Цвети олекна ми какво ли не си помислих мила,а сега стискам палци и за малкото бебоче

И ние днес т.е тази вечер пощуряхме реееееев-ужас и като го събухме по боди и като му грейна лицетооооо
,а с тая цица същия кошмар като при вас реееев, пуска ,хваща ,дърпа и рядко е доволен май все на рев завършва кърменето и май колкото и да не ми се ще и съм против захранването - на неговите кила 6900 а след два дни ще направим 3 месеца-та май ще захранвам-и след толкова много" Май"-мами кажете как и с какво да започна дайте някаква схема-нам ,че трябва педи да каже ама тя ме караше още в 1-ви месец да му давам сокове 
О взехме днес на Ивко алтернативна гимнастика за 22 лева-много ми хареса защото не е плюшена а всичко е пластмаса и дрънчи ама утре ще я снимам да го видите как се кефи....
МЕРИЛИН айде идвай си вече бе жена стига хайманосва на лято пак!
ЦУНКАМ ВИ МАМЕТА И ЛЕКА НОщ О И БРАВО НА ВСИчКИ ОЗДРАВЕЛИ

да сънуваме розови сънища!
,
,
и т.н.
Дупето и коремчето вири, още малко и ще се обърне, ама с главата сме зле... А пък по корем изобщо не ще да лежи - плаче.
Иначее много по гримасите - имитира мидвиженията на устата, интонацията и много се смее, с цялото си личице.
Май е време да ви изпратя и аз снимки.
Пу-пу, да не са му уроки на добрушкото ни.
Стараем се да му обръщаме внимание за всяко вълнение, тревога, емоция, да го провокираме да споделя и да се чувства значима третинка /вече четвъртинка
/ от семейството. Опитваме се винаги да има някой, който да го слуша с интерес - ако мама е изнервена или уморена, татето да е на "негова" вълна. И говорим, бърборим - много и за всичко, и когато сме сериозни / неизбежните забележки, когато сме родители/, и когато дивеем /когато всички сме деца/.
И аз така се почувствах и след двете раждания...хем след секцио.
А малкият така "стачкува" 2-3 дни и не искаше да яде и да спи - явно все го беше страх да не му дам някоя горчилка /капки, сироп/ - не спеше по 5-6 часа 

От три дена съм се облещила като кукувица с ей такива сенки под очите
Натъркахме си овнешките характери преди да замине ( на инат ) и сега съм сама с бебока
Ужасно съм уморена
А тоя братовчед ... 

Ех, лябов
Имам нужда от маало почивка и мисля да отида до нашите (които като по чудо не се раведоха