Отговори
# 225
Нито един образ не е читав.  Това се дължи на слабия сценарии.  Никаква връзка с предния епизод. Причинно-следствена връзка йок.  За капак странни и ъпсурдни  сцени като отрязаната ръка и сбирката на Месут. Smiling Imp

Нали това е мафията. Трябва да има как логично да направят обрати и интриги.

# 226
Единствения готин екшън момент в серията беше на Оя

# 227
Аз пак да си кажа, че не съм чак толкова разочарована. След сватбата това си е добра серия. Всичко, което казвате е факт. Аз не знам този сценарист откъде са го намерили. То сигурно ако актьорите сами си играят без сценарий може и по-добре да се получи.
Няма нищо от първите две серии. Там ефекти имаше. Абе и някакъв смисъл имаше, причинноследствената връзка имаше. Вече йок. Вече са само нахвърляни сцени. То флаговете затова са така мистериозни. То и серията не е подредена

# 228
Просто нахвърлени сцени, без никаква мисъл и последователност.
Да ви кажа втория фраг беше по-интересен от серията.

# 229
Дано като видя субтитри се успокоя. За Айдън и Дахан не знам какво да кажа, очаквах само да си говорят за тях.. А отново видях нещо интересно в монолог на Дахан.  Разбира се това не е драма, за да гедаме три часа сополи и сълзи., и по-добре. Сценариста има много странен начин да ни покаже това което иска или просто героите са прекалено сложни за да ги разбирам. Joy

# 230
Рейтинга от снощи
Очакваше се - слаба серия

И конкуренцията

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 09:10 от jackie.

# 231
Добро утро!
Напълно очакван рейтинг!
Епизода снощи меко казано ме изненада.
Както казвате-разхвърляни, непоследователни действия.
Да започнем от спасяването.
Екбер уж каза ,че ще му каже къде е Айдан, когато го пусне и ,че не иска тя да умре, а правеше всичко, за да не може Дахан да я спаси. Защо?
Самото спасяване- повече комедия,отколкото любовна история.
Защо? Толкова ли нямаше какво да си кажат,та трябваше отново темата да е Лейля.
Месут няма да го коментирам, вече прекаляват с него.
Лейля-нейната роля беше най-нормална,въпреки,че и с нея нещата не са съвсем логични. Изведнъж намери компютъра, изведнъж тези,които я търсеха(съдружниците на баща и) изчезнаха. Така търсения компютър, никой не го отрази особено.
Тя реши да се върне към живота си. Защо? Вече няма от какво да се страхува или разбра,че Дахан обича Айдан?
Ямур, до скоро вярваше,че Енвер е бизнесмен, а после каза на Рузгяр, че брат им е прав и той трябва да стои далече от него.А нейното било различно, тя го обичала.
А Енвер? Той какво прави освен да събира хора от улицата ,уж за война срещу баща му. Човек,който без да му мине окото застрелва човек, а когато Ямур му каже нещо, става кротък като агънце.
Оя не ме изненада- знаех,че ще скочи срещу човека,който заплашва дъщеря и. Ама да беше казала едно "благодаря" на Дахан. Тц! Подмина го като,празно място!
Курт- знае,че Екбер ще иска да го хване жив, но се мотае по улиците с Мюдюр, а после най-спокойно си отива вкъщи.
Мюдюр е в опасност също, но отива да яде миди.
Каза на дъщеря си,че трябва да замине още тази вечер и и пожела щастие.
Това ли беше историята с нея?
Дахан- не иска никой да знае,че е Гаддар, но пък не се крие. Застава пред жертвите си с открито лице...
Единствената по-свястна сцена беше, когато си мислеше,че Айдан ще умре и се извиняваше за всичко,което и е причинил.
Каза и,че не може без нея, но когато не го чуваше!
После пак старата песен на нов глас.
Ако имате някакви въпроси, питайте,защото не съм чела всичко,което сте писали снощи
Така се ядасах,че даже и в ютюб не го гледах!
Жалко за Чаатай и за страхотната му игра!!!

# 232
Здравейте!

Честит Тодоров ден!
Честит Имен Ден на всички именници!

Нези, сега като те четох и реших, че най-разумното, което могат да направят е да покажат, че целия този фарс е някакъв сън на Дахан, след като е бил ранен в армията и лежи в кома.

# 233
Здравейте!

Честит Тодоров ден!
Честит Имен Ден на всички именници!

Нези, сега като те четох и реших, че най-разумното, което могат да направят е да покажат, че целия този фарс е някакъв сън на Дахан, след като е бил ранен в армията и лежи в кома.
Хаха! Цвети! Страхотна идея!
Hug
За Дахан не знам, но според мен Ямур си представя, че застрелва Екбер, освен,ако наистина не отиваме към финал.
Честит Тодоров ден!
Да ви почерпя за моята дъщеря- Теодора.

