(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 71 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Див

Satellite За момичетата, които гледат сериала- добра новина. Преди малко Бирсен написа- ще има втори сезон.Blush

# 121
Див
 Честито ,но това не знам до колко е добра новина всъщност и за феновете им.Фендъма им е станал страшно токсичен особено на двойките,такива неща се пишат направо ужас .В шок съм какви хора има и в какъв измислен свят живеят 😂За сериала да се благодарят на международните си продажби,и на NOW😁
Между другото ми напомня точно на сериала на Керем и Ханде по същия канал.Подновиха го за втори сезон именно заради хайпа по двойката ,и международните им продажби,но и това не помогна тогава за повече 🙂

# 122
Радвам се, че ще има втори сезон.

# 123
Див.
Чувствата ми са смесени. При адекватен  сценарии  имат шанс за промяна и го заслужават. Ще ги чакам с удоволствие за новия сезон и надежда.
Оносно религиозния брак, разбирам  ги добре. Въпреки,че  изповядвам друга религия и имам коренно различни ценности.  Доколкото знам за огромна част от тях този брак е най-важния.  
Аз имам църковен и граждански брак и бях мното щастлива,че спазихме всички повелия. Главния инициатор беше мъжа ми.
Напълно споделям мнението ти, Thank you.  
Винаги съм  била наясно,че нещата могат да се променят  въпреки  брака, но  при тях традициите  са други.

# 124
дивия
50/50 съм за новия сезон. Очаквам да бъде canceled до 5тия епизод. Да ще има нови истории, но всичко се разкри досега и героя серхан ще бъде убит и всичко приключва. И ако го върнат вторник шанса да оцелее е почти нулев. Никакъв шанс да върне 6те милиона като рейтинг както беше в първите 10 епизода. Да го мислят актьорите ако нямат работа до края на октомври.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 23:24 от itshristina

# 125
Безгранична любов

Леле, момичета, гледахте ли фрага? 😳

# 126
Безгранична

Да.Направо не знам🫤.Дано Халил е жив,и кога ще дойде акъла в главата на Зейнеп.Дано след това да стане.Дали ги разведоха.Кой го простреля?Приличаше в гръб на Тамер ,но нали го убиха.Толкова много въпроси.Очаквам силен финал и да ни оставят в неведение какво точно ще става до септември месец .

# 127
Безгранична любов

Прострелване на някого се очакваше на финала на сезона. И, разбира се- с най-голяма е вероятността да е някой от главните герои. Зейнеп вече я раниха, значи логично да е Халил. Така хем ще държат зрителите в напрежение дали е жив, хем ще създадат стрес на Зейнеп, да и дойде акъла. Sunglasses
Класика.
За стрелеца предположението е, че е Серкан- той нали и без това работи тайно за оня мафиот. Или освен ако не вкарат и с това интрига- да се появи нов враг, който не знаем кой е.

# 128
Лъжа

Да ми е честито, имам първи летен сериал в списъка! Интересен и с добри актьори 🫠

# 129
Лъжа
ThankYou, и аз го загледах, интересен е.
Само че доколкото разбрах няма да е летен, а ще покажат 5-6 серии и ще продължат наесен. Ако не е така и аз ще съм доволна. Blush

# 130
И на мен ми излезе по групите този “Лъжа” 😏 Каква е историята там?

# 131
Лъжа
Онче,
Доколкото чух вече са приключили със снимките на 13-те епизод, не ми се вярва толкова много да снимат и да ги оставят за есента. Ама ще видим...

Едно нещо не разбрах, семейството на убития защо не са взели при себе си бебето?

Sugarchen,
Жена, която намира мъжа си прободен с нож, афектирана дърпа ножа и в този момент съседка я вижда и се развиква. Те са имали бебенце момиче. Жената отива в затвора за 20г. В това време бебето го гледа сестра и и мъжа и. Между другото в периода на убийството, сестра и е в напреднала бременност. Малко след като сестра и отива в затвора, мъжа и решава да продаде детето на богаташи. На жената представят своето бебе като нейното. Карат я да я нарича "мамо" и т.н. В настоящето жената излиза от затвора, сестра и и мъжа и са разпалени от новината, още повече, че не се разбират с дъщеря си. Но казвайки и че ако продължава да се държи с жената като нейна дъщеря, тя ще спечели. Понеже е алчна, тя се съгласява. Отиват да шантажират жената, купила бебето, която в прочем не е добре и ако не е момичето им, мъжа и ще я остави. Съпруга на купувачката не знае за бебето. Тя плаща на горния мъж, но той се кара с дъщеря си и тя отива за нов подкуп.

Малко разбърквано стана, но още не съм научила имената.

Редактирам, за да питам... някои с Туитър да е виждал твърденията за Демет Евгяр (Бахар)?

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 01:30 от ThankYou

# 132
Бахар

ThankYou, погледнах в Туитър за Демет Евгар, после и във ВК. Орел Дениз / не знам кой е/казал, че създавала конфликти на снимачната площадка. Заради това била спряна временно работата- като стигнало до ушите на режисьора. после е Демет се извинила.
Дали е така- кой да ти каже. Grinning

Лъжа
Семейството на убития не са взели детето вероятно защото майката го остави на сестра си. Или за да има интрига. Grinning Иначе как ще стане сериал. Grinning
Най-тъмен субект ми е зетят. Очевидно е алчен. Възможно е той да е убиецът- първо, защото обикновено в тези случаи е някой от семейството. Второ- защото семейството на убития са имотни и ако някакво наследство остане при съпругата- и той покрай жена си ще има кяр. А може и някакъв скандал да са имали, за който псле ще се разбере. Обаче не е предполагал, че съпругата ще намери убития и ще попадне в затвора. Едва ли е искал умишлено да набеди нея, просто така се е получило.
Това разбира се са само мои разсъждения. Но него най-много подозирам. И сестрата не е стока но едва ли го е направила, тя само пасивно помага.

# 133
Попаднах на линк който публикува че "Плен"(Esaret) ще се излъчва от 24 юни по БТВ.

https://tvnovellas.blogspot.com/2024/05/24-btv.html?fbclid=IwZXh … _57vT764qFLzj&m=1

# 134
Лъжа

ThankYou, права си- ще продължат да излъчват сериала цяло лято. Щял да бъде единственият сериал, който се излъчва- нов вероятно имат предвид.
А аз за съжаление се оказах права за убиеца- зетят е...

Общи условия

Активация на акаунт