това много ми хареса затова пак го поствам . 
.Еми нека си завиждат като това ги прави щастливи ,а Мерт и Афра нека да продължават все така да бъдат прекрасни и сияещи и успешни, Дали са влюбени и ако колко ли ще продължи любовта им или пък всичко е просто ПР или са приятели с привилегии или само колеги не знам ,но каквото и да е получава им се много добре и това е най-важното.
На тези две сладурчета аз им желая да са живи и здрави и много щастливи ,а другото те си знаят най-добре кое и какво е най-добре за тях.
Но ако лятото излезнат пак ей такива едни хубави морски снимки като миналото лято няма да е лошо и ако по-някое време вземат ,че се оженят и си народят едни хубави дечица също ням да е лошо
Айде станах като една стара леля и хубаво ги наредих нещата и затова спирам до тук
Шегата на страна ,наистина много са хубави Афра и Мерт и заедно и поотделно ,нека са много щастливи и успешни ,а другото си е лично тяхна работа .
.
.

Оф еми много са сладки тия двамата бе
Пелин ще и се пукне жлъчката от злоба като ги види колко са влюбени и щастливи и ако и бебенце дойде емииии от това по хубаво здраве му кажи. 

Така ми пълнят сърцето.
Препоръчани теми