“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 38 709
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Хубава жена е Духовникова. Сексапилна.

# 586
  • Галифрей
Била е хубава като е била по-млада имаше нормални бузи. Сега с тези скули се виждат кокалите по лицето й седи грозно,суха и устните й стават като на котка.

Ясно,че я гримират да прилича малко по -стара ( въпреки,че е по - стара от персонажа си,но както й да е).  Сякаш си е правила корекция. Отслабвала ли не знам,но седи грозно с тези скули.

Ето я като млада, колко сладка и хубава е била:

Скрит текст:

Скрит текст:

Ето я сега:

Скрит текст:

# 587
  • Street of Dreams
Аз предполагах, че има лифтинг заради дръпнатите очи, но сега виждам, че са й такива по природа. На последната снимка сякаш има нещо в скулите, обаче моите също стават по-изразителни с възрастта.

# 588
Просто остарява... това е всичко. И понеже ми е наборка, знам от лично наблюдение, че младостта, хе хе, е.... друго нещо, красота. Тъжно е, както тя споделя в едно интервю, точно в младостта да не можеш да се оцениш и да не се харесваш. Разбира се, всяка възраст е хубава, но не е същото.

Дховникова - явно ви е любима от други филни, сериали, театъра. Аз от този + Буквите - ами не са и добри ролите.

# 589
Днес се замислих, че дори фамилиите на героите не са избрани случайно.
Например Филип Чанов- той е от Смолян / Родопите , район в който има много чанове и най-вероятно някой негов пра дядо, се е занимавал с това.
Десподов- всички знаем какъв е той, а и смисъла на думата  деспот също е ясен. Съответно смятам, че и на него не му е дадена случайно тази фамилия.
Мисля, че и фамилиите на другите в някаква степен са свързани с характерите на героите, макар, че не знам коя какво означава от останалите.
Не знам дали това помага на разследването ни, най-вероятно не. Но реших да отбележа наблюдението си.

# 590
Красотата на човек е много субективно понятие. За едни някой е грозен, за други той е красив. За мен лично Теодора е много хубава жена. Няма как да очаквате на 45 години да изглежда като на 25. Това по повод снимките, дадени по-назад. За всеки един от нас се отнася същото относно визията му. Младостта по себе си е красива, но за жалост всички остаряваме.

# 591
Тя не е стара на 45, по-скоро нещо си е правила.

# 592
  • Washington,USA
Кънчарова какво значи?

# 593
Те всички имена в този сериал къртят! Trollface
То Кънчарова, Тороманов, Грудов, Харитонов, Заимова, Десподов и сие...
Как един Иванов и Георгиев няма Grin

# 594
  • Бургас
Кънчарова ли 🤔😂Коя е тя? Не съм разбрала 😂
На мен ми харесва с тези по-нетрадиционни имена.

На втората снимка е страхотна Духовникова!

# 595
Кънчарова ли 🤔😂Коя е тя? Не съм разбрала 😂
Журналистката.

# 596
  • Бургас
Ааа,ясно!😉 Благодаря!

Още чакаме нейното убийство! Ръката в казана!🤔

# 597
Милошев каза, че котките били ключови за разгадаването на убиеца, а на мен всички освен персийската котка на библотекаря са ми много еднакви.

# 598
Милошев каза, че котките били ключови за разгадаването на убиеца, а на мен всички освен персийската котка на библотекаря са ми много еднакви.

няма да е до породата...а до броя им. Те способстваха Филип да намери втората жертва. Филмът почна с многото котки покрай дома на Дора. Изобщо има ли котка - лоша работа Simple Smile

# 599
Хубавица си е Духовникова, спор няма. На мен и сега ми харесва -има страхотни очи. Първата снимка от младините не ми харесва с черна коса.
Годините обаче не прощават Карамазов какъв сладур беше в Сървайвър, сега е чаровник, но не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт