Отговори
# 240
Аз харесвам образа на Месут, един от най-адекватно написаните е. Освен това не съм единствената, която ги вижда, като Бони и Клайд(из социалните медии),  значи има нещо което ги прави идеална двойка. Innocent

# 241
Лейля и Месут-не! Абсурд!
А тя ще разбере ли,че Дахан е убил баща и?
За другите неща съм съгласна с Нина.
После ще коментирам още някои неща.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 15:53 от NeZ_9

# 242
Месут и аз го харесвам, въпреки че снощи доста преиграваше, но като натюрел са много различни с Лейля. Грам не виждам съвместимост между тях. В соц. мрежи Лейля се чудят с кой да я свържат само и само да е далеч от Дахан. Първо беше с комисаря, после с Курт, а сега с Месут, ами смешно е.

# 243
Да взема и аз отношение по въпроса който обсъждате за Лейля, Дахан
В началото на запознанството бе една взаимна симпатия. На всеки се е случвало да срещне някой човек и веднага да го хареса и да усети, че може да му се довери. Това се случи при  Лейля, а Дахан нямаше как да й се довери, защото той целия му живот е много объркан, но в нея видя всичко онова, което искаше да има за себе си - нормален живот, да се усмихва, да погали и нахрани бездомно животинче, да получи без да е принуден да даде.
Самото име на Дахан е Планина, именно това е той за Лейля, планината на която да се опре след смъртта на баща си.
После се случи така, че разни зли хора тръгнаха след нея и понеже тя нямаше на кой да се опре се опря на Дахан, а той освен, че му бе приятно с нея бе и част от тези, които убиха баща й и я превърнаха в мишена за мафията.
Всеки е вторачен в момента на дрогирането на Лейля и това, което каза, но то бе казано не защото е влюбена в него, а просто, защото го харесва. Представете себе си в такава ситуация и някой хубавец ви спаси. Е, ми всеки би казал колко си хубав или колко си сладък, но това не означава, че сте влюбени.
Не че е нужна дори дрога, за да кажем на Чачо ако го срещнем колко е сладък.
После момента в болницата. Ами нормално е погледа на Лейля да се насочи към ръцете, това си е съвсем нормална човешка реакция. По- скоро той се смути, а не Лейля, защото като я видя веднага си махна ръката, и дори излезе от стаята. С тези си действия, за мен, той по-скоро казва на Лейля "Извинявай, бях се притеснил за нея", а не е нужно да се оправдава особено пред нея ако няма никакви намерения към нея.

За сега толкова, че много дълго стана.

# 244
Не искам да звуча все едно ти опонирам, Месут е малко странен, но като човек не е лош и е добър приятел. Като изключим вчера вечерта колко много ме ядоса, но едва ли го е направил със зли мисли. Предвид образа му, подобни изцепки са нормални. И аз, като цяло свързвам Лейля с  всеки, но не и с Дахан. Не симпатизирам на героинята и  не мога да го проеменя, засега. Лейля с гръм и трясък, ще се "завърне"  в следващия епизод и може с времето  да я   харесам, ще видим.  Все пак Бусе е  четвърта или пета  в актьорския състав.

Прави ми впечатлние, че продукцията рекламира и хаштага на АйДах,  а в същото време в сценария не дават материал на феновете да  обичат тази двойка. Вкараха Лейля и настана пак хаус, с много значителни сигнали.

Даже съм сигрурна, че сценариста не знае какво иска да ни покаже и на къде ще  вървят действията в сериала. Това  е проблема.  Анализите са епизод за епизод.
Сега се притеснявам за бебето на Ямур.

# 245
Нине така е, той сценариста пише серия за серия и не помни какво е писал в предишната.
Пълен провал е, тръгва да показва една линия, минава през друга и забравя, че не е довършил предната, а бе мъка..
Ясно е, че всеки ги вижда нещата по различен начин, все пак сме различни хора, в това е чара на разсъжденията.
Аз не виждам по никакъв начин да има смисъл от свързване на Дахан с Лейля, но както казваш Нине, по никакъв начин сценариста не се старае върху АйДах. Пълен фарс е образа на Айдан, чак ми става мъчно за Сюмейе, че хвърля толкова труд за този образ.

# 246
Нина, права си за бебето на Ямур, за притеснение си е. Корема й е доста голям, ще се роди и ще оцелее.
Но още с раждането си ще трябва да се бори за място под слънцето.
А при такива роднини и от двете страни, ще трябва да очакваме не дете, а огнедишащ дракон да стане,

# 247
В Сомера  сме четвърти

В ADBA сме трети

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 15:05 от jackie.

# 248
Добро утро☕️☕️☕️
Очакван и за мен спад в рейтинга.
Не е проблем в мача и Сървайвър, предвид рейтингите на другите 2 сериала.
Навсякъде пишат, че сценария е потрес и безумие.
1 коментар ме учуди- ако актрисата, играеща Айдан била друг, сериалът щял да лети. Та тя има 2 сцени на кръст в епизод от 2 часа. Как пък тя ще носи вина?
Трябва да доведат друг сценарист, ако искат поне 20 епизода да изкарат с що-годе нормален рейтинг.
Прочетох предложение за Гьокхан Хорзум- аз съм за.
Не знам какво правят Ай Япъм и Now, но трябва да виждат какво се случва и какво безумие сътворяват🤔

Малко и класация. Изпаднахме до 5-6 място в петък вечер. А бяхме стигнали 3то при интересни епизоди. Защо просто не задържаха тази линия? Нямам обяснение, наистина😔

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 13:02 от YoanaIv.

# 249
Ама какво им е виновна актрисата, при положение, че образа й е изграден супер неадекватно. Която и да сложат, пак ще е същият резултат. Аз затова написах, че този изграден образ е неуважение към труда на Сюмейе. Излишно хвърлен труд.

Ани, даже почти бяхме настигнали Рибарчето, в АВС1 ги бяхме надминали.

# 250
Именно. Бяхме стигнали до 3то място. Имаше загатване за интересни развръзки, които останаха в пространството. Аз очаквах да избухне истинската война между Екбар и Онур/Курт и Дахан. Последните да обединят сили и ум, за да преборят врага. А то...те се разделиха по живо, по здраво. Онур отиде да плаче. Курт се прибра, хванаха го, той седя и 3 минути реши да налага онзи човек, че да е сигурен, че останалите ще го стигнат. Дахан отиде на Месут да се жалва.
А пък с Екбер оставиха жените да се разправят, една от които пред раждане.
Да вземем един сценарий да им изпратим, малко да си пооправят настройките.
Никой от актьорите не носи вина. Справят се добре с това, което им е зададено. А то не е много🤔

# 251
Аз имам няколко чуденки.
Какво прави Фатма анне? Сигурно някоя баница готви.
Давут в автомивката ли спи? Откъде имат пари в къщата като само той ги изкарваше. Ветърчето чак снощи изкара някаква пачка с “честен” Труд.
Гюркан в отпуска ли е?
На Енвер с бизнеса какво става?
На шивачката какво и стана с драмата с Давут? 
За какво е бил заема на Давут?
Защо на предателя само око му извадиха?
Месут как се издържа като от 2 -3серии само за Лейля се грижи.
И въпросът който най-ме вълнува. Ямур на сватбата е почти без корем. Миналата седмица в една сцена бяха забравили корем да и сложат. Снощи беше пред раждане вече. Това седмица по-късно. Че и толкова няма. Даже като беше в офиса на Енвер корема не бяха закрепили та като седна до сливиците и се беше качила тази възглавница.
И пак ако не задълбавам в размисли ще продължа да го гледам заради Чаатай и Енвер. Това момче почва все повече да ми харесва как играе

# 252
Ани, естествено, че актьорите нямат вина заради това недоразумение наречено сценарист. Даже бих казала, че въпреки сценария те се представят повече от добре. Целият технически състав дължи извинение на актьорите, особено за сглобките в последната серия.

Гери, всички заради актьорите ще си го изгледаме, ама тоя сценарии ....майка плача

# 253
Прочетох ви!
Има неща, които съм съгласна, с други-не толкова.
За сценариста обаче, всички сме на едно мнение! Толкова интересни неща очаквахме да се случат, но се случи нито едно.
Започва нещо, после го изоставя.
Няма една централна история, около която да започват странични истории.
За АyDağ, съм съгласна, никой ни работи в полза на двойката.
А гледам,че днес в социалните мрежи основно сцената с плачещия Дахан е на дневен ред.
Тя беше и най- силната в целия епизод.
И сега, нещо, което може би няма да ви хареса,но аз мисля,че в този епизод Сумие беше много слаба като актриса.
Не и повярвах в нито един момент. Не ме докосна, не беше истинска. Преиграваше на места, бързо излизаше от едно състояние и влизаше в друго. Режисьор няма ли питам аз?

# 254
Нези, да ти кажа, сигурно и на Сюмейе не й се играе тая безумна роля, която я карат да пресъздаде. Не им е лесно и на актьорите да играят тези безумни сцени. Не знам дали няма да започнат и да недоволстват. Сюмейе първа трябва да скочи на тези нелепици, които трябва да играе.

Общи условия

Активация на акаунт