НОЕМВРИ вече е далече- на четвърт годинка става нашето човече

• 9 931
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мене!

Бедствието, а пък аз щях да попитам истина ли е всичко, дето ни го разказа? Все едно сценарист на Слави го е писал, бе!
 smile3529

Златна, всички бебета спят в подобно положение. Постоянно си свиват крачетата. Няма да го видиш да спи с изпънати крачета.
И не е вярна митологемата, че само момиченцата са кротки. И на мене така ми разправяха. Че съм щяла да видя какво чудо ще настане с коликите! А пък колики почти нямахме. Бяха много символични и траяха 20-30 дена. Свършиха още преди втория месец. Моето Мишоче е направо е златце! Само спинка и се смее  smile3524. Неистово плаче, единствено когато сме много закъснели с папкането - да кажем спал е поне 4-5 часа  Heart Eyes, а аз нещо правя и не го вземам направо в скута. Пу, пу, да не му е уроки! #Cussing out

# 61
Маша мила, наистина звучи гротесктно нали ? Особено , когато става дума за възрастни хора , но факта си е факт , за съжаление . Тази история се точи от месеци , но сега вече обявиха развода . Вярвам , че не са единствените които са изкукали на тази възраст , би било малко утешение . Кофтито е , че като отидох в Шумен ходих с ниско наведена глава , защото там си е село и всички се познават , а не винаги хората са тактични Sad
Както и да е днес някоя мам ще ходи ли на разходка , да се присъединя към нея ?
Апропо майката ми като се направи накрая ще ви пусна снимки  Twisted Evil

# 62
Добро утро мами!
Ние отново си се будим два пъти нощес, за съжаление трябва да се примиря..
ТАЛИ, да не форсираш много нещата, а? С месото задължително изчакай, а и май трябва да има някакъв интервал, в даването на два вида пюре, в смисъл..Първо се дава тиква \да речем\ после трябва да мине време и тогава морков..Май така съм чела някъде...Ох, незнам. Аз мисля в края на този месец, да дам една лъжичка тиква на обяд Забъркана с АМ, на другия ден пак, чак на третия две...Някак си да е постепенно, че с каките, "любимата "ми БИВША\благодаря за това всеки ден на Господ\ свекърва, беше давала компот от ягоди в трети месец, и какво ли още не. Пороста, проста проста!!! Децата ми бяха и са с алергия - хранителна. Да не говорим как им дъвчеше храната в устата си и им я даваше! #Cussing out #2gunfireНе познавам по-прост човек!Та, ТАЛИ да не бързаш....
Бедствието, и мен ме развесели, Mr. Greenособено това за пластичния хирург,...леле майка ти наистина ли ходи при пластик, егати модерната баба..Опс, ама тя може и да е доста млада баба, ех, искам и аз да съм модерна след някоя и друга година..Мале Shockedщерките са на 14 години, ако се разраждат след 5 години, брат им ще е е в предучилищна Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy
Отивам навън да изпия едно кафе...после ще си допиша..........

# 63
  • Ботевград
Аз чакам снимки на майката на бедствието, ама ако може от ПРЕДИ и от СЕГА да сравним  Crazy Ми пък да Ви кажа мене ме кефят такива жени  Peace няма само мъжете да ходят и да се оправдават с криза на средната възраст  Crossing Arms
Евала на майка ти! Кефи ме! Аз бих постъпила като нея  Flutter

# 64
Карил, забравих одеве да ти кажа - страшна мацка си,видно от снимката, а синът ти направо е бебе-сладур! Пу,пу!

Ама свекърва ти да не е гарга, която си е представяла как храни гарджето?! Втресох се!  Shocked

