Отговори
# 570
Не знам дали ще се отървем от Пелин, ама ако Зерин и Кязъм някак се съберат, тогава ще има доведена дъщеря и ето ти повод за оставането на Пельош и в трети сезон. Rolling Eyes

Много ме е яд, че не видяхме нещичко от асансьора.. поне малко. Поне се надявам спойлера за банята да си остава Grin Няма ли една реклама на шампоана да направят?

# 571
# 572
Не знам дали ще се отървем от Пелин, ама ако Зерин и Кязъм някак се съберат, тогава ще има доведена дъщеря и ето ти повод за оставането на Пельош и в трети сезон. Rolling Eyes

Много ме е яд, че не видяхме нещичко от асансьора.. поне малко. Поне се надявам спойлера за банята да си остава Grin Няма ли една реклама на шампоана да направят?
Банята беше ханама,така че нищо няма да рекламират в баня нашите. И много ясно че няма да дадат как се кексуват,все пак е Рамзан/ Рамадан ,зрителя много е загорял да гледа кекс между СейФер обаче 😂🤭 .  Вярно че са 🔥🔥🔥,но все пак не мисля че ще повторят сцената от 34-еп. Двата просто наченки че правят нещо , евентуално за малко Корханче.Пускам ги с поздрав за една спокойна вечер на всички.

# 573
Момичета,гледах пак някой моменти от филма…..И така,Сейран с розовата рокля  и ме прободе една мисъл….всички отслабнаха във втори сезон..и Ифакат,и Пелин…а, Сейран напълня🤦♀….Мисля,че Афра е бременна…/може и да съм се филмирала,но съвсем сериозно го мисля/

# 574
Момичета,гледах пак някой моменти от филма…..И така,Сейран с розовата рокля  и ме прободе една мисъл….всички отслабнаха във втори сезон..и Ифакат,и Пелин…а, Сейран напълня🤦♀….Мисля,че Афра е бременна…/може и да съм се филмирала,но съвсем сериозно го мисля/

То и Мерт е леко закръглен, но аз си го харесвам така с повече бузки и коремче 😁
Голяма разлика имат от 2022 до сега.. и е нормално защото растат и се изменят Simple Smile
А относно напълнявено- човек когато е щастлив си му личи, дори ако това е няколко килца отгоре Simple Smile
За мен са си добре така
Стига с тия мускули и плочки 😁 малко бузки и коремче не са чак толкова зле.
Но Афра със сигурност не е бременна.. момичето има в момента кариера и сериал който ще има 3-ти сезон. Едва ли мисли за бебе точно сега. Но ще дойде и това време

# 575
Епизод 64 с 5М гледания в Ютуб за 24 часа!💥🤘👀

# 576
Епизод 64 с 5М гледания в Ютуб за 24 часа!💥🤘👀

Много яка корица са избрали 😏😏😏🔥🔥🤣🤣

# 577
Афра,ми е любима и много я харесвам,като жена.Зодия Стрелец е….и аз съм Стрелец.Кариерата ще ми е най-малкия проблем,ако искам дете…

Не казвам,че е бременна…няма как да знам…просто ми влезе в главата тази мисъл и реших да споделя.

# 578
Преди 1 година! ❤

Сега! ❤🔥

# 579
  • София
Афито поздравява Неслишах за рождения й ден

Снощи са снимали до късно в имението.

# 580
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Епизода си беше много хубав ,а рейтинга му е несправедливо нисък според мен.Но и на другите сериали с изключение на Шербета положението им е такова доколкото видях.Сигурно отчасти този спад е заради Рамазан -а като добавим и предстоящите избори и в добавка и ,че и нашите хора се изложиха само с един трейлър ,а и присъствието на Пелин изобщо не спомага за оправянето на нещата.Но чак пък заради една Пелин да не си гледам сериала заслужава ли си ThinkingЗа мен определено не си заслужава ,нооооо за много хора явно не етака.
За така наречената ревност на Ферит ,аз такова нещо не видях .Той единственото което изпитва вече е яд и съжаление  ,че така се  е подвел по това  момиче .Заради интригите на Пелин и заради собствената си глупост и голямото доверие което и е гласувал Ферит още малко и щеше да изгуби най-хубавото нещо което му се е слсучвало в този живот ,Сейран .Като бяха при Пелин със Сертар и Кая ,Ферит не скочи да бие Сертар защото чу ,че онзи се възползвал от Пелин ,а защото го видя ,че за миг се разсея и това беше възможност да му вземе оръжието и да го  неутрализира.
Сцената във бръснарницата беше много хубава .Ферит ,Орхан и Халис видяха техните по млади Аз ,но Ферит видя и Фуат и беше много мило когато Фуат му се облегна на рамото и си затвори очите ,все едно ,че като че ли вече е спокоен за брат си и може душата му да почива в покой.
Хатуч и Кязъм също бяха много милички ,той като не искаше да я пуска да тръгва в сватбения ден.Как ревеше като малко дете  горкия  Cry
Всички сцени между СейФер също бяха много хубави.Да видим този спазъм в корема на Сейран от какво е Thinking Бременност или болест ,ще видим нашия сценарист какви ги е измислил.

https://x.com/editskd03/status/1773890445866614807?s=20

Моето мнение изцяло съвпада. Аз не видях и капка ревност от Ферит, по-скоро безкрайно самосъжаление и разочарование, че е вярвал на тази жена. След това, когато прегърна Сейран и се разплака, беше все едно и казва - как можах да ти причиня всичко това заради тази, която ме е лъгала толкова време, как можах да и вярвам на тази. Това е моят прочит.
Твърдо вярвам, че Ферит няма да бъде свързван повече с Пелин. Даже напротив!

# 581
Гласували Sunglasses

# 582
Днес е ден за размисъл в Турция ето и от другите ни актьори актуализации

# 583
  • Яко в Матрицата...
Днес гласуват, не е ден за размисъл. Надявам се в Истанбул да си остане на Имамоглу 🧿🧿🧿

# 584
  • София
Забелязахте ли, че в голяма част от серията Мерт куца. Някой да е чел нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт