Смешки от форума - 42

• 84 344
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Цитат
Спомням си на една сватба един мой трети братовчед жена му е разведена с дете от друг мъж и детето се беше качило на масата.Той му каза нещо от рода да слезе от масата. Момчето веднага му отговори стреснато :_,,Ти не си ми баща "!!!!......пролича си че му стана гадно.Наскоро си ходих до село и го видях въпросното дете ,вече голямо .Питах го как е ?И ,като се започна една.Оня ,на майка ми това , онова.А ,пъстроока му го гледаше.Плати за университета му ,кола му е взел.Такива връзки са много натоварващи и не разбирам !Как разведен/а се захващат с не разведен/а или обратното.

Донесох го заради "пъстроока" (=пастрока), но пускам целия текст, за да не обвиним случайно автокоректора Smiley Същата авторка обясняваше няколко поста преди това, че пише така, защото по цял ден контактува на английски, и освен това бърза Smiley
Не че нещо, но това не е ли същата съфорумка, която наричаше темите "статии"? Стилът ѝ на публикуване на мнения, както и някои отговори, които BernardaM. е включила като пояснение в поста си, много ми напомнят на друга потребителка. Само че тогава (със стария си профил) се изявяваше в друга професия, сега чета, че в СО пише друго.

# 736
Пастрокът може пък да е бил пъстроок и да не се губи време е изписано заедно. Laughing
Или простак.

# 737
Цитат
Спомням си на една сватба един мой трети братовчед жена му е разведена с дете от друг мъж и детето се беше качило на масата.Той му каза нещо от рода да слезе от масата. Момчето веднага му отговори стреснато :_,,Ти не си ми баща "!!!!......пролича си че му стана гадно.Наскоро си ходих до село и го видях въпросното дете ,вече голямо .Питах го как е ?И ,като се започна една.Оня ,на майка ми това , онова.А ,пъстроока му го гледаше.Плати за университета му ,кола му е взел.Такива връзки са много натоварващи и не разбирам !Как разведен/а се захващат с не разведен/а или обратното.

Донесох го заради "пъстроока" (=пастрока), но пускам целия текст, за да не обвиним случайно автокоректора Smiley Същата авторка обясняваше няколко поста преди това, че пише така, защото по цял ден контактува на английски, и освен това бърза Smiley
Не че нещо, но това не е ли същата съфорумка, която наричаше темите "статии"? Стилът ѝ на публикуване на мнения, както и някои отговори, които BernardaM. е включила като пояснение в поста си, много ми напомнят на друга потребителка. Само че тогава (със стария си профил) се изявяваше в друга професия, сега чета, че в СО пише друго.

Лаборантката?

# 738
  • София
Пастрокът може пък да е бил пъстроок и да не се губи време е изписано заедно. Laughing
Или простак.

Ако пастрокът е пъстроок простак, възпремаме ли употребата на съкратеното простроок?

# 739
  • София
Цитат

Лаборантката?
Точно за нея си мислех и аз.

# 740
Или простак.

Ако пастрокът е пъстроок простак, възпремаме ли употребата на съкратеното простроок?
Може да се каже и пастроок, което хем означава пастрок, хем и с пъстри очи. Най-вероятно е бил и простак, защото е стреснал детето, което си е стояло на масата. Изобщо кофти личност.

# 741

Лаборантката?
Точно за нея си мислех и аз.

Не знам за кого говорите, но почти всичко написано от тази авторка е за тази тема. Велик полет на мисълта.

А коментарите за пъстроокия пастрок-простак, освен че ме разсмяха, ме накараха да си мисля колко ми липсва бутонче Satisfied като във фейсбук...

# 742
  • София
Специално за Бернарда /все тая, че го няма онова бутонче/ - предложения за нови думи, съкращаващи по-дълги изрази:
1. пъстроок пастрок - пъстрок/пастроок
2. пастрок простак - прострок
3. пъстроок простак - пъстротак /защото първата ми идея е запазена от мен самия по-горе, ама с друго значение/

# 743
Хем ми стана смешно, хем ми стана жал за горкия стажант Laughing

Цитат на:  link=topic=1617584.msg48995643#msg48995643 date=1734072821
Не им е лесно днес на внимателните и възпитани млади мъже. Масово девойките си въобразяват, че щом някой се държи мило, значи има някакви намерения Simple Smile  Наблюдавам го и в работата ми, и покрай децата ми и приятелите им. Един стажант само за три месеца го отучиха да отваря и задържа врати, да прави комплименти и да помага с някакви дребни неща. Освен по-младичките, и колежки на възрастта на майка му въртяха влажни очета и пъчеха деколтета след всяка смяна на тонера или оправяне на заседналия телбод Simple Smile Отвикна де, научи си урока за следващото работно място. Страшна работа сме това жените Simple Smile

# 744
Вярно е ,добротата вече се възприема за свалка.

# 745
Повече ми е жал, като че ли. Ще има после някоя да му набива канчето какъв е пък такъв, нищо кавалерско у него...

# 746
Работата е там, че младите момичета си мислят, че човека има някакви намерения спрямо тях. Докато лачените чанти имат намерение спрямо него.
Няма полезен ход завалията. И в двата случая може да се тълкува като секшуал харазмънт (във втория по-зле, незабелязване на сърбежи и копнежи). Минава в режим "дърво" - тва е.

# 747
Работих доста време в колектив кажи-речи изцяло от мъже. На работа може да се каже че не съществуваха кавалерски прояви, освен когато очевидно нещо е твърде тежко за мен или за другата колежка да го преместим, но ние тогава ще си кажем като трябва помощ. Това и мъж би го направил щом не успява сам.
"Сещаха се че сме дами" на служебните банкети, тогава се отварят врати, дърпат се столове, наливат се питиета и каквото още се сетиш. Но в работата всички се въздържаха от такива неща. Така ги заварих, не знам как точно се е стигнало до такова статукво, аз бях една от най-младите тогава и си беше вече установен такъв "ред". На работното място полът почти се игнорираше, поне от повечето колеги.
Но там не само в отдела където бях, а и по принцип си беше предимно мъжки контингент, те ако се втурваха да кавалерстват, щеше да излезе че единичните жени се радваме на супер специално отношение, което пък сваля професионализма ако тръгнат така да ни покровителстват всички. Което ние твърдо не сме търсили, достатъчно трудно беше да ни вземат насериозно някои от колегите.
В случая младежът наистина няма полезен ход, той както е и младичък че и стажант, освен всичко друго си мислят и че могат да му дават наклон. И аз бих се държала доста по-обрано на негово място. Иначе има да му се лензят и лигавят и да го четем тук още Grinning

# 748

Общи условия

Активация на акаунт