(2) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 75 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Леле, Ани, ти ме отчая с този отзив 😳 Къде се е чуло и видяло второстепенната жена, която не е обичана от главния герой, да стане главна??😳😳😳 А те днес няма да пуснат и фраг май и ще разберем следващите дни?

# 571
Леле, Ани, ти ме отчая с този отзив 😳 Къде се е чуло и видяло второстепенната жена, която не е обичана от главния герой, да стане главна??😳😳😳 А те днес няма да пуснат и фраг май и ще разберем следващите дни?

Няма фраг.В почивка са ,пък и не са глупави да покажат, че Мирай напуска .Нали рейтинга им умира.Поне още един епизод да задържат .Елчин  актрисата която играе Дидем е любимка  или поне така се говори , и я бутат буквално навсякъде.Двете с Мирай не се следват даже ,очевидно  не се и харесват .Ясно е защо.Много се опитва ама е много бездарна милата.Далеч от класата на Мирай.Ако е истина че напуска напълно я разбирам .Това не се търпи .Иначе за Дидем е ясно ще роди детето и ще я направят мила и добра като я няма Зейнеп .Не знам до къде си стигнала с епизодите ,нооо... това е положението.От второстепенна става главна .Така според мен ще станат нещата .

# 572
В Инстаграм полудяха… за 1 час 2800 коментара… няма да е първият съсипан сериал. Имам още 4 епизода за наваксване, но следя по диагонал и съм горе-долу в час с основното развитие. Ще видя дали ще ги изгледам 😀

# 573
В Инстаграм полудяха… за 1 час 2800 коментара… няма да е първият съсипан сериал. Имам още 4 епизода за наваксване, но следя по диагонал и съм горе-долу в час с основното развитие. Ще видя дали ще ги изгледам 😀
Яд ме е че го съсипаха  .Особено с такъв талантлив каст.Толкова жалко за Мирай и Дениз.Едни от любимците в Турция пък и глобално .Но с този сценарист толкова.Той е известен с глупостиете си  така че не знам какво още се изненадвам .

# 574
Последният и днешния епизод на Безгранична не съм ги гледала, от известно време не се разбираме с този сериал.

Черно сърце
Бе епизод с развръзки. Но мога да коментирам с пълен преглед.
Определено и при двата има спад.

# 575
Аз гледах в тик ток някаква снимка на част от сценария на Безгранична и там някакъв лекар казва на Зейнеп че по чудо тя и бебето са добра. Но друг е въпроса колко може да се вярва на тик ток🥰🥰🥰

# 576
Накрая успях и с Далечен град. Епизода беше добър. Сега да видим раняването на Кая - за кой ще е прелом. Предполагам, че има общо с това, че Демир си играе с Алия, и тя ще омекне, размисли, спре да се инати, тръшка чак толкова много. Просто тя гори всичко около себе си. Егати и тежките съдби иначе. Всеки потънал в своята мъка.

# 577
Безгранична
Не съм гледала снощи, но е пълен абсурд Дидем да стане главна и Мирай да напусне.
Не вярвайте на слухове. 😊
Може да има всякакви развития- отвличания, амнезии, но никой няма да напуска и Дидем да стане главна. Да не са луди! 😃

# 578
Ако Мирай напуска Бирсен щеше да каже.

# 579
Безгранична

Дали са слухове или не идея нямам,но ще я разбера Мирай ако е истина🙂Колкото до сериала е очевидно накъде върви.Халил ще си живее заедно с бившата му  любовница,детето и Зейнеп заедно в една къща 😂Пълен смях 🤦(в добавка ще кажа,че не мога да търпя Еда вече особено след снощния епизод😮‍💨То бива да си наивен и глупав и да искаш  да се разбираш с всички,но това минава всякаква граница 😐)Тъпотия след тъпотия ...
Рейтингите от вчера (Чак се чудя как може да има такъв висок рейтинг)

За другите сериали
Сърцето
Да ме прощават феновете,ама и там манджа с грозде.Поглеждам го с клипчета  още тук-там.Ми зле е за мен..

Холдинг това му беше финала .Дали заради грешен ден ,или слаб сценарии ,но се оказа провал

И Перлите  които са си стабилни всяка седмица

# 580
Аз се чудя за "Перлите" /рейтинга/, почна много да ми доскучава и на 3-4 серии прочетох само резюметата в руския сайт. Бавно ми е действието, много разсъждения на този или онзи, някои, за мен, нелепи ситуации като любовната връзка между един от бандата и любовницата на шефа на мафията. То така 3-4 човека ще водят война с него.

# 581
Аз се чудя за "Перлите" /рейтинга/, почна много да ми доскучава и на 3-4 серии прочетох само резюметата в руския сайт. Бавно ми е действието, много разсъждения на този или онзи, някои, за мен, нелепи ситуации като любовната връзка между един от бандата и любовницата на шефа на мафията. То така 3-4 човека ще водят война с него.
То в "Перлите" една Дилбер е достатъчна за рейтинга. Joy

# 582
Добре де само на мен ли тази Дилбер ми е толкова грозна ,и супер евтина🤦😂Нищо красиво и сексапилно не виждам в нея и с тия грозни татуси 😁.И не знам де, аз само клипчета съм гледала ама  какво за бога  му харесват?Тази е любовница  на онзи дядо мафиот така ли? и дето годините им са с  разлика +30🤦😄Тези турци найстна не знаят какво да харесват😁

# 583
Е, ако се гледат само клипчета, трудно ще се разбере сюжета и героите. Дилбер не е любовница на мафиота, влюбена е в мъжът от затвора, но по принцип в сериала има много сюжетни линии. До 20 серия беше ОК, но сега малко или много взеха да го пълнят с допълнителни ситуации, интересни или не, и затова писах че на мен ми доскучава. Но, каквото им е системата на рейтингуване, нищо чудно да има висок рейтинг.

# 584
За мен "Перлени мъниста" е много стойностен сериал. Много сложни взаимоотношения, лични драми и борба с мафията. Дори Дилбер не е само просто кючекчийка. И аз в началото имах забележки към танцовите и способности, но вече не . Евала на Хазар, за смелостта да изиграе тази роля. Според мен интереса се дължи и на въпроса, кой е убил съпругата на Азем (Адем)  и защо той е поел вината.

Общи условия

Активация на акаунт