Отговори
# 210
Играе,Гери, но какво от това!
Аз до тази серия бях оптимист,ама нещо пак се отчаях.
Дано Жаки да е права и само да ни заблуждават.

# 211
Абсолютно съм съгласна с Нези и Йоана
Много неадекватни неща имаше в серията...наистина беше зле.
За сценариста отдавна съм си казала мнението...най-слабото звено на сериала

# 212
Здравейте. Късно се присъединих, затова не мога да коментирам като  цяло серията. Няма и да се шегувам,много . Но ако се отървем от най-хитрия Екбар, барабар с Лейля  си е голям напредък  Joy
Сега сериозно, ако сценариста е  по-добър сериала има много добър потенциал. Има много добър каст и замисъл. Сбирката в дома на Месут никак не ми хареса. Сякаш единствения престъпник  за комисаря  е Дахан. Никак не ми се връзва..

# 213
Този мъж и тази  жена,  молят Дахан за помощ за дъщеря си и сина си. Дахан, от една страна,  иска да им помогне, хора в трудни ситуации са, от друга страна, се ядосва на Месут, а от трета страна трябва да продължи войната, която си води.
Нещата се случват едно през друго, без никаква логика и времеви интервал.
Айдан се оправи като с вълшебна пръчка, Дахан веднага си тръгна, не си казаха почти нищо.
Онзи с отрязаните пръсти, кога го бинтоваха, кога отиде да показва кой е Гаддар.
Тоя лаптоп, толкова го търсеха и никой не го погледна.
За Курт вече не знам какво да кажа...
Енвер и той какво прави, никой не знае.
Сигурно ще се сетя още неща.

# 214
Нине, съгласна за мнението за сбирката....беше пълна пародия.
Месут и той доста преигра в тази серия, чак ми изглеждаше луд

# 215
Аз чакам да качат серията  в ютуб. Иначе гледам клепчета в Интернет на това което не успях. Яд ме е,че не можах да гледам онлайн. Но явно съм тръгнала с голямата кошница  за гъби.
Не се разочаровам, но очакванията  ми за този епизод бяха големи.

# 216
Месут е луд. Той нали лекарства пие.
Ама наистина няма никаква последователност. Абе това да не е замислено като пародия на екшън.

За мен залавянето на Курт беше абсурдно. Първо е като нинджа и 5 секунди по-късно се тътри по стълбата и го трепят. После нарочно ли мина пред входа. Нарочно ли не спря да налага онзи, за да го хване другия. Че Дахан с един удар ги поваля

# 217
Нине, съгласна за мнението за сбирката....беше пълна пародия.
Месут и той доста преигра в тази серия, чак ми изглеждаше луд
Абсолютно! То бива от време на време да пуска по някоя шега, но сега направо прекалиха!
Тая серия само него гледахме и неадекватните му изблици!
Лейля като му каза,че иска да занесе лаптопа в полицията, той полудя! Защо нямала доверие на Дахан ,как можело и още куп простотии!
После  заведе  Дахан да помага на жената. После доведе още хора. Кому беше нужно това?
Рузгяр и той като муха без глава.  
Айдан и тя- събужда се, едва  оживява и Лейля и е трън в очите !
Направо ще полудея!
Що за сценарист е това???
Да, за Курт да не говорим!
Екбер първо се чудеше как да го убие- със змията или с отрова.
После той си говори спокойно по телефона с Мюдюр...

# 218
Ох, момичета, тази серия е толкова неадекватна, че няма накъде.
Вече съм сигурна, че Чачо не е знаел на какво се е подписал.
Вече Чачо като види тоя сценарист в предложен му проект, трябва да бяга с 200

# 219
Абсолютно са за психиатрията.
Този Месут...ще ме прощавате, почва вече много да ме дразни. Освен че го представят луд, го дават и доста глуповат. За какво ги събра всички вкъщи да се оплакват? На Дахан лошо му стана. Вместо да го прикрие и помага, той сбирка им прави да го молят за помощ. Напълно излишна глупост.
Комисаря....ох този човек ...значи след образа в Кюбра и този тук, самият актьор ми опротивя. Той не е виновен, знам, но много ми идва. Толкова завистлив и смотан да го представят. Срам за полицията като институция.
Айдан....и нея я правят да изглежда като излязла от лудницата. То бива ревност, ама нейното изглежда като мания. Изобщо не се държи на положение.
Ямур...с тоя голям корем...пред раждане...отиде в дома на мафиота? За какво? Какво си мисли, ме ще постигне? Ако изобщо имат за идея тя да мисли?
Майката и бащата на Дахан...изобщо не са за коментиране. Тези двамата защо са били заедно и как са създали 3 деца, мистерия.
Ако и Курт направят предател, като цената, която плаща, за да е жив...съвсем ще ме отчаят.
Енвер...психично болен. Грижа го е само за Ямур явно. Всички останали за него нямат стойност.
Като цяло най-адекватна в тази серия беше Лейля, колкото и да е странно аз да го кажа. Ама може би, защото я даваха малко.
Просто не знам какво да кажа, защото стана дълго. Добре играят всички, но играят в пълен бъркоч🤷‍♀️

# 220
Екбер го пазят сто човека.
А изведнъж, той вика на Ямур, ето ти пистолет, застреляй ме, виж хората ми ги няма.
Тя искаше да поговорят, той я извади извън нерви,като и говореше глупости,не била жена за Енвер, такава била,онакава била!
Да, Лейля беше най-адекватна!
И това спасяване на Айдан, пълен майтап!
Ние очаквахме силна сцена, а то...смях!

# 221
Gaddar епизод 10

# 222
Качих ли го?
Ще прехвърля на бързо някои разговори и си лягам.
Утре ще пиша пак.
Като цяло съм ОТЧАЯНА!
Confused

# 223
И аз ставам момичета. Трябва да приготвя и вечеря. При нас е още 9 часа😀
Няма какво да се отчайваме. Няма да е дълъг сериал. До май месец най-много да изкарат. Актьорите са супер, така че заради тях поне ще гледаме. Каквото, такова. Дано поне има добър край😀
Лека вечер и до утре🌺

# 224
Ние очаквахме да има повече АйДах, а то нищо интересно. Кому беше нужно това халюциниране. Айдан през цялото време нещо дуднеше, откъде намери сили не знам, пак я направиха истеричка.
В болницата сцените също бяха много слаби. Ако съм на мястото на Сюмейе ще избягам от тоя проект, направо й се подиграват с образа.

Общи условия

Активация на акаунт