(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 71 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Lusia, полудяхме с този сериал 😁 Ще видим какво са измислили:)

Някой гледа ли Безграничната? Колко е безумно?🙄

# 706
  • Кърджали
Няма как Алия да е Мерием..Тв е била осиновена на 17 и заминала (поне така казва). А и толкова пък и двамата няма да се помнят и познаят ли? Абсурд.
Не е било детска любов, напълно осъзната любов, която е щяла да стигне до брак, но Джихан се е наложило да се откаже от нея (може би заради направеното от Боран и принудата да сключи брака със Шейда, за да се прекрати кръвната вражда).

# 707
Александра,
можеш ли да разкажеш малко повече за Мерием?
Аз мислех, че е искала демир, а са я омъжили за Джихан?

# 708
Безгранична

Здравейте ! Чакам отзиви от вас , за да знам дали да гледам епизода. Започнах да се питам чия е и към кого е тази безгранична любов.

# 709
  • Кърджали
за Далечния град
janakrasi , Мерием е голямата любов на Джихан, както казах въпреки че тази връзка е вървяла към брак, но е бил принуден да се откаже. Аз толкова разбрах (първите две- три серии така и не се върнах да ги изгледам целите, та ако е разказано повече, не съм го видяла). Но всички от семейството му знаят че тя е още болка в сърцето му. Затова и Боран беше сложил това име като парола.

Тази която е била влюбена в Демир и Демир в нея е Шейда, жената за която Джихан е бил принуден да се ожени, за да се спре кръвната вражда. Тя се самоубива..

Явно след тези две нещастия Джихан решава че не заслужава щастие и любов.

"Някой друг ден" Новия сериал със Салих Бадемджи и Езги Мола
Още не го гледах (снощи нямах възможност), но много добро начало. Дано да продължи така.
Днес смятам да му хвърля поглед.

# 710
За който гледа от руския сайт, 1-ва серия е с руски субтитри. Името е "Новый день". Още не съм изгледала серията, но рейтинга като за 1-ва мисля че е добър. Е, то със Салих Бадемджи винаги има очаквания за нещо добро, че и повече.

# 711
  • Дубай
Далечен град

Мерием е била голяма любов на Джихан, но не са усляли да се оженят заради кръвната вражда... Шейда се самоубива, защото не е обичала Джихан, а онзи брадатко.

Мисля Садакат не е била изнасилена, а по-скоро прелъстена и изоставена. От там и тази омраза. Според е възможно Боран да  е бил от Еджмеловите, защото е по - големият.

# 712
  • Кърджали
Тя Садакат призна на Джихан, че Боран е син на Еджмел /така завърши епизода /

# 713
"Някой друг ден" - "Новый день"

Изгледах 1-ви епизод, за мен звучи обещаващо, т.е. сюжетът предполага много опции за развитие, стига сценаристите да се възползват от тях. Участието на Салих в него е по-кратко, Езги Мола играе много добре. Фрагът за 2-ри епизод също е заинтригуващ.

Не знам защо, но аз почнах да "отсявам" доста от загледаните сериали от миналата година - "Пъпките", "Перлите", "Бахар" - отдавна, излизат серии, аз чета резюметата им и ги маркирам като "изгледани". "Шербета" още го следя, но след като и там започнах с мишката..... За сега фаворити са ми "Далечен град" и този новият. Разбира се чакам и бъдещите "нови". А, да гледам и "Анонимни любовници" /знам че има 2 теми за Халит Ергенч/ - в този сериал, както обикновено, Халит е превъзходен, мимика, език на тялото.... Сюжетът...... от 3 изгледани епизода още не мога да съм сигурна - комедия, пародия, повод за замисляне..... Но, все пак ще го догледам - Халит ми стана любим още от "1001 нощи" - тази негова игра с очите, с погледа - толкова скрити емоции успяваше да предаде.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 15:49 от jfjallen

# 714
Далечен град
Аз пък съм на мнение, че до момента нито сме гледали нещо за детството на Алия, нито за семейството ѝ (биологично или приемно), нито пък са говорили кой знае колко за Мерием в детайл. Джихан разпита Алия някакви неща за миналото ѝ, но тя му отговори с една дума и не ми изглеждаше и искрена, защото още ѝ е рано да му се разкрива. В кой епизод по-точно се казва, че е щял да се жени за Мерием??

# 715
Може Алия да е Мерием. Няма да се изненадам ако сценария е такъв. Не знам в оригинала дали е така.

# 716
  • Кърджали
Няма как Алия да е Мерием.
Те да не са претърпели и двамата амнезия та да не могат да се познаят?
Отделно, че и семейството му знае за Мерием, евентуално са я виждали. Абсурдно е.
Честно казано, ако сценария завие към такъв абсурд, аз лично за себе си веднага му тегля хикса. То ще си е направо подигравка.

# 717
Ние не знам на колко години Джихан е бил влюбен в Мерием. Ако е бил да кажем на 10-12 години има шанс да бъде забравена от него и да не помни как е била в лице и сега Алия с нейните жестове и навици да види че тя е Мерием. Това са само мой догатки.

# 718
Ми ние това казваме - сюжетната линия за живота на Алия мълчи, така че може да си правим всякакви догадки 😉 За сватба с Мерием не съм разбрала аз, затова помолих ако някой е толкова наясно, да сподели в кой епизод е, че да се запознаем и ние.
Доста пъти коментирахме, че е много възможно истинското семейство на Алия да има някаква връзка с мардинците. Дали е имала някакъв досег с Джихан в миналото предстои да разберем. Реално като нищо не е ясно досега, могат да си направят със сценария, каквото поискат.

# 719
За Далечен град
Предпочитам да не гадая за Мерием, а да изчакам какво ще ни поднесат сценаристите, защото ми мина през акъла и това да е сестра на Алия, тя беше много уклончива за семейството си, ама...нама да го мисля.
Из нета срещнах инфо, че Анил Йелтер ще се присъедини към сериала и ще е съперник на Джихан за сърцето на Алия. Също и за артиста изиграл Боран - Бурч Кюмбетлиолу обмислял нови проекти, но било възможно да се върне в Далечен град. Нямам идея колко е истина, ама ако ще го съживяват ще стане мазало според мен.

Общи условия

Активация на акаунт