НОЕМВРИ вече е далече- на четвърт годинка става нашето човече

• 9 932
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Карил и мойта свекърва е уником. Днес и бяхме на гости. И и го оставих за 10 минути без да съм наоколо и да контролирам и резултата - влизам в стаята и я  виждам как тръгва да му слага в устата бибата цялата натопена в МЕД Shocked. Направо побеснях. #Cussing out. А тя ми вика едно такова ама той плачеше и не я искаше. А после отишла и ревала на мъжа ми че съм се държала лошо с нея. Иде ми да я хвана и  bash box #Sniper.

неведнъж съм го казвала, никаква милост към свекървите!!! колкото и мили очи да прави и да мрънка на любимия- не!не!не! давам да взима някакви решения за детето или да му дава нещо, което аз не разрешавам- моята вече съм я опитомила -пита и за най- малките неща- останаха само леки опити за забележки от рода- "не му ли е студено" или опипване на ръцете- обаче колкото и да се старае все нещо шще обърка- последния път, когато й се карах беше, защото миела бибата на неда с минерална вода!?!!!?!!!!!! то и аз не съм гадна понякога, ама като си търпелив и ти се качват на главата

# 76
Аз нямам проблем със свекърва.. тя не е идвала да види малката откакто ни изписаха от болницата и съм мноого доволна  Mr. Green
Цветина, какво лошо има в миенето на бибата със минерална вода?

# 77
винаги съм г казвала и пак 6те кажа....свекито я оби4ам само когато не я виждам и не я 4увам,тоест никога  Mr. Green
аз какви приблеми имах с нея в на4алото като родих.Няма да забравя о6те на самото раждане,аз обикалям из болницата и се късам от болки,а тя ми се смее и ми вика "Е кво толкова,то това са хубави болки" #2gunfire
И до ден дне6ен като я питат как е минало раждането тя вика :"Оооо много лесно" ,ни6то 4е аз 12 4аса се мятах от болка докато стигна до 3 см разкритие,4е да ми сложат епидурална.

Да не говорим 4е през ден ми идват в къ6ти въпреки моето постоянно мрънкане,4е няма какво толкова да и гледат на беба през ден  #Cussing out
Ина4е и доста помагат като се наложи,ама това постоянно врене когато не им иска6 мнението и съветите им ме побърква.
Добре поне,4е и аз като Цвети я нау4их да ме пита за вси4ко,ина4е ставам ло6а  Mr. Green

Вижте ни днес с ме4ока  Simple Smile
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2165900

# 78
Bedstvieto, живота покрай теб е по-интересен от латино сериал, вервай ми, аз сега покрай моите свекита всички сериали ги следя. Познавам, че ще свършват скоро, когато героите започнат да се държат нормално и всички тайни неща станат явни. А за това, че вървиш с наведена глава в Шумен, НЕДЕЙ. Това е техния живот, те са големи хора и сами носят отговорност за постъпките си. Аз го осъзнах скоро, когато трябваше да се примиря, че мъжа ми закъснява за работа, не си подготвя домашното за уроците по английски, или че дънките, с които ходи, вече са стари и има нужда от нови... Да, не ми харесва, дори ме е срам, че той прави така, но го прави той и не мога да изляза на глава с него, както се казва. И затова се старая да контролирам себе си (което понякога трудно ми се отдава)  Embarassed
По повод дънките - вчера го изнудих, влязохме в магазин, да купим дънки за мен и него.. но излязохме с два чифта за него, и уговорката, че една година няма да го мъча с магазини за дънки. Wink
А Дарин е чудесно ( с всички бебешки екстри, разбира се) ... Но от хранене на рядко, и не-ядене на мама.. кърмата ми намаля, днес ям като за световно, и има ефект.. май е време и за хомеопатични, аз още не съм ги ползвала.
Цвети, и аз не разбрах кое е лошо на миенето с минерална вода  Embarassed

# 79
може би прекалих, но минералната вода все пак съдържа минерали и не е препоръчително да се пие от бебета, а като наквси бибата с мин вода, все едно я пие - против съм, защото веднъж пих вода от извор много богат на всякакъв вид минерали и после ме боля корема цял ден- пък на беба коремчето е по-нежно.. иначе не издребнявам- не преварявам вода- Неда пие девин изворна

