Отговори
# 510
Според мен Ферит иска по-скоро тая змия да не е около тях.
И да реагира някак е от его , не от любов.Рой човека наистина й вярваше , че е единствен за нея.
Аз му вярвам, че му е все едно за нея.
За бога вижте колко обича Жена си , обожава я.. за нищо от тази овца , не би я наранил отново.

Ще се радвам , ако се окажеш права.

# 511
Все едно, но след огнените фрагове, епизода не беше толкова динамичен.
Ако, не бяха Сейран и Ферит да внасят забавление, както винаги малко
мудно се развиваше сюжета.
Останалите персонажи не дадоха нищо от себе си и сякаш насила присъстваха.
Очаквам същият рейтинг.

# 512
Отново изгледах реакциите на Феро - не ми харесаха , никак !  Дано са лошо написани и изиграни , защото ако  го съберат отново с  Пело .............. Ако това се случи , край за мен с дизито. Дори Афра и Мерт няма да ме задържат.

ПП  Пело си е патологична лъжкиня. На всички разказва , как другия  се възползвал от нея , след като я е напил. И всички вярват. Няма да се спасим скоро от нея , щом и се връзват и търчат да я спасяват.

Да, и аз така го разбрах при първо гледане, върнах и разбрах Ферит. Той просто се обърна, настроението му падна,
а според мен това е следствие на огорчението му, че е бил излъган и е позволил да бъде лъган, а също и донякъде ядосан, че Пелин породължава да е около тях. Това е моят прочит.
Дано не се лъжа!

# 513
Ферит след като е бил “лошото момче” се е превърнал в котенце до жена си буквално за 1 секунда 😂😂😂
https://x.com/belle2donna/status/1773828039249444889?s=46

# 514
Отново изгледах реакциите на Феро - не ми харесаха , никак !  Дано са лошо написани и изиграни , защото ако  го съберат отново с  Пело .............. Ако това се случи , край за мен с дизито. Дори Афра и Мерт няма да ме задържат.

ПП  Пело си е патологична лъжкиня. На всички разказва , как другия  се възползвал от нея , след като я е напил. И всички вярват. Няма да се спасим скоро от нея , щом и се връзват и търчат да я спасяват.

И аз съм на същото мнение. Ще има продължение на връзката, защото в Х казват, че
тя ще дойде в конака.
Тези жадни целувки и прегръдки вече сме ги преживяли и след това имаше плюене, други
връзки, хвърляне на пръстени и т.н. Много бързо забравиха миналите неприятности.
Има една поговорка: много хубаво, не е на хубаво.

# 515
А какво ще кажете за Шехо ?  Моят любимец нещо много щедър го дава. Раздава си генетичния материал без да се замисли. Тя Нюкет ще се върне от Америката ?!  Ще го видя тогава. Колко е луда и тя....

# 516
Момичета не вярвайте на всички спойлери.
Макар че за Буче всички се оказват верни..
но все пак… не вярвайте!
Аз вече се стремя да не чета много спойлери и разни теории..
Казаха че Сейран щяла да пие отрова, но не се случи.. не всичко, което казват се случва.

Погледа на Ферит ми се струва, че вече разпознава истинското лице на Пелош..
Чувства се излъган, посрамен и изгаврен от една откачалка.. той и го каза да ходи да се лекува.. разбра, че има психични проблеми.. тази реплика на Ферит към нея не беше случайна..
Според мен няма как вече да пишат тази двойка заедно..
Има едно нещо, което прочетох и на което вярвам: Сейфер от тук натататък ще се борят заедно!

# 517
Не можах да изгледам серията,хванах я в края.Видях само последната реакция на Ферит,когато Сейран му каза,че вероятно Кая изневерява на сестра и с Пелин.Мисля,че той просто не може да асимилира в какво се е превърнала Пелин.Все пак не я познава от вчера.Трудно му е да повярва,че всичко е било само  умела манипулация и лъжа. Видях и реакцията му когато Сейран му каза,че нищо не се е случило между тях.Той почувства такова облекчение,че чак се просълзи.И най-важното,тия двамата се превърнаха  наистина в семейство,без тайни,лъжи и гняв.Беше им трудна първата стъпка и на двамата,но успяха и доверието "застана" между тях.Да,вече са готови да решават проблемите си заедно като истинско семейство.Ама нашето момиче наистина много "палавичка" станала.Как само го предизвиква,направо му взема акъла.Относно последната сцена,мисля,че всичко е дело на Ифакат в едно с гадателката.Умело използва момента,докато се разправят с разни мафиоти за да не паднат подозренията върху нея.Повече ме обезпокои спазъма на Сейран.Нещо подозрително има там.Мисля,че новия епизод ще започне с нейния припадък и откарване в болницата.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 23:58 от mimi 65

# 518
  • София
Само аз ли си помислих, че Хатуч от яд към Халис че го е чакала толкова години и го е убила, но от страх е изкрещяла 😂😂😂

JoyJoyJoy
Кирилова, ще събудя някой от смях Simple Smile
Чакам субтитри аз, но много ми харесаха СейФер Heart Eyes

# 519
Катерина, специално за българската поговорка: "Много хубаво не е на хубаво"
https://uchiteli.bg/interesting/koi-sa-vrednite-bylgarski-pogovorki/1822 Simple Smile

# 520
Катерина, специално за българската поговорка: "Много хубаво не е на хубаво"
https://uchiteli.bg/interesting/koi-sa-vrednite-bylgarski-pogovorki/1822 Simple Smile

Кате, кефиш ме! Винаги документираш, вадейки точни и доказани аргументи. Hands Plus1Hands ClapFlowers Bouquet

# 521
Кате, благодаря за  пояснението на поговорката/ките. Много ми хареса.
Наистина ние Българите не можем истински да се радваме.
Прав е Ферит, че днес трябва да се живее.

# 522
Рейтинга е доста спаднал Confused
Серията беше хубава, дано следващата седмица се.рокачи

# 523
Добро утро!🫶
Епизодът беше много хубав, не заслужат това! Но пишат, че и Рамазана оказвал влияние! ОФФ!

# 524
Добро утро.За мен серията чак хубава не беше.Останах с горчив вкус в устата.Ферит може да обича Сейран,но все още иска да тъче на два стана май.Определено не видях страст в серията,две,три целувки по врата и бузите и прегръдки.Докато продължават да развиват Пелин и нейните мъже в сериала,рейтинга така ще е.Аз за първи път,не искам отново да гледам тази серия.Разбира се това е моето мнение,не искам да натоварвам никого с него и дано да греша,но за мен,при първа възможност Ферит ще падне в обятията на Пелин.

Общи условия

Активация на акаунт