(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 81 075
  • 746
  •   1
Отговори
🌸Добре дошли! 🌸

В темичката ще обсъждаме излъчваните в момента сериали, които поради една или друга причина нямат "собствен дом".... а защо не и такива, които имат, но искате и тук да споделите впечатленията си!🎬
Правила:
1) Не се притеснявайте от никого, дори и другите да не мислят като Вас!
2) Преди всеки пост пишете името на сериала, за който ще става дума.... ако разбира се, не цитирате предишен такъв!!!

Стари теми:
(1)   https://www.bg-mamma.com/?topic=1582854
(2)   https://www.bg-mamma.com/?topic=1641240

П.С. Приятно гледане и обсъждане, и не забравяйте за Правило 2! 🙋‍♀️

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 21:56 от ThankYou

# 1
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
И рейтинга от вчера на Далечен град

# 2
Далечния град
Вчера много ми хареса епизода. Джихан и Джихан-дениз са ми толкова сладки.

# 3
  • Кърджали
Дано все така задържат рейтинга с.

# 4
Безграничната вече не мога да я разбера сега как така се събраха всички,а предния епизод не можа да си погледнат

# 5
Благодаря за новата тема! Hug

# 6
Безграничната вече не мога да я разбера сега как така се събраха всички,а предния епизод не можа да си погледнат

Ее без да гледаш няма как да разбереш😂Само с отъкси няма да стане.Луда работа е и този сериал, но си върви с пълна сила.Даже е почти сигурно че ще  има и трети сезон,освен ако не се случи нещо и рейтингите и тотално да паднат 😁

Благодаря за темата ☺️

# 7
  • Дубай
ДГ
Здравейте! Благодаря за темата

Да сложим нещо красиво от 12 еп.
Джихан за Мерием ли пее или Аля... Аля каза така....
Пет секунди са нужни на човек да се влюби, тука ли бяха нейните пет секунди.
Ой, невесто, невесто, моя желана невеста , ти ме уби...

# 8
Thank you, благодаря за темата! Heart Flowers Tulip

Момичета, кажете сега, да гледаме ли и Кокичетата? Grinning

Слагам и фраг 1 на епизод 13 с бг субс на Далечен град: https://www.instagram.com/reel/DFoEaABtMA6/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 9
Здравейте! Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук, но се интересувам дали сериалът „Сапфир“ е наличен в някой сайт с добър превод. В сайтове като Nu6i, PlayTube и YouTube преводът е доста лош. Благодаря предварително! Blush

# 10
  • Дубай
Както вече са ти отговорили в другата тема, няма друг бг превод. Ако не те бърка  има качествени английски и руски субтитри.

# 11
Друг ден
Четох различни мнения и почти 70% мислят, че прилича на друга продукция... някой беше писал в миналата тема, мяза ли на друго, има ли смисъл да го почваме или...

# 12
Черно сърце

Доста интересен сериал. Дали  Мелек ще прости на Джихан?

# 13
Черно сърце

Доста интересен сериал. Дали  Мелек ще прости на Джихан?
Аз тъкмо вчера наваксах с него. Според мен ще му прости, разбира се, въпрос на 1-2 епизода. 😀 Интересно ми е какви врътки ще станат с излизането на истината за новия син - Бюнямин. Дали Есат ще се влюби също в Есма и дали тя ще продължи толкова сляпо да му вярва😐 Сумру и Тахсин кога ще се вземат… тези неща вече са ми по-интересни😀

# 14
Друг ден
Четох различни мнения и почти 70% мислят, че прилича на друга продукция... някой беше писал в миналата тема, мяза ли на друго, има ли смисъл да го почваме или...
Може някой да прави асоциация с "Лъжец" пак със Салих Бадемжи. Аз не мисля така, може би една идея наподобява, заради изчезването на ГГ, но от 1 серия не знам как може да се правят цялостни изводи. На мен лично 1-та серия ми хареса и чакам с интерес за 2-тата. Мисля че трябват 2-3 епизода, за да се придобие някаква представа, с една - това са просто щрихи към сюжета.

Общи условия

Активация на акаунт