💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 041
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Я! Денис много добре пее.

# 181
Минавам да кажа, че на този етап Галена от жените ми е най- дразнеща, голяма лисица. От мъжете Тихомир, нагъл и груб, изобщо не държи на жена си

# 182
Гледам със закъснение. Симо и Богдана се имат за големи звезди. ОК, Богдана е симпатяга, но Симеон е мега напрягащото и надуто същество. Самочувствие до луната... а беше и мъж на Мариана Векилска. По едно време стана общински съветник от ГЕРБ  (до 2023 беше), сутрин даваше акъл от ефира на радиото къде да паркират хората, какъв бил трафикът, какви проблеми имала София, после отиваше на другата си работа, в Столичния общински съвет. Конфликт на интереси отвсякъде. Спрях да слушам това глупаво радио, и без това не обичам българска музика.
Богдана е симпатяга, бих отишъл на нейно представление... онова със Здрава Каменова

# 183
Ох, тази игра.

На мен пък Галена ми е много чиста и много красива.

# 184
Нищо не разбирам от регламента на тази игра.

# 185
Ивана и Ивайло да са най-неподходящи - да, но София и Тишо - за подражание - глупости. Също, Ели и Данчо и Дари и Дени със сигурност са по-скучни от Дидко Дудката

# 186
  • До сърцето...
Тихомир и София - двойка за подражание?!? Сериозно? Rolling Eyes
Аз съм в потрес от хората, които във вилата са ги посочили .... или не ни показват нещо важно.

# 187
  • София
Аз пък смятам, че София и Тихомир не са лоша двойка, той може да мърмори, но според мен я обича, а тя си го е приела такъв отначало. Иначе нямаше толкова време да се борят за деца, нали беше тяхна историята с трудното забременяване и абортите?

Твърдо вече съм за Галена и Петър, най-много да си помрънкат ако са загубили някоя игра, но бързо им минава, харесвам ги.

# 188
В предишни сезони на последната двойка им помагаха да е първа, а тук, стрелят по тях

# 189
  • София
ИиИ  дали ще имат и една прегръдка...на телевизора
Леле..как ги мразят, явно точно както и преди казах, че ще се  появи новият дразнител ...и това е  Ивайло.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 20:56 от elix

# 190
Нямаше да е лошо, такива игри да са само с позитивни въпроси.
С кофти въпроси наистина само интриги внасят.
Продължавам да смятам, че няма да има изгонени.

# 191
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мъжете как хубаво изпяха песента, браво.
Ние не виждаме Ивайло защо така го недолюбват, мен ми се вижда че си мълчи през повечето време, ама кой знае какво е когато няма камери.

# 192
  • на село
Аз си знам, че Тишо не е това, което изглежда на екран Grinning
Сигурно за трети път го пиша, но Софи е водеща в тяхната връзка, чак пък подтисната и психически тормоз Joy

Все още не гледам и ви чета само.

# 193
Досега само ви чета, но от доста време се чудя -какво толкова лошо видяхте в Тишо? За мен Софи и Тишо са нормална средностатистическа двойка, всеки със своите характери. На мен са ми симпатични, в никой случай Софи не ми изглежда потисната от мъжа си жена. И ние вкъщи се караме чат-пат, спорим, сърдим се - не мисля, че има семейство, в което това не се случва.  Та малко ми е преекспониран този хейт към тях.
Данчо и Елизабет са ми най-неприятни, по-скоро само той, но покрай него и тя. Ето това е потискана жена -за всичко търси и намира вината в себе си.
"Моите" хора са Дарето и Денис. Обикновени, ненатрапчиви и истински.

# 194
Лейди Гага много на сериозно се е взела. Президентът според нея е бил артилерист, за пилот не беше чувала Няма елементарни знания за основно образование, грозна и тъпа, страхотна комбинация 👌

Общи условия

Активация на акаунт