Отговори
# 525
  • София
Серията не заслужаваше този рейтинг, но не може да показваш "любимката на публиката" през половината време във фрага и да очакваш аплодисменти. Дано е за добро и я махнат най-после. Да отива на дългосрочно лечение.
Това със Зерин, същата работа.
На мен серията, като махнем тези двете, ми хареса. Не знам защо толкова хора са останали с впечатление, че Ферит ще се върне при Пелин. И то при тези хубави сцени на СейФер.
Само Шербета си е задържал рейтинга, всички са надолу, но при нас тоталът е много зле.

# 526
Серията не заслужаваше този рейтинг, но не може да показваш "любимката на публиката" през половината време във фрага и да очакваш аплодисменти. Дано е за добро и я махнат най-после. Да отива на дългосрочно лечение.
Това със Зерин, същата работа.
На мен серията, като махнем тези двете, ми хареса. Не знам защо толкова хора са останали с впечатление, че Ферит ще се върне при Пелин. И то при тези хубави сцени на СейФер.
Само Шербета си е задържал рейтинга, всички са надолу, но при нас тоталът е много зле.
На мен не ми хареса поведението на Ферит.Сертер бил държал насила Пелин,е и,него какво го интересува,нали уж не държи на нея.Тръгна чак да се бие.Сейран му казва,че Кая може би спи с Пелин,той не вярвал,боже,боже и замислени погледи.Кое беше толкова хубаво на моментите им?Тя му казва че не и е изневерил,слагат пръстени и нашичкия се прегърнаха като от детстката градина Нямаше целувки,нямаше нищо.Другите моменти и те горе долу така,изсмукани от пръстите бяха.Тази серия нищо общо с 63 няма.Пак казвам,за мен

# 527
Еее, рейтинг благодарение на "хубавата метреса", намесата, сбиването и блуждаещите погледи на Ферит.
Въпреки сложените думи от сценаристите в устата на Ферит,  той не беше истински. Чувствата и привличането го издадоха и рибата правилно разбра неговата намеса срещу Сертер. Дори му се подигра.
Не ми хареса и погледа след минаващата жена с кучето в парка. Смятам, че това е загадка от СЦ за следващи действия на чапкънина Ферит.

# 528
Еее, рейтинг благодарение на "хубавата метреса", намесата, сбиването и блуждаещите погледи на Ферит.
Въпреки сложените думи от сценаристите в устата на Ферит,  той не беше истински. Чувствата и привличането го издадоха и рибата правилно разбра неговата намеса срещу Сертер. Дори му се подигра.
Не ми хареса и погледа след минаващата жена с кучето в парка. Смятам, че това е загадка от СЦ за следващи действия на чапкънина Ферит.

Ферит би го направил за всяка жена, другото нещо което е това не беше ревност а ядосване че е още в живота им, просто режисьора така направи кадъра че да изглежда че е изревнувал, а това с жената беше заради кучето

# 529
Погледът на Ферит по минаващата жена с кучето беше , за да отвлече вниманието на Сейран, да не разбере за тези, които ги следят. Затова и организираха разходката с яхта!

# 530
Добре, а защо първо се сби със Сертер като видя, че дърпа Пелин и след това го вързаха с Аби и продължи. Вярно не го удари, но каква работа имаше с него, ако не е заради кучката. Не е за оправдание постъпката му. Дано не продължи със залитанията и отново да нарани Сейран.
На мене особено не ми хареса епизода за разлика от фраговете и рейтинга го показа. Историята със сватбата много я проточиха, а присъствието на любимката вече е прекалено. Как не го разбраха сценаристите.

# 531
Добро утро!Изгледах серията и ми се получи някаква светлина в тунела.Ферит,най-сетне виждаме зрелия Ферит!Страшно ми хареса отношението и защитата му към Кая!Най-сетне го призна като равноправен член на семейството и братовчед.Страхотно!Отношението му към Пелин!Даже нямаше обида,нямаше загриженост,само безкрайно безразличие!А Сертер,предаде му урок за мъжество много по-добре отколкото на Тарък.И най-вече осъзна,че насилието,юмруците не означават,че си по-добър от другия.Само могат да "замърсят" ръцете и душата ти,а не си заслужава да го правиш заради жалки същества и да паднеш на тяхното ниво.Страхотен Ферит!Ферит,който искам да гледам!Убедих се,че реакцията му,относно евентуална връзка между Кая и Пелин не е продиктувана от "ревност",а от сдържан гняв към манипулациите и домогванията и да съсипва семейството му и близките му.Ако,обаче се случи нещо със Сейран,както се намекна на финала,Ферит ще обърне света и ще разкрие всички тайни и явни врагове.Сейран е неговата "червена линия" и там вече няма "ако" или "но"!Сейран,ах тази Сейран!Обичам я!Онова нещо,забуленото,ще го наричам То,защото ми прилича на клоуна от Стивън Кинг,но в турски вариант.Мисля,че Океш не е умрял,просто То направи някаква манипулация за да подтикне Акън към отмъщение.То знае много добре,че Акън обича чичо си.Само не разбрах връзката Акън-Сертер,но да се надяваме,че ще я разберем.Много ми хареса епизода.Той беше преломния момент в отношенията чичо-племенник,братовчед-братовчед,сестра-сестра,кучки и чужди съпрузи.Според мен,спада в рейтинга е заради тази Пелин,чиито интриги просто се повтарят и е крайно време да я махнат.Образа и напълно е изчерпан.Продължват ли да я държат ще има още спад.Сега феновете на Кайсун са гневни и не трябва да ги пренебрегват,защото съвсем не са малко.Включително и аз ги харесвам!

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 10:26 от mimi 65

# 532
Добре, а защо първо се сби със Сертер като видя, че дърпа Пелин и след това го вързаха с Аби и продължи. Вярно не го удари, но каква работа имаше с него, ако не е заради кучката. Не е за оправдание постъпката му. Дано не продължи със залитанията и отново да нарани Сейран.
На мене особено не ми хареса епизода за разлика от фраговете и рейтинга го показа. Историята със сватбата много я проточиха, а присъствието на любимката вече е прекалено. Как не го разбраха сценаристите.

Защото би го направил за всяка жена, дори и да е най-големия му враг, другото нещо което е не го наби само заради нея а и защото ги следеше със Сейран

# 533
Падне ли веднъж рейта , трудно се качва. Да не кажа , че почти  е невъзможно. Още поне преди 10 епизода трябваше да вземат мерки и да  извадят Пело категорично от играта.  Те дори и сега не слагат окончателен край на присъствието `и. Оставят си вратичка. На по-късен етап пак ще я забъркат с някого.
Ферит скочи на Сертер , когато Пело каза че се е възползвал от нея. Нали уж Феро знае , че не може да и се вярва? Как трима млади , образовани мъже, интелигентни , ще зе връзват на глупостите `и ?  Каквото и да ми показват и Сертер и Феро имат някакви чувства. Кая е просто объркан.
Феро е променен , да , помъдрял , но защо така , все още му нямам вяра ? Писна ми да  гледам колко са "добри" със Сейран  - тя се жертва за Орхан , той защитава Пелин . Ами не ми е ОК. Вярно е , че трябва  да трупаме епизоди , но да са смислени. Цял час отделиха на тази сватба. Нито Халис , нито Хатуч заслужават чак такова внимание - то къна , то маси , то танци на масата и накрая......... отново в реалноста , с главата в спалнята.
И тези нови линии  ,които залагат  - Кязъм със Зерин , Шехо  и Ифа. Надявам се сега да не гледаме 15 епизода бременна Ифакат , защото тогава и този рейтинг ще ни е много.
Много е чувствителен фандома на Рибарчето. За един добър епизод го качват високо и за един слаб - го сриват. Не прощават ! Гледат всичко под лупа.
За мен ,само няколко не на място погледа и реакции на Феро и ми се вгорчи епизода.

ПП   забравих да спомена Аби. Много ми хареса , че не изпрати никой след Кая. Както каза и той , време е да започнат да плащат за действията си. Стига са замитали и избелвали всичко. Трябваще с Феро да се забавят още малко.

# 534
  • Яко в Матрицата...
Попрегледах серията, изгледах и моментите на Сейран и Ферит, на СейФер. Бучето развали всичко... Толкова зле да е Rolling Eyes Направо не мога да повярвам как с всеки изминал епизод вместо да подобрява играта си, става точно обратното. Като добавим и лошата режисура, не се учудвам, че рейтинът е с 1% надолу във всички категории.

Серията е доста хаотична, отново някои сцени оставят съмнение във Ферит, поне някакви думи да му бяха сложили в устата. Сценарият не помага за спасението на сериала. Докато не махнат двете некадърни актриси - Буче и ... забравих името ѝ, майката на Пелин, нещата няма да се оправят. Да спрат и с тия отмъщения и метреси. Хората искат да гледат борба за трона и имението на Корхан, а не някакви розови духчета, който 100 години са чакали да си отмъстят.

Зрителят вече не прави компромиси, ОГМ да си мислят как ще продължат.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 12:33 от Reni 🧿

# 535
Рени, напълно подкрепям!
Имаше доста излишни сцени, много отворени нови линии, отделно некадърната Буче и бутането й непременно да я гледаме, въпреки свършилата история. Дадоха разнопосочни сигнали на зрителите, хеле пък фрага беше под всякаква критика. Втория хич не го броя, кой го видял-видял Rolling Eyes
Според мен, напълно си заслужиха спада на рейтинга.

И друго, Бурджу спешно да отива на почивка, издиша отвсякъде.

Blue Heart

# 536
Здравейте! Двата сериала на Онурчо падат от ефир😁"Омер" свършва през Май, а другият ще го завършат скоро.. до 26 епизод. Този в Събота е с нисък рейтинг... едва ли ще изкара много. Ако продължава да държи Пелинчето, много скоро ще приключи и без трети сезон. Не знам каква му е, но си я заслужава. Много хора смениха канала заради нея. Колко много красиви актриси има в Турция, а и талантливи. Шербетът вкарва нови герои, които спокойно мога да кажа са по-талантливи и от старите, но там явно няма толкова големи връзки. Тук какви ли не  личности  се изредиха и после защо е нисък рейтинга.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 16:21 от Zvezdichka77

# 537
  • София
То при нас герои бол, излишните са ясни. Няма нужда от повече. Даже онази статистка я очаквам, че и там има неща за приключване.
Брей, веднъж да харесам серия, която повечето не са харесали.
Аз исках да гледам сватбата на старите и ми беше интересно. Даже очаквах нещо да се случи и се радвам, че се ожениха все пак.
Има някаква причина имението да отиде при лелята.
Замисълът на серията ми хареса, явно не им стигна времето. Бурджу да я пращат на спа за 10 дни и да върнат оператора от началото на първи сезон. Явно има проблем в това отношение.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 13:07 от MysteryG

# 538
Здравейте, изгледах епизода на турски, всичко добрее само това с Пелин не ми хареса ... Ферит определено не се загледа в жената с кучето, даже ми се стори, че е леличка ..., нооо това със замислянето когато Сейран му каза, че може Пелин да е била с Кая меко казано ме разгневи ! Стига вечее това е жива подигравка със зрителите и с героинята Сейран.. Значи когато Сейран я няма той преобръща света и не може да живее без нея, а когатоо е спокойна, щастлива и е до него тоой пак прави гафовее дори и мисленно... Бясна съм, ако и в следващите епизодии видя нещо подобноо спирам да го гледам . Навсякъдее всички пишат, че не искат Пелин в сериала, защо сценаристите не се вслушат в зрителите поне малко ... ако тя е още там и Феритчо още си мисли за нея рейтингаа още ще пада ! Направо си се гаврят с нас ...

# 539
Здравейте, изгледах епизода на турски, всичко добрее само това с Пелин не ми хареса ... Ферит определено не се загледа в жената с кучето, даже ми се стори, че е леличка ..., нооо това със замислянето когато Сейран му каза, че може Пелин да е била с Кая меко казано ме разгневи ! Стига вечее това е жива подигравка със зрителите и с героинята Сейран.. Значи когато Сейран я няма той преобръща света и не може да живее без нея, а когатоо е спокойна, щастлива и е до него тоой пак прави гафовее дори и мисленно... Бясна съм, ако и в следващите епизодии видя нещо подобноо спирам да го гледам . Навсякъдее всички пишат, че не искат Пелин в сериала, защо сценаристите не се вслушат в зрителите поне малко ... ако тя е още там и Феритчо още си мисли за нея рейтингаа още ще пада ! Направо си се гаврят с нас ...

Това с Ферит по-скоро изглеждаше като притеснение че е отново в живота им и че ще развали още едно семейство, просто така изглеждаше все едно е ревност

Общи условия

Активация на акаунт