Гаслайтинг, манипулация, токсични отношения и хора

• 14 233
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Съвет към Мая. Доста жокери даде за да си разпозната в реала. Особено като делите дете.

# 151
blindStar   караше ли те да го съжаляваш? Няма да се откъснеш докато мислиш за него, че е мил и добър, точно тези моменти те теглят назад. Той е неуравновесен и ти го е показал, бягай и не търси логика. Там няма, няма да ги излекуваме, да ги направим по-добри и такива, каквито искаме да бъдат. Те не са. Добрият човек не те кара да се чувстваш като " в мъгла". Опитай се да не го анализираш и времето ще направи нужното. Нека остане просто лош опит.

# 152
  • France
... Няма да се откъснеш докато мислиш за него...
Съгласна съм. Тези хора не заслужават нашите мисли. Просто трябва да се продължи напред.

# 153
blindStar  караше ли те да го съжаляваш? Няма да се откъснеш докато мислиш за него, че е мил и добър, точно тези моменти те теглят назад. Той е неуравновесен и ти го е показал, бягай и не търси логика. Там няма, няма да ги излекуваме, да ги направим по-добри и такива, каквито искаме да бъдат. Те не са. Добрият човек не те кара да се чувстваш като " в мъгла". Опитай се да не го анализираш и времето ще направи нужното. Нека остане просто лош опит.

O, да. Постоянно ме караше да го съжалявам. Реално, това беше основата на всичките му оправдания.

Реално всичките пъти, в които съм му се връзвала на въдицата, беше с елементи на съжаление, които предизвикваше в мен. И защото изпитвах любов към него, ставаше ми мъчно и така.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 21:31 от Анонимен

# 154
По-старите потребители на форума помнят, че имаше мъж ползвал срещу жена си, постовете и във форума, при делото за развод.

# 155
Съвет към Мая. Доста жокери даде за да си разпозната в реала. Особено като делите дете.
О, той отдавна си призна, че ми чете личната кореспонденция. Даже писмено по Вайбър ми го написа.

# 156
  • France
И аз съм чувала за този случай. Но не знам колко е възможно.

# 157
По-старите потребители на форума помнят, че имаше мъж ползвал срещу жена си, постовете и във форума, при делото за развод.

О, уау. Смятай...

Как се доказва, че това е тя? Тук реално би трябвало да си анонимен. Някой трябва да докаже, че това си ти и ми се струва много нередно, освен, ако не става въпрос за нещо на живот и смърт.

# 158
  • France
Ако например познавам даден специалист (нарочно не давам професията на Мая) от определен град (също си замълчавам), която в момента се развежда след много дълга връзка... ще навържа нещата

# 159
Да, Сирената беше.

# 160
blindStar  караше ли те да го съжаляваш? Няма да се откъснеш докато мислиш за него, че е мил и добър, точно тези моменти те теглят назад. Той е неуравновесен и ти го е показал, бягай и не търси логика. Там няма, няма да ги излекуваме, да ги направим по-добри и такива, каквито искаме да бъдат. Те не са. Добрият човек не те кара да се чувстваш като " в мъгла". Опитай се да не го анализираш и времето ще направи нужното. Нека остане просто лош опит.

O, да. Постоянно ме караше да го съжалявам. Реално, това беше основата на всичките му оправдания.

Реално всичките пъти, в които съм му се връзвала на въдицата, беше с елементи на съжаление, които предизвикваше в мен. И защото изпитвах любов към него, ставаше ми мъчно и така.

Имам предвид в началото. Да, той е прекрасен, но винаги има нещо- несподелена любов, трудно детство, кофти работа, зависимост, алкохол, успокоителни, липса на хумор, на съжаление, на извинение, нещо, което нормално човек би премълчал, но той не. Уж случайно, уж неволно. А след това съжалението е задължително.

# 161
А, той и моя кукич ми каза, че се е регистрирал да ме следи тук, но ний брак нямаме, нито може да иска нещо от мен. Освен всичките си баклучави подаръчета през времето на странните ни отношения и лекарства дето ми е носил като съм била болна и е изявил сам мерак да дойде. Като ти зашлевят по имейл, докато си на легло с температура – искам си лекарствата дето ти ги донесох щото ме зарази, и се чудиш – бълнуваш под напора на температурата или има такива хора. АМи, имало.

# 162
  • France
Единственият човек, за когото имам съмнения за нарцисизъм е една бивша колежка. И тя нон стоп се оплакваше. От родителите си, от бившия си, от приятелите си (които всъщност нямаше)... явно е много типично.

# 163

Имам предвид в началото. Да, той е прекрасен, но винаги има нещо- несподелена любов, трудно детство, кофти работа, зависимост, алкохол, успокоителни, липса на хумор, на съжаление, на извинение, нещо, което нормално човек би премълчал, но той не. Уж случайно, уж неволно. А след това съжалението е задължително.

Не, в началото изглеждаше абсолютно нормален, здраво стъпил на земята мъж. Усмихнат, весел, добър, винаги в настроение, шегаджия. Никога не говореше за проблеми, травми и т.н. Това със съжалението започна малко преди да се разделим и след като се разделихме.

# 164
Просто се е преструвал добре. Но му е писнало в един момент, изморил се е.
А при мен беше обратното – с времето се преструваше все по-добре и все по-големи мръсотии вършеше зад гърба ми.

Общи условия

Активация на акаунт