💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 037
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Румчо трябва да си ходи!!! Каква беше тази глупост с боба🫣

Мен ме беше гнус даже да ги гледам тези щурчета, как някой ги хапваха-не знам🤢

# 556
  • До морето
Румен стигна нови низини с простотията си.

# 557
  • София
Румчо трябва да си ходи!!! Каква беше тази глупост с боба🫣

Мен ме беше гнус даже да ги гледам тези щурчета, как някой ги хапваха-не знам🤢
Мария изяде един 🙄 Може пък ние да не ги разбираме нещата и да са вкусни..😄
Каймата никой не я позна, все към друго ги дърпаше 🤪

# 558
Хареса ми Денис и неговата импровизирана песен

# 559
  • София
Кристалче, пепел ти на устата и клавиатурата, ай сакън и пу пу.. Не може тези да ги направят победители, ще ходим да стачкуваме.. Тя може да не яде, но може преди да ги е пробвала, дано не е бутане..
На Денис не ми хареса пърформанса..музика от "Две кебапчета хвъркати" и текст като от някой второкласник с преобладаващи аууу-йее-ии..

# 560
Играта беше много лесна, както и храните за разпознаване. Още повече, че се знае какво ще има от предните сезони. Някои много се лигавеха и определено не знаят да обясняват. Много плоска работа. Колеги са носили скакалци и скорпион в близалка на работа. Бяха отвратителни на вид. За мен едно от най-гадните неща си остава яйцето балут (Филипините). Ето на това му казвам отврат! Би ми било интересно да ги видя как ще ядат и разпознаят него.

# 561
  • Sofia
Дано не съм права, Еликсче, но досега Маргото се е проваляла на далеч по-елементарни игри, докато тази вечер  демонстрира неподозирани способности! За мен тази светкавична трансформация е странна. Дано греша, разбира се. Simple Smile

# 562
Аз мозък, крака, очи и уши никога не съм яла, от карантиите съм пробвала, но няма шанс да ги разпозная. А от тия скакалци ми се повдигна само като ги гледам... 🫣
Маргото как разбра, че са с крака и може да лети... Мистерия.

# 563
  • Sofia
Аз мозък, крака, очи и уши никога не съм яла, от карантиите съм пробвала, но няма шанс да ги разпозная. А от тия скакалци ми се повдигна само като ги гледам... 🫣
Предварителна информация, може би!

# 564
Предварителна информация, може би!

Мда и аз така мисля.

# 565
  • София
Поредна скучна игра. Прекалено много се превземаха жените. И не опитваха и лошо обясняваха.
Сиси изпъкна, браво. Въпреки че Маргото беше първа. Но браво и на нея. Петя за първи път този сезон си взима залога. Макар че май трябва да благодари повече на Дилян. Румен отново цъфна... Дано ги изгонят в неделя. И да видим колко голяма е коалицията им.

# 566
Жените прекалиха с лигавенето. В потрес съм как описваха тиквичката като тиква и как може да не се прави разлика между двете. Така и в едно интервю на Мудева от Игри на волята, тя описваше как се опитвала да вмъке тайно в Стопанството ТИКВА и да я сложи между краставиците, които берат и аз седях, седях и се чудех за каква тиква говори. И накрая загрях, че тя има предвид тиквичка. Head Band

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 01:40 от Delta_12

# 567
  • Враца
Гледам, че повечето Румен ви "бърка в очите",
на мен пък Йоана с роклята и обиците , направо ми наду главата.
То рев, то обвинения, то сърдене, то чудо! Чудо!

# 568
Маргото като я гледам, хич не ми прилича на човек, който не яде, не е като да е 50 кила.
Къде ми беше да търся да видя яйце балут, ще си издрайфам червата рано рано 😂

# 569
  • София
Уф и аз го видях..супа от запъртък, гнус...Принципно има и супа от прилеп, но да не им даваме идеи 😆

Общи условия

Активация на акаунт