(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 81 108
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
няма да се учудя ако до края на сезона ДГ достигне 20 рейтинг, не е невъзможно. Перфектен сериал. Актьори и сценарии. Дано България го закупи. Ако този сериал не получи пристижна награда ще е срамота, защото си заслужава да бъде награден във всички категории ако бъде включен.

# 46
  • София
ДГ

според спойлери из нет-а

Скрит текст:
Зеррин ще я омъжат.Smirk

# 47
Далечен град.
Третия трейзър ме напуши як смях.  Добре, че Алия си казва всичко, че за миг си представих двамата пред вратата на Мине 😁. А това айде, че ще закъснееш за контрабандата направо изби рибата. 😁 Очаквам отново хубав динамичен епизод и Мине ще действа не се съмнявам грам, че ще сътвори някоя глупост.
Иначе за шоуто на  Ибо и аз го изгледах  и  това с местенето на едното око бешееее...яко и като познаваха песните също! И виждайки го така в шоуто,  шеговит, засмян, говори много- значиииии ... много добре влиза в образа на Джихан и ще се съглася,че е добър актьор. Стоеше ми някак дървен и Синем ми харесваше повече  и го оправдавах с ролята му, но явно си е така, такова е виждането за образа му и това показва.

# 48
Аз Озан Акбаба вече съм го гледала и имах впечатления - като един ... особен тип мафиоти и като доктор. Обаче досега някак не бях наясно в какво се състои харизмата му. Не е някой невиждан красавец, а и вече е на 41 г. Едва в ДГ разбирам. По особен начин съчетава сила на характера с проницателен и гъвкав ум, сдържаност и  мекота в очите и действията. Това си е неговата роля. Синем като че ли в началото се напрягаше повече от необходимото, но постепенно навлезе в образа на Алия. Много добър тандем са. Hands Thumbsup

# 49
Добре че са Озан и Синем, аз други не бих желала да са Джихан и Алия. Не понмя коя първоначано щеше да е Алия, но добре че са спряха на Синем. Много добре си подхождат с Озан.

# 50
  • София
Далечен град.
Третия трейзър ме напуши як смях.  Добре, че Алия си казва всичко, че за миг си представих двамата пред вратата на Мине 😁.
Скрит текст:
А това айде, че ще закъснееш за контрабандата направо изби рибата. 😁 Очаквам отново хубав динамичен епизод и Мине ще действа не се съмнявам грам, че ще сътвори някоя глупост.
Иначе за шоуто на  Ибо и аз го изгледах  и  това с местенето на едното око бешееее...яко и като познаваха песните също! И виждайки го така в шоуто,  шеговит, засмян, говори много- значиииии ... много добре влиза в образа на Джихан и ще се съглася,че е добър актьор. Стоеше ми някак дървен и Синем ми харесваше повече  и го оправдавах с ролята му, но явно си е така, такова е виждането за образа му и това показва.
Аз с нетърпение очаквам Алия да започне да дава нощни дежурства с доктора от Канада.😁

# 51
  • София
Далечен град

тази вечер в 20:00 ч. онлайн превод в ефир на руски език https://www.ivi.tv/livestream/12250 Simple SmileFlowers Cherry Blossom

# 52
Бахар,
Приключих с тази "бозичка"! Съвсем се оплетоха с глупости и продължавам да не разбирам как получава толкова високи рейтинги. Очаквах да гледаме силна Бахар, не ревяща за всичко жена.

Жалко и за Ренгин, показват я като луда, а можеха да я развият... можеха! Жалко наистина!

# 53
Отдавна спрях да гледам "Бахар". Първият сезон /есенния/ беше ОК и имаше голям потенциал или почти за да се развият различните сюжетни линии. Сега, поне за мен, си е "боза". И аз се чудя на рейтинга, но се опитвам да не забравям, че е правен за друга нация, друга култура и действителност.

# 54
ДГ - рейтинг за 10.02.2025г.

# 55
  • Кърджали
Абсолютно заслужен рейтинг. Снощната серия беше много добра.

# 56
Далечен град
Отново хубав епизод и блестяща игра, поне за мен. Обаче и предния път и сега нещо ми се изгуби от фрага, в предния репликата на мама, която не ми даваше мира ,че Алия не прилича на нея, а сега спора за кафето и сандвича. Както и да е това са бели кахъри.
Както очаквах и преди, че Мине ще се заяви коя е що е, така и стана, само дето името не му каза и от къде тръгна първо, че има мъж, който много я харесва и последва логичния въпрос на Алия дали и тя го харесва, ... и отговора - много и, че ще чака. Обаче Алия се усеща и скоро ще е наясно със ситуацията според мен. Много ми харесаха сцените на Алия и Джихан, и в дракането се раждат истини без да са казани открито, се усещаше съпротива и от двамата затова, че лека полека отношенията им се променят ,разбират го, но не искат да го приемат.  А Джихан даже ревнува, много сладко беше запознанството с новия доктор, и уж заради мама, да ама не... Харесват ми и сцените когато мама и Алия кръстосват шпаги, не е лесно да се блъскат власт и интелект, но ми харесва.
За Наре вече път към Шахин няма...не искам и да има, не я заслужава, дори Озкан се старае повече за нея, ако че не е обичан, може да е продажен и подкупен,но не спира да се пробва.
Харесва ми бясния Кая,  отива му тази необузданост, но ще ме е яд ако направи някоя глупост.
За провала на пратките мама се усъмни отново в Алия, ама ако беше разбрала къде е по това време дали нямаше да гледаме апокалипсис, може да не харесва Алия, ама и онова чудо не харесва, пък събрани и на едно място...леле!
Хубав епизод с очаквано висок рейтинг.

# 57
Далечен град

Супер готин 13 епизод! Чак сега го изгледах, но вече чакам 14 с нетърпение. Първият фраг показва доста мила сцена, която вероятно ще завърши с недомлъвки и смутени погледи, но нищо, пак е готина Simple Smile Заяжданията и острите реплики между Джихан и Айля все повече ми харесват и са си флирт откъдето и да го погледнеш. Двамата не само флиртуват здраво, но им харесва всяка следваща възможност да се захапят......с любов Heart Eyes

Шахин и Зерин ми късат сърцето с всяка сцена. Двамата не заслужават съдбата си. Родителите им не заслужават децата си. Двамата са разкъсани между дълг към семейството, любовта си и чувството за справедливост, добро и зло. И двамата разбират, че баща им е зъл човек, а майката зависима от него. Обаче любовта към бащата все се опитва да го оправдае и покрие греховете му. И двамата все едно са с вързани ръце и в абсолютна невъзможност да останат в положението в което са или да продължат напред. Никакъв избор, никакъв....Cry

От друга страна, Кая и Наре са в почти същата ситуация, но и двамата се опитват доколкото е възможно и по техния начин да защитават себе си, любовта и любимите си. Кая зададе правилен въпрос след разказа на майка си: Каква е вината на Зерин? Същият въпрос се отнася до всички герои: Каква е вината на Нерин, Шахин, Кая, Айля, Джихан?
Като се замисля, съм гледала и другите сериали от района на Мардин и Мидят. И за пореден път не мога да разбера тези глупави, вредни и жестоки традиции. Не мога да схвана що за семейна любов е тази, която отмъщава, убива, отравя живота на децата си...май никога няма да мога Confused

Еджмел и Садакат са еднакво безмилостни и вредни за рода и семействата си. През годините Садакат е успяла да се сдържа заради любовта на съпруга си, който явно е бил благороден и добър човек. Но в нея злобата само е тляла, защото се разбира, че след смъртта му тя избухва с все сила. Еджмел от своя страна е все същото злобно, жестоко и безмилостно човече, което зарязва бременна жена и се жени за друга, слаба, безпомощна и традиционно послушна.

В едно изречение - чудесен епизод, който остава зрителя в нетърпение за следващия!

Черно сърце

Вчера изгледах 18 и 19 епизод. Безумната липса на логика в сценария продължава с пълна сила. Гледам го и през повечето време се дразня на себе си, че все още го следя. Може би само това, че се опитва да показва силата на жената и противопоставянето й на остарял и грешен манталитет ме държи пред екрана. Не искам да обидя никого, но сценария е пълен с абсурди, хаотични и безсмислени ситуации....и все пак, го гледам JoyJoyJoy Май аз не съм наред Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:10 от DeniAra

# 58
DeniAra, за Черно сърце сме няколко така, така че споко, не си сама 😀 Не знам и аз защо го гледам, тук вече и с Бунямин, години, разлики, кой как изглежда също е в пета глуха 🥲

# 59

Общи условия

Активация на акаунт