голямата разлика. Докато се стреми към невъзможното ще загуби това,което е възможно за нея.За разлика от Кая,който е влюбен в Суна,а си легна с 🐟.Има един мъж,който и беше пазил червената гривничка до сърцето си,който я беше отвлякъл от сватбата и заедно с Ферит,който и даде пръстена от неговата майка единственото,което имаше,който я обича все още.Но не къде ти тя не заслужава такъв добър и почтен човек като Аби сигурно ще се сети за него,но дали той още ще я пази в сърцето си .Глупачка такава.Кязъм какво каза:"И този Аби знае карате всичко знае той" хаха 😂😂🤭.Асуман уж беше тъжна,нещастна заради смъртта на Фуат остана да живее в имението,където им са спомените,а тя доста бързо - бързо го забрави и се настани на гости при треньора.А в нейната стая още стояха снимките и с Фуат как не я е срам.Но може да упреква и да се зъби на Сейро в предния епизод.Фуат ако я види още веднъж ще умре човека.Друг як момент си беше боя с бастуна,който си отнесе Кязъм от леля си хаха 😂😂😂 беше много забавно.Чу ли...чу ли.... 🤭 И тя завалийката имението иска за зестра на толкова си е оценила мъката горката.Халисчо е съгласен и всичко е точно.Проблем йок.Кума е 🔝 кумата и тя..Какво повече любов,любов,любов.Хамама си мина.Ами тази миша отрова, с която Ифа иска да убие Хатиджето да видим какво ще става.Според мен няма да и се случат нещата ама,а да видим.Струва ли си да бъдеш господарка на имението,а да загубиш своята съвест,която те прави човек.Според мен не.Дано всички планове на Суна и Ифа им се провалят пу пу пу.😂 Кязъм ме уби с посрещането на сем.Корхан заповядайте,то не останаха момичета млади,стари от всички категории 😂🤭 голям комик поне пък има кокошки,ама видиш ли и те не искат да снасят яйца.😂 Тази лелка със синьото расо много е плашеща прилича ми на траверс в лицето направо тръпки ме побиха.Дали нещо е обезобразена и заради това така е покрита като Каспар ще стане ясно.Абе пак ще се започнат едни разправии,дразги,напрежение,кавги,сръдни и отиде ни веселието от двата епизода.А забравих метреса Пипи вече си е дъното.Жената уж я болеше операцията пък яхна Кая бреее страшна работа.Пица,вино и айдее работата до спалнята.Той Феро медал ще и даде за развратница номер 1. 😂
Имам чувството,че новия фраг ще донесе вече проблеми и напрежение и радостта ще бъде помрачена,ама ще  видим.Каквото и да става Сейфер да има това е най-важното.🧿❤️❤️❤️🧿

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 09:27 от roxy94

# 148
Ей,тази Пипилотка много търсена жена бе!Един я търси,друг я намира и я "пази" в леглото,а на третия отмъщават!Накрая чичо Шехо ще я ожени за шофьора си и ще я прати на село.Кязъмчо да вземе да я научи как се гледат кокошки,че на село хич няма да я гледат накъде и е наклонена китката.Знаете ли кое ми прави впечатление?Двете сватби на Ферит и Сейран минаха безупречно въпреки присъствието на Пипилотка на първата.Сега се развалят две сватби и то заради нея.Дали не ни подсказват нещо?Например,че Кая и Суна няма да останат заедно,както Халис и Хатидже,а Ферит и Сейран,колкото и да ги разделят,ще си бъдат заедно?Много ме развълнува сцената между Орхан и Нюкет.Толкова беше трогателна.Поплаках си.Все пак децата не са виновни за грешките на родителите си.Иска ми се Ферит и Кая също да се хванат един за друг и заедно да изграждат бизнеса и живота си.Все пак са братовчеди,една кръв и баджанаци,съпрузи на две сестри.

# 149
Аз сами едно не разбрах, как на кака Пело и се прави кекс едва две седмици след аборт/ раждане или каквото беше нейното.....??
Амиии за да се отплати момичето с каквото има. Simple Smile Реално няма начин толкова рано, но нека филм да става, все пак Пелин избяга от болницата ден след като едва оживя, че и системата си свали, но гледам на това като на подробности. Епизодът беше много наситен и енергичен и днес ме тегли  при всяка пролука да гледам по някое откъсче. Дано задържат рейтинга и с "тежките" епизоди, които предстоят!

Общи условия

Активация на акаунт