Отговори
# 195
този разговор май е най-интересен от всички, но Нези като ни каже ще знаем повече.
предизвика я много
Ямур взе пистолета и стреля

# 196
Малеее, Дахан е като господ за тия хора.
И комисаря се появи

# 197
Еко представи Дах. пред хората в дома му като Гадар
мали, тия хора е всеки с проблемите си и всеки иска помощ от Гадар
Комисаря и той дойде
пита Еко какво става там...

# 198
# 199
Комисаря вече има свидетел. Онзи на който му отряза ръцете.

Свърши.

Обаче по жестокост Дахан по нищо не отстъпва на Екбер.

# 200
Момичета дали не отиваме към някакъв край? Как мислите?

# 201
В смисъл край на сериала ли? Защо така мислиш?

# 202
Не, знам, какво да мисля, но без хубав превод не ми хареса серията, уж много неща се случиха, но ми беше мудно. След превод ще се изкажа по достоверно

# 203
Ами... не ми харесват тези сбогувания.
Мюдюр, Курт и Дахан сякаш се сбогуваха по между си. Мюдюр се сбогува с дъщеря си.
Комисарят хвана Дахан.
Екбер предизвика Ямур да стреля в него...
Какво да си мисля.

# 204
Серията не беше толкова лоша. И по-лоши е имало. Но очаквах повече. Слаб е съспенса в сериала. Няма въображение сценариста. Като цяло нищо не се случи кой знае какво. Имаше там някакви интересни индивидуални моменти, но нищо уау. Както примерно миналия път.
Много слаби образи. Много. Някои вече даже досадни. Никаква дълбочина в изграждането им. Също и нелогични, необмислени действия на някои герои.
Това е общо взето моето мнение. Не мисля, че нещо ще се промени. Просто сценаристите са слаби.
Ще се наслаждаваме на играта им и толкоз. Най-вече тази на Чачо. Какъвто и да му е образа, той играе като звяр. Всяка емоция я изписва на лицето си😍

# 205
Нези, защо финал. То сякаш точно започва.
Няма начин това да е края. Дахан ще го пуснат някак. Хората ще излъжат., че е бил с тях. Не знам.
Лейля май я отпратиха само.
Курт не вярвам да предаде Мудур. А Мудур не знам какво ще прави.
Ямур не мисля, че е убила някого.
Абе има още какво да се прави.

# 206
И Лейля си тръгна
Рано е да свърши според мен, искат да ни държат в неведение, за да има интерес

# 207
Йо,съгласна съм!
Чаатай,както винаги блести.  Той влага душа във всичко, което прави и привлича всички ни като магнит.
Но всичко останало е супер зле.
Много нелогично ми се струва всичко!
Не знам...
Ще гледам пак, за да си изясня всичко,но ние си мислехме едни неща, те правят съвсем различни!

# 208
Йо,съгласна съм!
Чаатай,както винаги блести.  Той влага душа във всичко, което прави и привлича всички ни като магнит.
Но всичко останало е супер зле.
Имаше една сцена, докато караше и търсеше Айдън. Гледаше си спокойно и не беше в образ. Много странно ми стана. На Дахан погледа е много сърдит. Как само играе с лице и очи този човек.

# 209
След този епизод оставам с впечатлението, че половината от героите са за психиатрична клиника.

Общи условия

Активация на акаунт