Отговори
# 600
Според мен Ферит иска по-скоро тая змия да не е около тях.
И да реагира някак е от его , не от любов.Рой човека наистина й вярваше , че е единствен за нея.
Аз му вярвам, че му е все едно за нея.
За бога вижте колко обича Жена си , обожава я.. за нищо от тази овца , не би я наранил отново.

Ще се радвам , ако се окажеш права.

# 601
Много се надявам утре да имаме силен фраг, защото с този рейтинг 3 сезон не мисля, че е сигурен. А докато чакаме, да споделя спойлерите, на които попаднах:
Скрит текст:
Сейран не е отровена. В някакъв момент се говореше, че тя ще бъде отвлечена. Ако това стане, то Акън ще го извърши. Очаква се Невра скоро да излезе от сериала, а в следващия епизод може би ще бъде отворена най-сетне темата с клоуна. Видях, че някои профили писаха, че сцените с нея напълно отпадат и акрисата вече не е част от каста. Финалът на епизода ще е тежък и ще завърши с нечия смърт - на Хатуч, на Есме или на бебето на СейФер. (Аз си мисля, че ако има такова нещо, ще се разделим с Есме. Така или иначе ни подготвяха за това със сцените в болницата).

# 602
Hug  Hug  Hug
Момичета за смъртта на Йокеш и в Х  се коментира ,че е дело на сестра му,за да подтикне Акън към действие .Като нищо може да го е направила тая забулена лелка ,защото май доста мрази брат си доколкото разбрах от съскането и .Обаче то тя и кой ли обича всъщност ThinkingМрази всички Корхан ,и Шанлъ май са и в списъка и брат си не обича стана ясно и на Акън все съска -абе с две думи един "прекрасен" и силно "одухотворен" човек е тя.
Дано Акън също като Ферит да успее да излезе от този задушаващ кръг на вечно отмъщение .Все пак е лекар и се надявам ,че и това ще му помогне да се промени ,макар че мамето  му както и Йокеш преди това доста се старае да го насъска.
А двете новосформирани двойки Ифакат и Шехмуз и Зерин и Кязъм си представям ако създадат наследници какви ли биха били Thinking Нека имат деца няма лошо ама комбинацията между гените им ще бъде страховита сигурно.  Thinking  Ифош със сигурност ще измъти яйце от което ще се роди драконче  Simple Smile  ,но с евентуалното детенце на Зерин няма да се бъзкикам защото то ще е полубратче или сестриче на Сейрош и след като  Кязъм може да създаде такива красиви момичета като неговите и едното при това да е и добричко и миличко ,а другото ако не го манипулират също е добро та и евентуалното ново бебе има вероятност да стане добър човек въпреки майка му.
И последно да добавя ,че Сейран беше много красива и със страхотна рокля на сватбата . Heart

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 20:45 от Eny87

# 603
Eny87 -И аз съм убедена,че или То скри някъде чичото и манипулира Акън,или  има пръст в смъртта му.Относно новоизпечените любовници,трябва да им дават противозачатъчни,жалко че Султан я няма.Тя вече има опит.Пък и знае иновативните противозачатъчни с "удължено освобождаване"!Обаче най-плодородна си остава Пипилотка Общата.След "клането и дрането" се надявах да кажат докторите,че няма да може да има деца.Да,ама не!Освен безсмъртна се оказа и издръжлива.След такова "клане" нормална жена няма да помисли за мъж поне година,а тя веднага се зае да навакса пропуските.Оказа се,че и Кая не е гнуслив.Обикновено за такива като Пипин всеки "следващ е втори",но Кая идва от Лондон и не мога да повярвам,че не е чувал за нещо като "предпазно средство" за мъже и болести предавани по "крив път"!

# 604
Добро утро момичета!
Има ли други, като мен, които мислят, че отрязаната глава не може да се настани в леглото на младоженците без помощ отвътре?
При, толкова засилена охрана е невъзможно. А, на подписването бяха само хора от семейството, все си мисля че някой от тях е съдействал.
Някак не виждам Ифа или Суна да са замесени в това. Треньорът на Асуман е вариант…, нали вече е с достъп до имението.
Изобщо не ми се иска, но дали не е време да сринем единственият бетон в историята- предаността на Латиф 😏

Не ми си мисли, какво ще се случи с Абидин в следващият епизод 😏

Хубав, слънчев Понеделник!

# 605
  • София
Добро утро!
Мисля, че ще е някой от охраната, подкупили са го. Ако разберат кой е ще стигнат и до това кой го е поръчал.
Интересно дали днес ще има фраг, не могат да си позволяват закъснение вече.
Дано вдигнат рейтингите този петък. Серията е много гледана в YouTube.

# 606
  • Пловдив
Добро утро!
И аз съм на мнение, че без помощ от вътре (охраната) е невъзможно да се сложи главата.
Четох, че ще имат съмнение, че е работа  на Сертер, но ще се окаже на Акън и майка му. Колко е верно предстои са видим.
Надявам се тази вечер да имаме един силен фраг.
Хубав ден!

# 607
  • Яко в Матрицата...
Добро е утрото! 😃☕

Джули, главата няма как да попадне в покоите на дедето без вътрешен човек. Надявам се само да го открият в тази серия, да не чакаме много.

# 608
Добро утро к от мен! 🫶
Последната снимка на Рамо в инстаграм с над 1М харесвания! 🧿

# 609
Ако бях написала, всичко което мисля за епизода в един пост, щеше да е безкрайно дълъг и объркан. За това ви връщам към него от време на време, в опит да обясня какво ми хареса и как го чувствам Simple Smile
Надявам се да не досаждам Smirk

Направи ми впечатление Пролетта в епизода.
Пролет, като промяна, като пробуждане за ново начало, като пренареждане, като напъпила надежда, като стопляне отвън и вътре в душата.

Още в началните кадри асоциацията ми беше такава. Необичайното раздвижване в имението, озарено от първите пролетни лъчи, в трескава подготовка да посрещне новата господарка, в абсолютен синхрон с природата, която се подготвяше за своята Пролет.
Някои приемаха с усмивка почти истеричната суетня и се наслаждаваха на топлото време и новото начало, други предпочетоха да останат затворени в ледената прегръдка на своята зима, твърде уплашени от идващата промяна.

В същото време, друг герой изживя, може би първото свое пробуждане. Ифакат и нейният последен шанс да бъде майка.
"Не очаквах, че този ден ще настъпи така бързо.
Може би в мен винаги се е криела жена, която иска семейство и деца.
Как да ти обясня?
Вътре в мен има някакъв Съд. От една страна са моите съжаления, от друга щастливите ми моменти."
Никога не съм виждала Ифакат в подобна светлина! Видях много искреност в нея за пръв път. Дали е пробуждане или моментна слабост... Ще видим.
Дори в романтичното обяснение на Шехмуз имаше много Пролет Simple Smile
"Знаеш ли какво виждам гледайки в теб?
Пролет!
Златните ти коси, приличащи на залез. Твоята усмивка... Сякаш слънцето специално избира да свети чрез теб. Ти си пролетно утро. Ифакат, много си красива. Красива, като всички сезони"
Всъщност тази двойка ми харесва.

Дали Аби ще даде шанс, нова Пролет да напъпи в сърцето му или ще продължи да гледа с носталгия към онази, която се покри в снегове, и може би някой ден тя ще му позволи да я стопли?

Пренареждането се случва по естествен път и без деде да тропа нервно с бастуна.
Толкова нормално ми изглеждаше да видя Ферит като новият закрилник на семейството. Няма по- всеотдаен от него. Може би единственият, чието сърце може да побере всички и да се отнесе справедливо към всеки без изключение. Начинът, по който подчерта няколко пъти, че Кая е част от семейството, говори че взаимодействието му с него вече е друго ниво. Стопляне...

Деде Халис отсъстваше, такъв какъвто го познаваме. Изглеждаше омиротворен и отдаден на една любов, на която й беше забранено да бъде изживяна. "Имах хиляди желания, като поет или като владетел"
Някога в миналото, той избра да бъде владетел, сега е доволен да бъде просто поет, който реди стихове за последната си Пролет.
"Когато почувствах, че се влюбих в теб, осъзнах колко съм уморен.
Как се успокоих! Утихнах, като Пролет разстилаща се над морета.
Сега моят трон е скутът ти."

Дали отрязаната глава ще върне фабричните настройки на всички или Пролетта все пак ще покълне...?
Нямам търпение да видя.

# 610
Надявам се Шехмуз да не направи дете на Ифакат.Насявам се да я манипулира, за да влезе в леглото му. Тази жена заслужава да получи това,което тя прави на хората около себе си

# 611
  • София
Ако Ифакат най-после има собствено дете може да се промени и да спе да мисли само как да е най-главната в имението. Ако детето е от Шехмуз тя реално няма какво да прави повече там и трябва да отиде да живее при него.

И на мен ми хареса как Ферит взе властта от дядо си. Единствено това, че на работните срещи ходят само Орхан и Кая не ми харесва.

В последната серия окончателно изчистиха 19-ти епизод. Сега е наред клоуна, после плюнките и зарязването пред къщичката.

Спойлери с автоматичен превод

Скрит текст:
— Невра напусна сериала и нейните сцени бяха отменени и няма да бъдат показани.
— Когато Ферит разбере, че Сейран е клоун, той ще облече костюм на клоун
— Акин ще уреди инцидента.
— Абидин и Суна ще станат двойка в сезон 3, Кая ще замине сама за Лондон, на Пелин ще се случи нещо лошо.

По-рано имаше теории, че Сейран може да има стомашни проблеми поради това, че баща й я бие.

# 612
Мистери, ака как тази елитна мома няма да я дават повече, бе Smiling Imp

Някакси и аз храня надежди още за Ифакат. С Шехо са много хубава двойка, нека си имат и детенце Wink
Най-дразнещ елемент за мен в момента е Суна и става все по-противна.
Пелин поне това добро й направи на Сейран, като каза, че Суна е хвърлила око на зет си. Сега остава Сейран да си го спомни и да държи аблата далеч от спалнята си и от Феро.

# 613
Аз пък четох:
Скрит текст:
че Пипи щяла да се лекува, но ще избяга от болницата и щяла да се самоубие.
А за Сейро пишат, че ще има трудна бременност, заради боя от баща й

# 614
Айдеее! Днес ще ни огрее! 🔥

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 14:21 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт