Отговори
# 495
Някой може ли да каже каква беше заплахата от листчето? Тази глава в леглото ми дойде в повече, признавам си,  изведнъж стана хорър. Защо ли я сряза така корема,  Сейран? Не вярвам още да е бременна, ако е трябва да й се гади, то си беше спазъм направо както при Есме..странно

# 496
Много хубав епизод. СейФерчетата бяха огън.

Края с главата беше наистина ужасяващ... Май наистина ще се окаже, че духчето е изключително опасна, а дали няма да е и първата жена на Халис, май натам клонят нещата.

# 497
Някой може ли да каже каква беше заплахата от листчето? Тази глава в леглото ми дойде в повече, признавам си,  изведнъж стана хорър. Защо ли я сряза така корема,  Сейран? Не вярвам още да е бременна, ако е трябва да й се гади, то си беше спазъм направо както при Есме..странно

Честита сватба,Курбана е нарязан ,това очаква децата и внуците ви

# 498
Отдавна не съм публикувала Рамооо
Ето гооо 😍😍😍😍😍

# 499
Поздравления за брака, заклахме курбан. Ред е на вашите деца и внуци.

# 500
Здравейте!

Изгледах серията, но нещо не ме грабна.
Имаше няколко силни момента - раздялата на Кязъм с Хатуч, разговорът на Ферит с Пелин, момента с полагането на халките  на Сейфер, много фин и хубав момент, надмогването над гнева от Ферит при залавянето на Сертер. Браво на него, успя да се въздържи и не го преби, спомняйки си за делото на баща си, а го накаутира с няколко изречения, казани на място и точно.

# 501
Оффф, тази последна сцена 😬

# 502
😂😂😂😂😂😂

# 503
Само СейФер ме радват. Макар че Ферит ми остави едно такова усещане на моменти - когато Кая каза че Сертер заключил Пело и той изригна и после  когато Сейран , каза че Пело  сигурно е с Кая . Говори така , уж че му е все  едно за  Пелош , уж няма да отиде ако знае че е там   а пък..... . Нещо не ми се получи на тези места емоцията ,за друго не искам и да си помислям дори.
Халис колкото и пъти да се ожени , няма да го харесам. Такова "наследство" оставя на деца и внуци , че нямат спокоен ден. Трите кокошки /Ифа,Суна и Асуман/  и те кроят планове да  отстранят Хатуч.  Сега като научат за главата , да ги видя колко са смели. Да не се изнесат доброволно.
Суна , ех тази Суна , какво искала тя - да остане в имението и да е втора след Ифа. Дано не я съберат с Аби , той заслужава нещо по-добро.
Този треньор  изобщо не ми харесва. Дали целта му не беше да се намърда в имението ?
Интересна ми е историята на това "фламинго". Нещо  супер трагично се е случило , щом е толкова озлобена и отмъстителна.  Няма да е първата жена на Халис , той толкова ли не познава брата на жена си /Йокеш/.

# 504
На Феро защо му се развали настроението? Защото Сейран каза, че Пелин може да е с Кая ли?

Абе, все още е останало нещо в него към метресата, въпреки, че и каза, че ако е знаел за нея
нямаше да дойде. Добре, ама защо продължи да си отмъщава на Сертер. Трябваше да го
остави и да си тръгне. Нещо май СЦ не си затварят вратичката за тази връзка.
Токова радост и толкова целувки дано продължат Сейран и Ферит и никой да не може да
ги раздели.

ПП. Ками, писали сме по едно и също време. И аз съм малко объркана за ситуацията.
Ах, тази метреса пак ги навърза много около нея да се бият, сякаш е златна. Прекаляват
сценаристите вече с нейното  дразнещо присъствие.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 23:25 от Катерина49

# 505
Здравейте!

Изгледах серията, но нещо не ме грабна.
Имаше няколко силни момента - раздялата на Кязъм с Хатуч, разговорът на Ферит с Пелин, момента с полагането на халките  на Сейфер, много фин и хубав момент, надмогването над гнева от Ферит при залавянето на Сертер. Браво на него, успя да се въздържи и не го преби, спомняйки си за делото на баща си, а го накаутира с няколко изречения, казани на място и точно.
И при мен така. Много я проточиха тая сватба. А при сцената на Ферит с дървото направо си казах, ай го е заудрял, спирам с гледането.

# 506
Само аз ли си помислих, че Хатуч от яд към Халис че го е чакала толкова години и го е убила, но от страх е изкрещяла 😂😂😂
Мислех, че този брак до край е фалшив и ще си покажат истинските лица или Хатуч или Халис ама явно се обичат хората.
Искренно се радвах за Хатидже, жената колко щастлива беше и тя го заслужава:)

# 507
Излизат поредните скелети от миналото. Ужасяващо, но това ги очаква Корханови при такова минало на Халис.
Ще гледаме много мъст, драми, предателства и т.н.

Много се смях с чеиза на Хатуч, като дадоха розовия юрган, миленцата на една кука, каренца, покривки и ръчно изработени неща.
Сейфер бяха много сладки, натискайки се и в имението и в къщата на Кязъм. Там Ферит беше голям сладур махайки с ръка на Едже да се скрие и да не ги гледа като се натискат.
Беше забавно и как вдигна Кязъм, когато поиска Хатуч.
Сейферчетата бяха на ниво, големи сладури, всички им пасваше идеално. Много сладко се закачаха и на яхтата с Аби и Айше и помежду си. Обаче Сейран хвана Ферит, че гледа нанякъде, а той да не я плаши я заблуди, че гледа кученце.
Удовлетвори ме, че нито Ферит скри, че е попаднал в жилището на Пелин, нито тя скри, че е ходила при нея.
Наистина, след като тя му каза, че Пелин го е излъгала за онази нощ, падна останалата горчивина от техните влошени преди отношения, които нямаше да бъдат забравени лесно. Но с ледтова споделяне на истината от Сейран беше толкова на място слагането отново на брачните халки. Тук направо аплодирам сценаристите за това решение да затвърдят брака на Сейфер по този начин. Много ми хареса.

# 508
Отново изгледах реакциите на Феро - не ми харесаха , никак !  Дано са лошо написани и изиграни , защото ако  го съберат отново с  Пело .............. Ако това се случи , край за мен с дизито. Дори Афра и Мерт няма да ме задържат.

ПП  Пело си е патологична лъжкиня. На всички разказва , как другия  се възползвал от нея , след като я е напил. И всички вярват. Няма да се спасим скоро от нея , щом и се връзват и търчат да я спасяват.

# 509
Според мен Ферит иска по-скоро тая змия да не е около тях.
И да реагира някак е от его , не от любов.Рой човека наистина й вярваше , че е единствен за нея.
Аз му вярвам, че му е все едно за нея.
За бога вижте колко обича Жена си , обожава я.. за нищо от тази овца , не би я наранил отново.

Общи условия

Активация на акаунт