# 80
.......... Mr. Greenмалеееееееееее, Цвети, те това е дресировка Joy Peace
Ние днес пак бяхме в ЗАИМОВ ПАРКА..Моля, дайте си телефоните на лични, тези мами които се разхождат там...Та като сте там пуснете SMS, белким се засечем..Че само се оглеждам като марок, ама като не ви познавам EmbarassedА мен ще ме познаете по..
 Mr. GreenАко видите една готина количка ЧИКО ДУО, тъмно синя с бежово, бутаща я хубава мама, модерно облечена Sunglasses, добре нагримирана Blush,с дъъъъълги крака Outta Joint, с прекрасна дълга черна коса Money ...аз съм Mr. Green
Бимба 25,това за |"обичам я само като не я виждам" ме кефи максимално...НО сегашната ми свеки е добър човек. Не ми помага, сиреч не ми пречи. Mr. GreenПомага ми с добри думи, това за мен е най-добрата помощ! и с това, че ми има доверие!! просто даже и се чудя, какво доверие ми има!! понякога си мисля, че рано или късно ще и направя "ИМаш поща" или "МОре от любов".Тя ги е заслужила и двете!

# 81
# 82
КЛЮКАРКАТА, ОТКЪДЕ КУПИХТЕ ТОЛКОВА ЕВТИНО АКТИВНАТА ГИМНАСТИКА?

# 83
Вени, ако ricinus не действа опитай с pulsatila. И аз от тези уморителни разходки и не-пиенето на течности усещам, че гърдите ми не са пълни както преди. Незнам дали сте опитвали мин.вода Водица - много е хубава, но тук във Варна трудно се намира. Когато съм вкъщи изпивам по един стек за два три дни. А като излизаме на разходка, нямам възможност да пия толкова. И нещо смешно да ви разкажа - излизаме онзи ден с Габи на разходка, трябваше с Вени и Роня да се срещнем в морската .. и по пътя ми се допишва, ама направо не издържам .. и, о, ужас! къде да отивам с тази количка??  Shocked ... и къде, къде, направо към Младежкия дом. Примолих се на пазача, а той строго ме гледа и ми казва, че не можело по принцип, но айде от него да мине. И хуквам аз с количката към заветното WC, а той след мене - Ама, с детето ли? А аз не мога да взема решение - да я оставя ли или да я взимам с мене .. но вече не издържах и оставих милинката ми на пазача. А като излязох заварих много мила гледка - строгия пазач гукаше и люляше Габи и една купчина лелки й се радваха. Изпратиха ни развеселени .. е, и на мен накрая ми беше смешно, но не ме питайте как съм бързала .. с какъв акъл си оставих детето?!! Но после се замислих - това си е проблем! Трябва да се измислят обществени тоалетни за майки с деца, ааамаха, и ний сме хора бре!
По темата за свекитата - бсулютно съм съгласна с Цвети и се убедих, че добър ли си, ти се качват на главата. Но една добра дресировка още в началото решава проблема  Peace

# 84
Направо не можах да ви изчета... ooooh!

Честито на всички месечинки !  bouquet

karil, браво за ортодонтката Peace - след постинги като твоя ми се връща вярата в добротата на хората /всъщност май не съм я губила Wink/.

sophi
, аз чета разни книжки - в момента най-полезна ми е на "Какво те чака през първата година детето  - много е подробна, като енциклопедия е. А иначе настолна книга ми стана на д-р Фицхю Додсън "Изкуството да бъдеш родител" , бих посъветвала всички мами да си я вземат. М.нооого е добра.

bimba25, много е сладка госпожицата  Grinning и да ви имам дългата коса с джувките 4470 ама голямо треперене ще му ударите, като ви затропат ергените по вратата... Sunglasses

Искам пак да Цвети и bubalina за колажа с рамката  smile3501

masha, за секса в началото......както казах на мъжа ми "за трети път ми беше като за първи път" Joy но после нещата си идват на мястото, че даже става и по-хубаво  Crazy

ZLATNA
, не се притеснявай за това,че бебка спи със сгънати крачета - нормално е, все пак твърде дълго е била свита и ще мине време, докато се изправи и това е стане нормалната поза за спане  Peace

bedstvieto, чакам снимки... #Silly

karil,
за старата ти свекърва....нямам думи  #Crazy - това с предъвкването на храната ме остави без коментар...бляк  Sick по принцип не съм гнуслива, ама....много гадничко ...

Ние се скъсваме от разходки. Кърмим се навън. Вчера ходихме в парка Заимов, после на куклен театър цялото семейство. Много хубава постановка, в която децата и възрастните участват и създават приказката. Беше за Червената шапчица. НаМарена й се падна във второ действие д аиграе червената шапчица и беше срааам, едвам се отпусна  Blush На мен пък ми се падна да играя бабата, голям смях... Joy
Ето последните ни снимки /първата даже е от днес/:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98926&photo=96

masha, чакам да видя съквартиранта  Wink

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 00:39 от iviche

# 85
  • София
Привет! Приспах мъжете - малкия, големия и кучето Simple Smile

За ски гледам, че говорите, аз имам приятели със ски-училище, те взимат децата от 4 години, но ако го вземат и на 3 няма да се сърдя Peace Аз самата съм качена когато съм проходила, горе-долу... Това не значи, че карам толкова добре, ама айде...

Не ги взимат по-рано, предполагам, защото трябва поне да могат сами да се обличат, да ходят в тоалетната и т.н., така мисля.

Карил, ние се разхождаме в Заимовата, ама много нередовно, т.е. никога не знам ще стигнем ли дотам и кога... Но утре ако ходим, ще се оглеждам за теб Peace Ние пък сме с кенгуру!

Иве, свиркай като идвате насам!

# 86
  • Sofia
добро утро,мамчета и бебоци  bouquet
Не мога да прочета изписаното,защото нямам време.Ще чета по-кьсно.
Ние с Криси по цял ден сме навьн.Излизаме най-кьсно кьм 11-11.30ч. и се прибираме кьм 17ч.След което аз започвам 1ironing cook.Да ми е жив и здрав баткото-много ми помага.Кьм 20ч.изкьпваме малкия и той си заспива.последно яде в 23ч. и сутрин спи до 7ч.та и аз си поспивам.
Хайде до по-кьсно че трябва да го храня Grinning Grinning

# 87
Добро утро мами!! Имаше ли нощно ями-ями?
При нас трикратно се яде, ..не ще да спи това дете!!!
От шест Карилка е на крак,
какво да прави - щур юнак!..
Кикоти се или реве,
я дриска,
я не ще в креватчето  да покротува
 Sobа мама хич не ще да чува
да носи бебо на ръце.
И стана рано, лук наряза,
 1dishes  food002на дребно морков задуши..
добави пиленце, бульонче,
подправчици, картофче, две..
да може тате като дойде от работичка-
да яде! eat
Сега на компа е доволна, кафенце сръбва със мерак kaffeetrmker_2
и дебне мами НОЕМВРИйки ...засуква хитричко мустак 4470
Да си попъбри пак по женски,
за дечковци, мъже, пазар..
пък може и за нещо секси,
 4470 bombsда има малко коментар
На ДНЕС ПРАЗНУВАЩИТЕ - ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО СВЕТЛи ДНИ
ДА РАДВАТ САМО СЪС УСМИВКИ, ДА НЯМА НИКОГА СЪЛЗИ!!! Tada newsm51

# 88
Добро утро!
При нас измина и поредната недоспала нощ /б.а. - майката се оплаква, че не е спала Tired /
Цвети, помниш ли преди време говорихме за плуване за бебета  newsm37 ? Аз  не успях да открия къде в София се предлага това нещо - открих, че има само в Русе. Ти знаеш ли дали има в София? Много ми е мерак да запиша малкия.
А като поотрасне - на народни танци   Party
Леле - тази седмица ставаме на ЧЕТИРИ месеца!!! Много сме големи вече!  Sunglasses
Да попитам - Миломил 2 се дава на бебета след 4-ти месец. Това означава ли, че сега като станем на 14-ти на 4-ри месеца трябва да купувам 2-ка или да карам до края на 4-ти месец с 1-ца???
Ние имаме две активни гимнастики - пластмасова и плюшена. Моето мнение е, че наистина пластмасовата е много по практична. А и заема значително по малко място. Аз плюшената съм я прибрала и не я ползваме вече. Само си дадохме парите за нея ...  Money
Момичета аз съм много щастлива вече - Вики се изхожда САМ. А вчера два пъти! САМ! САМ! САМ! ...
Карил и ние сме от 5.45ч на крак! Тази нощ ядохме три пъти, пихме два пъти чай и няколко пъти си подавахме биберона... няма ли да свърши това чудо????...   smile3556
Хайде по-късно ще се включа отново.

# 89
Добро утро!

Карил, пак ме изненада приятно. Започвам деня с усмивка,
четейки стихчето ти.

В Бургас е топло, времето е само за разходки - малко намирисва на Нефтохим, но се надявам миризмата по-късно да се разнесе.

TALI, според мен се чака до края на 4-тия месец /поне аз така ще направя, защото дохранвам с Милумил1/.
Да, прочетох сега на кутията "след 4-ия месец можете да преминете на Милумил 2" Като "можете" е с пожелателен характер, т.е би могла и още по-късно.

Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт