(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 71 294
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Далечен град.
Отново съм във възторг от актьорите, имаше толкова емоции още с първите сцени!
Добре, съгласна съм, че мама има за какво да ненавижда Еджмел, но играта на Джихан беше страхотна, още докато я слушаше и мълчаливо сподели омразата към Еджмел, разбра страданието на мама и накрая завърши с подкрепяща прегръдка, много въздействащо за мен. И благодарение на тази споделена истина за Боран си навлече гнева на всички близки докато защитава мама. После монолога с тати, ами... вече ми харесва как играе, все си мислих досега, че Алия е по - емоционалната. Когато отиде пиян при Дениз, ми много добре измислено, за мен децата винаги са носили едно спокойствие и равновесие и той го намери там. Джихан покрай Дениз сияе и става памук. Хареса ми и грижата за Зейнеб да я омъжи за любимия, и Алия го оцени.
За фибата какви ги мислихме, какво излезе, на Наре била, но пък ни загатнаха за първи път проява на интерес  и любопитство от Алия и как я насоса Джихан, че му е пипала нещата 😄, но ми харесва това, че си казват и признават всичко.
За Зеррин до последно се надявах да не предаде Кая, ама уви... Обаче бати супергерой и с това се справи страхотно и отново имаше помощ и подкрепа от Алия в болницата.
Дали Демир ще помогне да избяга Еджмел?
Мине колко искрено се радваше на заминаването, сега да видим разочарованата бяла птица какви ще ги сътвори от яд и бяс - много нагло се държа с Наре.
И накрая, тихото сбогуване на Алия, много въздействащо за мен! Как играят тея хора, без думи - само с поглед и казват тоооолкова много!

# 736
  • Кърджали
Аз както си самомрънках че епизода ми е леко тегав и в един момент така се увлякох пак
Алия започна да вижда че Джихан не е това, което показва и не е това, което тя си мислеше за него. Видя че е много добър човек, остана искрено впечатлена от всичко, което той направи за Зейнеп - омъжи я за мъжа, когото обича и ѝ подсигури бъдещето с дом и пари.
А Джихан ме разсмя с предложението си да каже на майка му да му уреди още една кума, щом така в крайна сметка получава похвала от Алия (за него се оказа толкова важно точно Алия да го забелязва, да го вижда, а похвалите от нея са му безценни) .
Наистина там където Алия безгласни се сбогуваше, а Джихан въпреки че е наясно с плана ѝ не направи нищо за да ѝ попречи. Много, много силни сцени.

Мине се радваше че Алия заминава и веднага започна да се извинява на Джихан, надявайки се че така ще го прикотка обратно. Тепърва ще се изненадва.
Демир със сигурност ще помогне на Еджмел да избяга. Иска ми се Шахин да не участва в този план, но в момента той е много под влияние на семейството си. Щом успяха да принудят и Зеррин на промени показанията си.
Другата седмица Наре и Кая ще научат истината за Боран..явно е въпрос на време това да стигне и до ушите на Еджмел.

# 737
Продължаваме тук.... No Mouth

Общи условия

Активация на акаунт