# 234
Нези, много добре си описала цялата серия, пълна бъркотия и слаби сцени. Толкова се надявах на една силна сцена между Айдан и Дахан, те ми дават първо халюцинацията на Айдан как пак Лейля й е главата...много тъпо.
Аз съм на мнение, че Лейля досега в нито един момент (изключвам дрогирането) не показа, че гледа на Дахан на нещо повече от подкрепящ я човек, нито пък е давала поводи на Айдан да ревнува. Тая любовна връзка беше май само в нашите глави. В тази серия само Дахан и Лейля не ме подразниха, всичко друго е сбирщина от разхвърляни сцени, коя къде попадне. Даже нямам намерение да гледам с превод, освен, ако не кажете, че с превод ви се е променило мнението за епизода

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 09:51 от jackie.

# 235
Според мен, Лейля се надяваше на нещо с Дахан, но вече разбра,че е невъзможно.
Реакциите на Айдан бяха много пресилени.
Живота и спасяват, а тя ... ревнува!
Това с котката и връзката с Лейля ,която намира серум, добре го бяха измислили.
Халюцинациите на Айдан ми харесаха само в частта, в която се досети, за свиренето с уста. Нищо друго.
Това с рязането на пръстите ми дойде в повече.
А за Гьокхан да не говорим!
Неговата единствена цел е Дахан.
Други престъпници няма.
Не хукна да спаси жената, но хукна да гони Дахан!
Rolling Eyes

# 236
Нези, много добре си описала цялата серия, пълна бъркотия и слаби сцени. Толкова се надявах на една силна сцена между Айдан и Дахан, те ми дават първо халюцинацията на Айдан как пак Лейля й е главата...много тъпо.
Аз съм на мнение, че Лейля досега в нито един момент (изключвам дрогирането) не показа, че гледа на Дахан на нещо повече от подкрепящ я човек, нито пък е давала поводи на Айдан да ревнува. Тая любовна връзка беше май само в нашите глави. В тази серия само Дахан и Лейля не ме подразниха, всичко друго е сбирщина от разхвърляни сцени, коя къде попадне. Даже нямам намерение да гледам с превод, освен, ако не кажете, че с превод ви се е променило мнението за епизода
Аз ще си призная нещо. Първите две серии може и по 3 пъти да съм ги гледала, с превод, без превод. Предната с превод не успях цяла седмица да я догледам. Останаха едни 15 мин. Тази дори нямам много желание да започвам. Аз ще си гледам сериала до край, но явно и в моите очи му падна рейтинга.
Лейля го харесваше, това и без серум го показваше според мен. Но не е била толкова настоятелна. Моя мъж ако ма води някаква така и ако видя всички сцени между тях с очите си, много ще се ядосам и направо ще сменя ключалката. Така, че я разбирам Айдън защо ревнува. Аз имам много мъже приятели. Това не е просто приятелство.
Имаше един приятен момент, но развален от крякането на Оя. Единствената хубава любовна сцена беше, когато Дахан си тръгваше от болницата и леко се усмихна на Айдън. Ама толкова леко, че може просто да не е бил намръщен. Останалото ми изглеждаше като нещо заснето без дубли. Цялата серия. Вече ви казах, че Чачо дори не беше особено в роля докато шофираше и търсеше Айдън на картата.
Месут много пресоли манджата.
Гьокан като някаква хлебарка се разхожда и никакъв респект не всява. Тази тормозената жена не знам как да го коментирам. Като сценка на самодейци беше.

# 237
На Лейля й беше толкова приятно с Дахан, колкото и на него. Просто им беше приятно да са заедно. Лейля го чувстваше по скоро като гръб на когото да се облегне, а на Дахан в началото му харесваше да си общува с нея, дори и изражението му се промени. След убийството на баща й започна да я закриля, а и трябваше лаптопа да намерят. Аз в нито един момент не видях, че тя да иска да бъде с него като двойка.

# 238
Здравейте, аз пък явно съм на друга планета, но  на Лейля  не й  хареса, че той  държи ръкатa на Айдън в болницата.  Странно беше как той си я дръпна веднага и се изниза без нищо да си кажат. Давам си сметка, че Лейля го  харесва, това не може да се изпари за един епизод, момичето може да насочи вниманието си към потенциално по-подходящия партньор Месут.  И двамата по своемо са още деца, с едни пискливи медени гласчета, идеал..  Това внезапно изпаряване на Лейля  е странно, но липсата на опасност  е ок, нали вече е предала нужната информация. Тя да не е мафиотка.
Относно Дахан , като се замислим какво прави с другите хора, не мога да чакам кой  знае колко много да се разтапя пред Айдън. Този самоконтрол който притежава, плюс безкрайните проблеми и опасности, предвиждат да няма време за драма. От психологична гледна точка това е много твърда обвивка, която е трудна за пробиване.  Мисля, че за такъв  човек това което видяхме е доста, многозначителна е сцената в която даде превес на емоциите си от евентуална загуба, но тя не разбра.   Не ме разбирайте погрешно, със сигурно може да има  романтична сцена с някоя девойка, но сега не беше момента за него и Айдън  Smiley
Ревността й я разбирам, да си кажа чесно и моя пулс ще се вдигне в тази ситуация.

# 239
Ама как  решихте, че Лейля си отива с Месут. Та те са две различни вселени. Месут е пълно куку, къде видяхте в Лейля такива наклонности...чак е обидно за момичето.

Общи условия

Активация на акаунт