Как се оправяш с три деца сама? newsm78

# 65
Момичета, захранвам Вики по-рано, защото е анемичен - при такива деца е по-добре по-ранното захранване. И защото много повръща. Казват, че след захранването този проблем постепенно отминава. Педиатърката казва, че повръща така, защото е много активен...
Карил, аз също давах съвсем малко от манджите в началото - 1 кафена лъжичка, 2 к.л.. 3 к. л.... Но един ден говорих с една семейна позната-педиатър. Каза, че няма смисал да правя така, а спокойно мога да започна да давам в началото 7-8 лъжички /чаени/, и постепенно да увеличавам. Но винаги съм давала от всяка нова храна по много малко първите дни.
 newsm78 незнам ... май ще изчакам още една седмица с първото даване на зеленчуково непосредствено преди обедното хапване.
Уф, ще го мисля.
Пък и все пак се водя от Вики - виждам, че му харесва да ги папка. Отваря устенца като приближа с лъжичката, примлясква, сумти от кеф...  feeding
Хайде мен ще ме изведът малко из центъра /вече се чувствам като домашен любимец   animal037 - чакам да ме изведът и се радвам неистово/
Мишенце, мерси за съвета за ските - непременно ще го имам впредвид!!!
Спокоен ден  bye

# 66
Маша,бившата ми ....е вещунгер на метла, рее се в нейните вещунгерски облаци..А най-доброто което може да извади от себе си е да плюе, дали в устата на бебетата\тогава\ дали \образно казано\ в лицето на някой...АМА, кво да се прави, човек прави това, което може най-добре. Затова не съм и се сърдила от един момент нататък, просто си взех багажа и айде ...там където няма боклук да си цапам нежните ръчички. Hug
Откакто се махнах от тяхната фамилия, сякаш ми порастнаха крила. Пожелавам на всички, които са се чувствали психически, физически и по какъвто и да е начин подтиснати, унижени, мачкани да се разведат, защото няма по-хубаво нещо от това да запазиш достойнството си и свободата си! независимо от броя деца, и пр. Всичко си идва на мястото, защото ГОСПОД ОБИЧА СМЕЛИТЕ ХОРА!!!и им подава ръка!

# 67
Пожелавам на всички, които са се чувствали психически, физически и по какъвто и да е начин подтиснати, унижени, мачкани да се разведат, защото няма по-хубаво нещо от това да запазиш достойнството си и свободата си! независимо от броя деца, и пр. Всичко си идва на мястото, защото ГОСПОД ОБИЧА СМЕЛИТЕ ХОРА!!!и им подава ръка!

Peace

Карил, бравос за решението! Много често се подлагаме сами на такива "мъчения" и колкото по-скоро се опомним, толкова по-добре! И аз говоря от опит! Когато има нещо, което ни разстройва, трябва веднага да търсим начини да го избегнем! В този ред на мисли - и аз понякога се "дразня" дори на прекрасната ми половинка. Покрай бебето, ме прихваща истерията. Напоследък се опитвам да се контролирам и да възпирам нервните си изблици, защото знам, че това само отдалечава човекът до теб  Sad А той толкова добре се грижи за мен и детенцето ни, като знам какви татковци има, че...не заслужава никакъв упрек. Ама аз съм една припряна и устата понякога  Embarassed

Така, че бедствието - гледай тоя братовчед да го #2gunfire , ако можеш, далеч от него!!! И ако не става по директен начин да убедиш нещо мъжа си, то тогава по ИНДиректен давай, че е само във ваш интерес да се разбирате и обичате Simple Smile А пък вашите - ами ако се чувствам по-щастлви отделно, лошо няма. По-добре късно, отколкото никога. Пък и не можеш да ги спреш да правят глупости  - големи хора са!

Майчета, аз съм сега на вълна АКТИВНА ГИМНАСТИКА. Споделяйте мнения и покупки. Само за тези на Чико намерих мнения.

# 68
Роня,
от скрoмния ми опит с моите дечковци - активните гимнастики дето са пластмасови се ползват повече време и се радват на по-голям интерес от децата. Баткото ни си играеше до 18 месечен с нея, после я прибрахме за да оцелее за новото бебе. В момента си играят заедно с гимнастиката - голяма веселба пада. Не мисля че е важна марката. Важното е да е здрава, да има светлинки, музики, дрънкалки, огледалце, въртящи се неща, повече цветове. Нашата е на ToysRUs, беше една от най-евтините. Ако искаш, ще ти пратя някоя и друга снимка, прати ми маил на лични.

http://www.toysrus.fr/produit.php?SKN=454117
Eto tova ni e gimnastikata, no snimkata koyato e dadena e mmnogo malka.

# 69
Да похваля и нашия Дани- започнал е много да си служи с ръцете- е незнам защо предимно с дясната де... Вчера след многобройни опити успя сам да хване пеещото си октоподче за дръжката и да го накара да пее... Има и един малък гумен леприкорн, който много добре му стои в ръчичката и като го нося нанякъде- той си носи леприкорна... С голям интерес всеки път като го преобувам разглежда една картинка с майка и бебче на кутията с мокрите салфетки.

Мдааа... на активната гимнастика аз и викам бейбиджим (baby gym, марката е тая, която прави и възглавници за кърмене "Boppy") и си има огледалце, пеперудка на която и светкат крилцата и пее (активира се при движение, а може и само със стискане по главата), плюс 1 плюшена костенурка, която нищо не прави, една плюшена пчела, дето дрънка и една пластмасова рибка пълна с течност... Дани се хваща за пчелата и костенурката и така клати бейбиджим-а, че пеперудата не спира да пее....  обаче не бих казала, че му е любимо занимание лежането там, има дни в които си се заплесва по 20тина минути, де.... после или заспива, или реве, като реването е по-често явление... Виж в люлката по- често заспива, ама аз гледам повече от 20минути да не го държа там засега... Ще гледам да сложа снимка на бейбиджим-а след малко. [
Това е засега... уфф Тали и нашия много повръща още, като има дни в които изобщо не го прави, а има дни като днес и вчера, когато не ми стигат лигавниците и все го преобличам и той все си връща "извара" и в резултат, на което вечер не мирише на бебче, а на драйфня...
Айде до скоро, да сложа снимки...
http://images13.snimka.bg/002130761-big.jpg кротуваме в люлката...
джимчето- http://www.target.com/gp/detail.html/sr=1-5/qid=1171208428/ref=s … p;asin=B000FTPNHQ

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 17:44 от sofkobofko

# 70
здрасти мацки Hug
не знам в софия как е ,но тук в бургас времето е срахотно-днес съм излязла в 11 и се прибрах в 17.30 че взе да притъмнява-видях се със сума ти приятели,пих 100 кафета и една дълга разходка в моската с посядване до морето на по биричка(айде няма да ви ядосвам много-като си призная че в петък вечер до 4 сутринта на караокето с приятели Mr. Green)-мнмого било хубаво при мама и тати -ехххх-а в софия-като няма кой да помага Cry
НИЯ миналата седмица започна звеското реване при започване на хранене-като кърмаческа стачка-същите симптоми ама нали не е на кърма-водих я на лекар и като я преслуша - вика"на детето така му бушува стомаха-може да прави непоносимост към млякото"-сега сме на лечебна хумана 2 дни и после пак на млякото и ако има проблем ще сменям марката--ама тази хумана много вкусна-има вкус на бананова каша и малакат е ненаситна-имам чуството че за 2 дни направи огромни бузи-не знам после дали ще си иска пак млякото newsm78-във вторник ще отида на консултация пак ч,е ставаме на 3 месеца да си видим мерките Laughing
да се похваля-нали тук си имам помагачи-ходя на процедури-за 15 дни са-всеки ден-направиха ми индивидуална програма за отслабване и стягане-има ръчни масажи,термосауна и с един апарат разни-дано има ефект-внимавайте на срещите да не ме подминете без да ме познаете Mr. Green
много целувки за бебоци и мамчета от мен и НИЯ-СЛАДУРИЯ

# 71
ох, най- накрая да се добера до компютъра и взеха, че се върнаха мъжете от ски- Тали, за сега само таткото кара ски- минималната възраст за ски е 3 години или поне от толкова ги взимат в ски училището- аз даже мисля следващата година да го пратим РАн - а на пролет да го запишем на плуване- но ще питам и педиатъркат акакво мисли по въпроса

бедствието, моя мъж се опитва да мрънка, че е изморен от работа, но поне съзнава на мен колко по- тежко ми е с двамата диваци в къщи- може би защото на няколко пъти съм го оставяла за няколко часа да ги гледа, а аз съм излизала- пък и вечер все си ги разменяме- ту аз съм с единия, той с дрегия и обратно

При нас номера с оставянето и заспивването НЕ ДЕЙСТВА!!  На Неда доста често й се налага да остане сама в кошарата, докато аз се занимавам с Ран - заиграва се, но ако й се спи реве и чак изпада в истерия- не се е успокоявала повече от 15 мин - и аз зарязвам всичко и отивам да си я гушна- не мога да я оставя да реве

# 72
  • София - Дианабад
Хайде, привет и от нас!
Едвам ви изчетох Grinning.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, РОЖДЕНИ И ДРУГИ ДНИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!  bouquet
Моите очни свършиха, тати се справи повече от прекрасно , сега ще чета за изпити.
На консутацията се оказа, че сме 5 кг и 57 см. Наддали сме 650 гр, което според лекарката било малко по-малко, но според мен, щом все пак си е в нормите, е добре.
Продължаваме с проблема с акането, от 3 дни сме на Дуфалак, пък ще видим.
Относно ските, аз също смятам да кача Софи на 2-3 год., говорила съм с педиатри и ски-инструктори. Екипировката сега няма нищо общо с това преди няколко години, пък и колкото по-малко, толкова по-добре. В началото мисля аз да я подхвана /учила съм ги в ски-училище и знам, че ще й покажа правилно/, а по-късно и да я запишем на ски-училище. Дано само цените са поносими, че в последните години толкова се вдигнаха... УЖАС Shocked!

Ети, "9 месеца" са издали книжка каталог на магазините и там са публикували снимка на вас с Албенка, с нарисувани коремчета. Много сте готини Grinning, като се видим, ще ти го покажа. Grinning. Хайде, и много поздрави от нас на морето!
А следващата среща предлагам да е към СКАЙ СИТИ, за да можем и ние да се включим Peace.

Засега чао!

# 73
Привет и от нас. Два дни ни нямаше и вие вече сте на 4 страница в нова тема Shocked!
Както виждам не само моя Дани мрънка. Явно си е запазена марка за това име. И това ядене. Едвам издържа по 2 часа. До третия се правя на маймуна за да му отвлека вниманието. Това късно захранване май не е за гладни деца newsm78. Как ще го задържа поне още 1 месец на мляко не ми е ясно. Майка ми и свекърва ми само мрънкат около мене защо не го захранвам.
Карил и мойта свекърва е уником. Днес и бяхме на гости. И и го оставих за 10 минути без да съм наоколо и да контролирам и резултата - влизам в стаята и я  виждам как тръгва да му слага в устата бибата цялата натопена в МЕД Shocked. Направо побеснях. #Cussing out. А тя ми вика едно такова ама той плачеше и не я искаше. А после отишла и ревала на мъжа ми че съм се държала лошо с нея. Иде ми да я хвана и  bash box #Sniper.
Карил и друго да те питам - попаднах на един твой постинг че използваш крем АДерма. Той за какво е и продава ли се в аптеките. Че Дани ми е с едни обриви в горната страна на бузките до ушите от 1 месец. Педито ми каза да го мажа с EXIPIAL, но ефект никакъв.
На нас ни подариха активна гимнастика, но Дани не и се кефи изобщо, защото тя е в сиво-кафяво и висят 3 мечки. Тъпа работа.

# 74
  • София - Дианабад
И добре дошли на новите мами!  bouquet
Приятно изкарване в нашата компания! И ако има мами наблизо, се обаждайте да извеждамеа заедно децата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт