(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 71 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Кърджали
Далечния град

Снощи не успях да гледам, само погледнах отделни сцени. Джихан не осъзнава още, обаче е много влюбен в Алия.
Много хубави сцени има, особено между Алия и Джихан.
Наре ме изнерви, макар и след това да разбрах защо се върна при онова магаре. Но пак ме изнерви
Шахин не съм гледала още какво е свършил.
Повече ще мога да коментирам след като го изгледам като хората.

Рейтинга направо лети, браво!

И според мен Алия сама ще се откаже. Затова и въпреки че знае за плановете ѝ да избяга, не се опитва да ѝ попречи.  И на летището не иска да я спре. Иска ако ще останеш този път да е по нейно желание, а не по принуда.

# 691
Много неща споделят и момичетата от темата за Онур Туна, радвам се.
Защо Мине се държи за корема, като овори с Демир? Да не излезе бебе, ще е супер неадекватно.
За мен също Мине и майката на Шахин са най-дразнещи.
Подлеци, завлякоха Шахин, все повече, кой ще го изтегли, той сам не иска. Лъжат го, приема.
За Наре ми е жал, да, но да изчакаме. Йозкан ще й навреди рано или късно. Като гледам как се държат Еджмелови, може да се е напатила Садакат, знам ли. Вярвам, че след удара, Наре ще удържи, като гледам как говори с Йозкан, но той е подъл.
Опитаха измежду злобата да налеят и малко позитивност - разговорите на Джихан с Алия, празненството, та дори разговорът м/у Наре и Шахин.
Кая и Зерин ще ги разделят явно.
Но Садакат разбра, че Джихан изпитва чувства към Алия.
А, да и той сам разбира, вече.
Достоен край на серията.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 12:36 от janakrasi

# 692
Далечен град.
Много ми хареса епизода и отново отлична игра. Имаше откровения, имаше злоба, разочарования, че и усмивки от рождения ден на малчо. Много наситен епизод, много емоции.
Мама усети, че Джихан хлътва, усети и друго - провала, първо, че докара грешното момиче за Джихан с готов внук, после се провали и пъкления план да затрие Еджмел, че се наложи и да си признае за Боран и дори да се страхува за Дениз. Да видим, ще я пречупи ли това или ще сътвори още лошотии.
Алия също: разочарована, обидена, гневна от Боран, щастлива на рождения ден, обнадеждена от получаването на паспорта и подкрепяща Джихан, сцената с чая и той оплеска нещата. 😁 Много хубаво играе това момиче! И според мен Алия няма да замине.
Джихан този път ми хареса, наистина  игра по - убедително от досега и му повярвах, че не е от камък. 😁 Хареса ми разговора с Наре, може да скочи леко срещу думите ѝ за това, че е влюбен, но не като да отрече, а да напомни коя е Алия.
Минеее, ах Мине! Тази бяла птица ще натвори още глупости това е сигурно, но това аз-а при нея е много дразнещо, "аз, аз, аз, и аз съм жена*, еми така е ама подличко.
Шахин ме подразни, макар е разбираемо защо е гневен, лудия му тати ранен, още по - щурата му майка само налива масло в огъня и врещи истерично, ама позицията му беше..
 никаква, загуби ми се нещо.
И за другите имам какво да кажа, ама
добре, че трябва да отлитам на работа, че ми се пише още и се оливам... 😂

# 693
Безгранична любов

Шок след втория фраг,но за кратко.
Предполагам,че това е поредния спасителен план на  ХИ.Предлагайки брак на Есма той я спасява от Ферхат и гадния му баща,Ферит няма да се притеснява за нея,Дидем ще получи поредния удар-защо тя,а не аз.И най-важното-като зет на Кемал ще е още по-близо до враговете си.Хитро измислено.
Есма много всеотдайно им помогна,може би тя е споделила с ХИ,че баща и иска да я омъжипротив волята и решението само е дошло.
Зейнеп явно още не е възвърнала паметта си.
Дано серията бъде интересна.

# 694
Безгранична любов
И аз така предполагам, споделям мнението на Бушра.
Освен това ще отклони болезненето фокусиране на Дидем въру Зейнеп. Ще я разфокусира.😄

# 695
Безгранична
Добре де само аз ли връзвам неща с първи сезон.Едно към едно.Халил спасителя на жени.😁
Сезон едно - Халил предлага брак на Зейнеп  да я спаси и бам голяма любов .
Втори сезон Халил предлага брак на Есма да я спаси 🤦😂Какво следва ново влюбване?Съжалявам ама ми е изтъркано и отделно за два фрага дадоха повече Есма и Халил отколкото Зейнеп 😑Коя е главната вече се чудя ?

Дидем даже няма да я коментирам .Само заради реакцията и може и да изгледам част от епизода .Ще бъде безценно 😂

# 696
Съгласна съм,че в първи сезон Хало предлози брак на Зейно за да не замине тя за Америка малко на шега.Но с времето тя ъспя да го влюби в себе си/негови думи/.Вярвам,че любовта им е истинска,споделена и ще издържи на всички изпитания.
С Есма е друга работа-помощ от другарче.Искрата пламна между нея и брата на Зейнеп.
И аз чакам да видя физиономията на Дидем за поредния годеж.
Не мога да определя коя ми е по -противна-Дидем или Айше,май втората.Изключително празноглаво същество.
Правили ви впечатление,че почти всички са завърщили в чужбина,но никой не работи.Есма върти ресторант и до тук.
Стотина човека като ХИ и Огуз-и светът ще бъде спасен.

# 697
  • Благоевград
Далечен град.
Много ми хареса епизода и отново отлична игра. Имаше откровения, имаше злоба, разочарования, че и усмивки от рождения ден на малчо. Много наситен епизод, много емоции.
Мама усети, че Джихан хлътва, усети и друго - провала, първо, че докара грешното момиче за Джихан с готов внук, после се провали и пъкления план да затрие Еджмел, че се наложи и да си признае за Боран и дори да се страхува за Дениз. Да видим, ще я пречупи ли това или ще сътвори още лошотии.
Алия също: разочарована, обидена, гневна от Боран, щастлива на рождения ден, обнадеждена от получаването на паспорта и подкрепяща Джихан, сцената с чая и той оплеска нещата. 😁 Много хубаво играе това момиче! И според мен Алия няма да замине.
Джихан този път ми хареса, наистина  игра по - убедително от досега и му повярвах, че не е от камък. 😁 Хареса ми разговора с Наре, може да скочи леко срещу думите ѝ за това, че е влюбен, но не като да отрече, а да напомни коя е Алия.
Минеее, ах Мине! Тази бяла птица ще натвори още глупости това е сигурно, но това аз-а при нея е много дразнещо, "аз, аз, аз, и аз съм жена*, еми така е ама подличко.
Шахин ме подразни, макар е разбираемо защо е гневен, лудия му тати ранен, още по - щурата му майка само налива масло в огъня и врещи истерично, ама позицията му беше..
 никаква, загуби ми се нещо.
И за другите имам какво да кажа, ама
добре, че трябва да отлитам на работа, че ми се пише още и се оливам... 😂

Шахин в началото беше обещаващ образ, но до тук... Да кажем, че направи услуга на Наре с това, че не избяга с нея. Зеррин има повече сила и смелост от него. Зорът беше докато си признае, че обича Кая.

# 698
Далечен град, епизод 12, фраг 2: https://www.instagram.com/reel/DFdYvFMt_xi/?igsh=NzZ3cjYzZjVyaHJj
Положението е огън и жупел. 😳🫢

# 699
Далечен град.
А сега де какво беше това от устата на маман във фрага - "тази жена не е като мен" то искало да е змийка като нея... или има друг смисъл уффф, в епизода ще стане ясно де, ама тя кво иска жената на Джихан да е нейно копие ли?
Едно е сигурно, ще е интересен епизод!
Джихан ще го докарат до лудост май... ще доживеем и видим. 😁

# 700
Въпреки всичко аз не мога истински да намразя Садакат. Да, отврат е, същинска зла, отмъстителна свекърва, старо разбиране, матриархат.
Но, това чувствам. Може би съм виждала прекалено много от тях Simple Smile
Иска да каже, че не е издръжлива като нея.
В нейните очи тя е права, вероятно е. На база нейният живот, тегоби.
Вероятно е искала да се самоубие и бащата на Джихан я е спасил, носи я на ръце, както се вижда.
Тя не е била като сега. Животът й я е направил безмилостна и жестока.

# 701
Според мен, има предвид казаното в първия фраг - тази жена ще те преобърне наопаки, Джихан, с меки средства. В този смисъл тя не е като Алия

# 702
Алия превъзхожда Садакат в пъти.Джихан гледа на Алия по същия начин ,по който баща му някога Садакат.И Садакат вижда това много добре.Приема я като съперница ,която може да я измести.Шахин подхожда на своя баща .Дори не потърси сметка на Седат или не попита как е Кая.Омаловажи ситуацията ,че е с баща му в затвора дори й при молбите на сестра си.Той е слаб и страхлив,лесен за манипулации.Садакат е много права ,че е ненадежден.Зерин заслужава да се махне от тях и да бъде щастлива с Кая.Единствено той я обича и се грижи за нея.Кая и Джихан много подхождат на баща си.Коя е Мерием ?

# 703
Далечен град

Момичета, ами ако Алия е Мерием? 😁😁 Много странно гледа тази фиба все едно ѝ е позната.🫢

# 704
Далечен град

Момичета, ами ако Алия е Мерием? 😁😁 Много странно гледа тази фиба все едно ѝ е позната.🫢
Възможно е, тя е осиновена, ама тогава става въпрос за детска любов, иначе да не се помнят е странно в осъзната възраст. Имало го е и в други филми, няма да е нещо ново, хм...интересно...

Общи условия

Активация на акаунт