Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 24 065
  • 465
  •   1
Отговори
# 330
Преди 4 години, когато кандидатствахме за тези 3 паралелки с големия ми син, беше голям късмет, че го приеха - училището ни е в граничен район, .т.е. не бяхме с макс. точки, и имаше доста деца със същия брой такива, т.е. предпочели да не изберат това, което ни е по район - СУ "Братя Миладинови".

# 331
А защо за Княза няма информация, някой знае ли? Ох, срокът бил 12.05.
Някой ходи ли на отворените им врати, колко паралелки се очакваше там, 4?

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 13:00 от Г-жа Шантал

# 332
Да, много зависи и от това колко голям е съответния набор.

# 333
  • Варна

Направих тази карта според една статия за училищата с най-висок резултат на НВО за миналата година. На някой може да му е от полза.

# 334
  • Пловдив

Направих тази карта според една статия за училищата с най-висок резултат на НВО за миналата година. На някой може да му е от полза.
Това за НВО в седми клас ли е?

# 335
ОУ Васил Левски??? Нямам спомен от високи резултати там, но може и да се лъжа...

# 336
  • Пловдив
Темата е за началните училища.
Предполагам резултатите са за НВО след 4 клас.
Левски не е посредствено училище в никакъв случай и резултатите са напълно нормални за него.

# 337
  • Пловдив
Темата е за началните училища.
Предполагам резултатите са за НВО след 4 клас.
Левски не е посредствено училище в никакъв случай и резултатите са напълно нормални за него.
Защото го няма Ботевото, а то за миналата година е на челните места в област Пловдив. Затова попитах.

# 338
  • Пловдив
Ясно.
Не съм я гледала под лупа.
Просто предположих, че съдържанието кореспондира с темата.

# 339
  • Пловдив
Има математическата, а ги няма началните. Явно резултатите не са за 4-ти клас.

# 340
  • Варна

За 4 клас са, математическата е там по друга причина.
Ще намеря статията, по-която съм я правила и ще ви я пусна и нея.

# 341
Нещо не е както трябва - НУ "Климент Охридски" беше с най-висок резултат в областта миналата година и на 29 място за цялата страна, а го няма на картата? И "Патриарх Евтимий" го няма?!
Информацията е на един клик разстояние, например https://u4avplovdiv.com/%D0%BD%D1%83-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0 … D0%B5%D0%B3%D0%B8

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 23:18 от Mometo*

# 342
Здравейте,
предстои ни кандидатстване и се интересувам имате ли впечатления от госпожите,които ще поемат първи клас и като цяло от училище "Св. Патриарх Евтимий"? И Антим 1ви,благодаря  Simple Smile

# 343
  • Пловдив

За 4 клас са, математическата е там по друга причина.
Ще намеря статията, по-която съм я правила и ще ви я пусна и нея.

Само дето училищата на първо и второ място липсват Grinning
И други от тези до 10-то място липсват. За сметка на това има такива, които са след това.

# 344
Системата за кандидатстване е отворена.
Сега да попитам.Някакви актуални мнения за учителките в Кочо Честеменски?Аз от тук от там чувам само,че директорката не била добра.Но какво значение има директорката, нали тя не ги обучава децата?Или нещата са свързани,а не виждам връзката.Всичко ще ми е полезно като информация.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт