Смешки от форума - 42

• 84 349
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Ама моля ти се, те за работа кандидатстват с чужди, та за срещи с мацки ли няма.
Е, оня ден Бекъм си беше изпратил CV за работа като градинар. И имах честта да му откажа. Колко жени могат да се похвалят, че са отказали на Бекъм? Wink

Мен преди години във ФБ упорито ме сваляше някакво момченце, което се беше заснело пред печката с въглища на баба си - за фон - проснати чорапи да се сушат. Он - гол до кръсто. Толкова беше изумен, че имах дързостта да го отритна, че ме изкара мъжемразка с психопрофил. Сигурно после и той си е сложил снимка на Брад, Лео или Момоа. Маймуни с мокри чорапи трудно се ловят.

# 721
Ама моля ти се, те за работа кандидатстват с чужди, та за срещи с мацки ли няма.
Rolling Eyes
Добре де, те за манекени ли кандидатстват? За търговски представители? И какво обясняват когато ги видиш на живо?

# 722
Rolling Eyes
Добре де, те за манекени ли кандидатстват? За търговски представители? И какво обясняват когато ги видиш на живо?
Ми не, ама пусто комплекси...Нищо не обясняват, защото с такива не се виждаме. Някой дето още със си-вито очевадно лъже, има ли смисъл да го гледаш, та да го питаш кои звезди му Го говорят.

# 723
  • Бургас
Какво да обясняват... "Ми то това е стара снимка, малко съм се променил" 🤣
Като в оня виц:
- На снимките изглеждаш слаба и хубава. Явно си ми пращала чужди снимки.
- Абе по принцип съм слаба и хубава, ама днес какво ми става - не знам. 🤣

# 724
Цитат
Спомням си на една сватба един мой трети братовчед жена му е разведена с дете от друг мъж и детето се беше качило на масата.Той му каза нещо от рода да слезе от масата. Момчето веднага му отговори стреснато :_,,Ти не си ми баща "!!!!......пролича си че му стана гадно.Наскоро си ходих до село и го видях въпросното дете ,вече голямо .Питах го как е ?И ,като се започна една.Оня ,на майка ми това , онова.А ,пъстроока му го гледаше.Плати за университета му ,кола му е взел.Такива връзки са много натоварващи и не разбирам !Как разведен/а се захващат с не разведен/а или обратното.

Донесох го заради "пъстроока" (=пастрока), но пускам целия текст, за да не обвиним случайно автокоректора Smiley Същата авторка обясняваше няколко поста преди това, че пише така, защото по цял ден контактува на английски, и освен това бърза Smiley

# 725
Това да не е тази, която говореше нещо за сключване на "браг"?

# 726
Това да не е тази, която говореше нещо за сключване на "браг"?

да, същата, ама това пак заради английския Smiley

# 727
Тя извън България ли е израснала?

# 728
  • Сред мелниците
И момчето му отговорило стреснато
😂
В превод на английски, вероятно е троснато.

# 729
  • here and now
Ако и английският ѝ е като българския, предлагам да спре да контактува (да се излага) ..

# 730
  • Далечният изток
Аз нещо не го вярвам това. Няма как да си неграмотен само на един език, пък друг да го владееш толкова правилно, че чак на професионално ниво.

# 731
  • Mars Hotel
Може би са имали предвид, че момчето е било стреснато, a не отговорът.

# 732
Неграмотност...

# 733
Пастрокът може пък да е бил пъстроок и да не се губи време е изписано заедно. Laughing

# 734
  • Сред мелниците
Може би са имали предвид, че момчето е било стреснато, a не отговорът.
Ами, да, то си е стресиращо!
 Както си седиш спокойно върху масата, изведнъж някой ти казва, да слезеш.

Общи условия

Активация на акаунт