Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 23 975
  • 465
  •   1
Отговори
# 375
Не съм коментирали смяна на адрес, а че като имате чуденки е най-удобно да "тренирате" с попълване на заявление и веднага се вижда къде колко точки имате или дали примерно ви отразява скоро променен адрес. Особено сега като е обявено класирането и свободните места. Тези, на които им предстои кандидатстване следващите години също може да пробват сега да тренират, за да си проверят нещо, ако ги смущава. Защото през останалото време на годината системата не активна. Единствено при редактиране на профила на детето може да си проверявате адресите дали са ви актуални и правилно въведени, защото веднага отчита проблем и излиза съобщение.
При наличие на различни адреси участвате и с двата. За щастие са измислили системата да е "умна" и автоматично да преценява постоянен или настоящ адрес е по-благоприятен за дадено училище и няма нужда някъде из сайта да се въртят адреси при попълване, за да излезнат правилните точки.

# 376
  • Пловдив
Не се пита дали е нужно да ги върти, за да получи точките, това казах по-горе. Няма нищо за въртене и сменяне, защото в заявлението се вписват едновременно и двата.
Цитат
Т.е не е нужно някъде отново да сменяте и посочвате адреси.

# 377
Аз разбрах , каквото питах, благодаря.
От около две години промениха точките за ДГ като стандартните 19 се достигат само при съвпадение на постоянен и настоящ, точно затова ми се струваше, че изпускам и тук някоя уловка.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 22:45 от Г-жа Шантал

# 378
Къде ще са първокласниците от Княз Александър, някой знае ли?
Кой определя къде ще бъдат учениците - кметът, РУО, директор?

# 379
Още нямало заповед къде ще бъдат.

# 380
Здравейте,
Може ли някой да ми предостави информация, кои ще са учителите в първи клас за новата учебна година 2025/2026 в ОУ Душо Хаджидеков на ул. Богомил 32?

# 381
  • Варна
Някой може ли да ми даде мнение за Даниела Минчева и Мария Паскова, които ще поемат 1ви клас в "Петър Берон"?

# 382
Минавам да споделя, че в ЧОУ “Искра” са отпуснали целеви стипендии и такива с държавно финансиране.
Ако някой има желание може да кандидатства на следния линк - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq4qNvrduQmVaScxsbm2WR … gdku6f8w/viewform

# 383
  • Пловдив
Здравейте, имате ли информация за СУ “Черноризец Храбър” ? Паралелки, госпожи, всичко ще ми е от полза. Училището ни е по район от 2.9г и сме с 97т. Имат обявени 140 места, но 185 деца са само на първо желание. Също така къде може да се провери “случайното число” или в тази система няма такова?

# 384
Има случайно число, което не е видимо за ползвателя.

# 385
Има, но, както Mometo е споменала в момента не е видимо.  Чак на класирането ще го видите.  А и преди него играе годината на регистрация. Няколко поста по-нагоре съм писала по темата за класирането в случаи с много кандидати. Дано имате късмет. За съжаление моето дете беше в сходна ситуация с друго училище. Буквално за 5 места се размина. В интерес на истината имаше хубаво случайно число и беше сред първите от нейната година на адресна регистрация, но имаше прекалено много кандидати с адрес от предходните години. Не забравяйте да си включите в сметките и тези с повече точки, но на второ и поредно желание.

# 386
Заявлението можеше ли да се редактира, ако вече е подадено?

# 387
Трябва да го анулирате и да подадете ново - по спомени от преди 2 години.

# 388
Имате ли информация кои госпожи ще поемат първи клас в Райна Княгиня, както и препоръка за съответна?

# 389
Привет, приеха ни в ПГна училище Кочо Честименски-6годишни. Търся майки с деца, които също ще бъдат там на есен, за да запознаем децата.

Общи условия

Активация на акаунт